Teknik Affiliate : Jangan Jadi Affiliate bagi web yang sediakan pendaftaran affiliate

Bergunakah Artikel Ini Pada Anda

  • Ya

    Votes: 70 95.9%
  • Belum

    Votes: 3 4.1%

  • Total voters
    73

on9biz

freshman
Joined
Nov 17, 2009
Messages
4
Points
0
Terima kasih bro RK. Nasihat sangat berguna untuk saya ni. Insya Allah, selepas ni saya akan amalkan. :)
 

AMIN413

freshman
Joined
Jul 7, 2011
Messages
112
Points
16
Yerlah, baru saya faham lepas baca info saudara. Thanks
 

Hj_Amir007

freshman
Joined
Jul 6, 2011
Messages
4
Points
0
Yup, betul saranan RK. Dan betul juga pandangan SG. So kita ni kena pakat2 jadi vendor le nampaknye..Dah semua web ada pendaftaran affiliate..Tapi kena ingat, xde le semua org berfikiran beli dari link affiliate dia sendiri, kalau 100 tu ade le 2-3 kot, halal beralal je lah, niat sedekah, tiada yg benar2 perfect dlm sistem dunia ni..Lagipun kita dah byk buat duit dah..

Kalau mat saleh lagi le xde masa nk adjust2 beli dr affiliate sendiri dsb, walau depa tau..

Tapi sekiranya ada kaedah dan jalan terbaik, amat dialu2kan..We keep sharing..

Syukria.
 

Mona

freshman
Joined
Jul 10, 2011
Messages
52
Points
0
Info yang sangat baik :)
 

zahmad

freshman
Joined
Jul 18, 2011
Messages
15
Points
0
Salam.

Terlalu banyak info yang terdapat dalam ni.
Terima kasih banyak2 semoga jadi panduan bagi baru.
 

faquhar

freshman
Joined
Mar 29, 2009
Messages
225
Points
18
terima kasih sbb share info yang sangat berguna ni.. mmg betul link2 affilate sekarang ni mmg sangat mudah orang nak ubah..
kena guna link2 yang pakai code yang lebih complex :)
 

norazhar

freshman
Joined
Jun 30, 2011
Messages
130
Points
0
rugi x jumpa thread ni awal2 lagi..
tapi biar lambat asal selamat..thanks
 
Top