Teknik 7 Naga + 4 BONUS SUPER PANAS!

habiburrahman

freshman
Joined
Dec 14, 2008
Messages
627
Points
16
Tn WPE,

1. Boleh saya tahu database prospek dari dalam negara atau luar negara ?
2. Adakah medium pemasaran melalui Fanpage atau Blog?

Tq.
 

LeeyaAS

freshman
Joined
Jul 19, 2014
Messages
3
Points
0
ha'a.. yer, ahmad fadzli fauzi owner ebook tu kan dan fahmy adam.

tapiii kenapa kak cari nama fb wpe tak de dlm grup tu.. ikut nama fb yg wpe gi tau dlm forum ni..?

nanti klau dah bayar ebook , download link ebook tu cuma boleh dpt dlm grup tu jer kan?
owner ebook tu tak de link affiliate yer?

upppss.. sorry la wpe, banyak sgt soklan akak nii.. bukan apa cuma nak pastikan jer sb klau kak beli dg ahmad fadzli cuma dpt ebook 7tn tu je laa... tp if kak beli dg wpe leh dpt free 4 ebook, your offer soo irresistable lah wpe... nak2 yg teknik bt pelanggan tuu..;;)
 

wpe

Senior
Joined
Feb 13, 2008
Messages
782
Points
18
ha'a.. yer, ahmad fadzli fauzi owner ebook tu kan dan fahmy adam.

tapiii kenapa kak cari nama fb wpe tak de dlm grup tu.. ikut nama fb yg wpe gi tau dlm forum ni..?

nanti klau dah bayar ebook , download link ebook tu cuma boleh dpt dlm grup tu jer kan?
owner ebook tu tak de link affiliate yer?

upppss.. sorry la wpe, banyak sgt soklan akak nii.. bukan apa cuma nak pastikan jer sb klau kak beli dg ahmad fadzli cuma dpt ebook 7tn tu je laa... tp if kak beli dg wpe leh dpt free 4 ebook, your offer soo irresistable lah wpe... nak2 yg teknik bt pelanggan tuu..;;)

fb saya @Ash On Wpe
Alhamdullilah ... dah selesai urusannya :)
 

wpe

Senior
Joined
Feb 13, 2008
Messages
782
Points
18
Tn WPE,

1. Boleh saya tahu database prospek dari dalam negara atau luar negara ?
2. Adakah medium pemasaran melalui Fanpage atau Blog?

Tq.

Salam tuan.

1. Boleh saya tahu database prospek dari dalam negara atau luar negara ?
Dengan Teknik yang diberikan tuan boleh dapatkan database pelanggan dari mana-mana negara yang tuan mahukan.

2. Adakah medium pemasaran melalui Fanpage atau Blog?
medium pemasaran melalui profile fb sahaja. :)
 

wpe

Senior
Joined
Feb 13, 2008
Messages
782
Points
18
boleh bagi tau apa ini?

Teknik 7 NAGA ini diasaskan oleh Tuan Fahmy Adam. Beliau merupakan seorang pakar branding consultant untuk pelbagai agensi, institusi mahupun corporate company. Pada awalnya, Teknik 7 NAGA ini hanya beliau buka dalam sesi Class Personal Coaching atau bengkel sahaja. Malah setiap siri latihan yang dibuat memang sentiasa penuh dan sold out sampai tak cukup tempat duduk.

Apa yang hebat sangat tentang Teknik 7 NAGA ini?

Ia merupakan teknik pemasaran yang paling berkesan untuk apa sahaja produk yang anda nak jual tepat kepada sasaran targeted market anda.

Teknik ini mendedahkan:

1. Bagaimana nak dapatkan lubuk berjuta targeted prospek secara percuma
2. Teknik pukau lebih banyak pelanggan supaya mereka jadi tak sabar nak beli produk yang anda jual
3. 7 teknik pemasaran percuma tanpa modal (rugi sangat-sangat kalau anda tak tahu rahsia ni)
4. Teknik jimat follow-up pelanggan tanpa perlu SMS
5. Teknik meledakkan jualan berganda dengan jualan kuasa Viral tanpa kos

Oleh kerana adanya banyak permintaan, maka Teknik 7 NAGA ini telah pun di hasilkan dalam bentuk ebook yang boleh anda miliki dengan tawaran saya di thread ini :)
 
Last edited:

wpe

Senior
Joined
Feb 13, 2008
Messages
782
Points
18
Teknik 7 Naga. Saya berani gerenti ia mampu membantu bisnes anda di facebook:

+ Bagaimana nak dapatkan lubuk berjuta targeted prospek secara percuma
+ Teknik pukau lebih banyak pelanggan supaya mereka jadi tak sabar nak beli produk yang anda jual
+ 7 teknik pemasaran percuma tanpa modal (rugi sangat-sangat kalau anda tak tahu rahsia ni)
+ Teknik jimat follow-up pelanggan tanpa perlu SMS
+ Teknik meledakkan jualan berganda dengan jualan kuasa Viral tanpa kos
 

nizayu

freshman
Joined
Jan 27, 2007
Messages
49
Points
8
Tuan...boleh PM...berminat nak dapatkan e book nie:)
 
Top