Teknik 2000 uniques/day secara Berkesan

Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#1
Salam,

Ingin mengetahui teknik mendapatkan 2000 unique visitors setiap hari? Jika ya, Ebook 10 pages ini akan membantu anda menaikkan jumlah visitor ke site secara berkesan melalui pembangunan link dan komen di blog-blog.

Ya, sy tahu terlalu byk ebook yg too hype dan anda mula menyesal bila membacanya. Sy merasai perasaan yg sama spt anda lebih2 lagi bila harga ebook tersebut boleh digunakan untuk anda membeli brg keperluan ataupun belanja anak2/makwe.

Sy mendapatkan hak untuk menjual balik ebook ini dr rakan sy di DP. Sedia maklum disana pelbagai ebook too hype dilancarkan, namun alhamdulillah ebook ini tidak menghampakan sy. Disini,utk pertama kalinya sy memberikan peluang pada mereka yg berminat utk mendapatkan ebook ini pada harga RM7.00 sahaja. Ops, ini bukan teknik $7.

Sy akan melimitkan pembelian kepada 10 orang sahaja di WC. Teknik ini tidak akan saturated kerana ianya telah berjaya di aplikasi oleh ramai webmaster seluruh dunia.

Sila reply thread ini, jika anda berminat. Atau mahu cepat lagi sms sy di 012-3277091. Payment melalui maybank/cimb sahaja.
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#3
tajuknya "traffic and links for commenting" profile writer HERE.

untuk bayaran menggunakan paypal hanya usd2 sahaja. (Erm murah kan) :p

available = 9
 
Joined
Dec 31, 2006
Messages
1,291
Likes
2
Points
38
Offline
#4
Saya dah baca e-book ni...

First of all... setakat ni segala review saya adalah jujur! kalo x bagus, saya x kan review. :D tapi, sekarang ni saya e-book ni memang bagus.

Cam mana nak dpt kan traffic? saya dah banyak baca ebook psl benda yg sama. Memang semuanya hampir sama. Tapi, ebook ni memang lain drpd yg lain.

Walaupun 10 pages, ebook ni BUKANNYA WASTED! Penulis dah menerangkan teknik yg dia gunakan untuk generate visitors dan sebagainya.

Memang teknik dia lain drpd yg lain... nyesal plak saya rasa sbb saya tertinggal beberapa step je drpd teknik dia dulu. Tapi x pe, sbb sekarang ni saya akan follow step dia.

Pembaca akan di tunjukkan beberapa software yg patut di download. Software tu memang percuma... lpas tu, anda akan di terangkan cam mana nak guna software tu utk tau _________ sesuatu website. Kemudian, daripada situ, and akan menggunakan ___________ keywords utk mencari webste yg sesuai.

Sesudah itu, ngan mudah tinggalkan ___________ dalam site2 yg anda jumpa. Tahu tak, semua tu dpt di buat dalam masa 5 minit sahaja!

Anggaran masa tu bukan penulis tu yg ckp. Saya sendiri bagi anggaran masa berdasarkan cubaan yg telah saya buat.

Belilah cpt ebook tu... dah x tinggal banyak :) overall, saya memang puas hati giler ngan ebook tu! duit x abis banyak, tapi ilmu dia memang lebih drpd berbaloi.

dia ada 10 pages... setiap page tu bernilai. Dia x de ckp merepek-repek... kalo hilang satu page dlm tu, memang anda akan terus x dpt buat teknik dia tu. memang straight to the point but with details!
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#5
terima kasih fikri,sbb itulah sy sanggup menunggu untuk dptkan ebook ni dan advertisekan di WC. Ebook yg cukup menarik utk bulan terakhir tahun ini. Harga yg ditawarkan mmg murah berbanding ilmu yg kita dapat. Semoga penulis ebook ni semakin murah rezeki kerana sanggup jual ilmu yg best ni pada harga murah. :)
 
Joined
Dec 14, 2006
Messages
617
Likes
2
Points
18
Offline
#6
Jadi, ia adalah ebook berkaitan kaedah menarik trafik yang berkesan.

Boleh saya bertanya?

Apakah model ebiz yg sesuai untuk method yang dicadangkan dalam ebook tu? Sebab, kadang2 ada trafik yang sesuai untuk Adsense (MySpace/Youtube traffic), ada juga trafik yang tak sesuai untuk adsense dan opt-in rate tapi sesuai untuk PayPerView (macam StumbleUpon traffic).

Jadi, di manakah method ini tergolong? Dan apa saranan model2 yang boleh Cik Surfaddict / penulis cadangkan?

P/s: cewah soalan skema tuhhhh.. hik2
 
Joined
Sep 23, 2006
Messages
1,837
Likes
6
Points
38
Offline
#9
Assalamualaikum. Teknik ni lebih kepada commenting pada website dengan menggunakan software ke?

- Saya nak satu. :)
 
Joined
Dec 31, 2006
Messages
1,291
Likes
2
Points
38
Offline
#10
itu bergantung kepada e-fun sebenarnya... ikutlah e-fun target niche apa... yg penting, follow je method dia :)


Jadi, ia adalah ebook berkaitan kaedah menarik trafik yang berkesan.

Boleh saya bertanya?

Apakah model ebiz yg sesuai untuk method yang dicadangkan dalam ebook tu? Sebab, kadang2 ada trafik yang sesuai untuk Adsense (MySpace/Youtube traffic), ada juga trafik yang tak sesuai untuk adsense dan opt-in rate tapi sesuai untuk PayPerView (macam StumbleUpon traffic).

Jadi, di manakah method ini tergolong? Dan apa saranan model2 yang boleh Cik Surfaddict / penulis cadangkan?

P/s: cewah soalan skema tuhhhh.. hik2
 
Joined
Dec 31, 2006
Messages
1,291
Likes
2
Points
38
Offline
#11
lebih kurang cam tu lah! software tu akan di gunakan utk search website yg sesuai ngan niche Syed. :)

ps: saya plak tolong jawapkan! hehe :D

Assalamualaikum. Teknik ni lebih kepada commenting pada website dengan menggunakan software ke?

- Saya nak satu. :)
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#12
erm, e-fun methods dia ialah commenting and link buliding so mmg boleh apply pada apa2 website pun. Yg penting ialah utk mengimproved offpage seo site kita.

syed, ianya menggunakan_____ untuk memastikan kita melakukan comment pada blog yg berkualiti jerk.hehehe

thanks fikri,sbb tolong jawapkan :)
 

hssn

freshman
Joined
May 16, 2007
Messages
390
Likes
0
Points
18
Offline
#13
Salam,

Ingin mengetahui teknik mendapatkan 2000 unique visitors setiap hari? Jika ya, Ebook 10 pages ini akan membantu anda menaikkan jumlah visitor ke site secara berkesan melalui pembangunan link dan komen di blog-blog.

Ya, sy tahu terlalu byk ebook yg too hype dan anda mula menyesal bila membacanya. Sy merasai perasaan yg sama spt anda lebih2 lagi bila harga ebook tersebut boleh digunakan untuk anda membeli brg keperluan ataupun belanja anak2/makwe.

Sy mendapatkan hak untuk menjual balik ebook ini dr rakan sy di DP. Sedia maklum disana pelbagai ebook too hype dilancarkan, namun alhamdulillah ebook ini tidak menghampakan sy. Disini,utk pertama kalinya sy memberikan peluang pada mereka yg berminat utk mendapatkan ebook ini pada harga RM7.00 sahaja. Ops, ini bukan teknik $7.

Sy akan melimitkan pembelian kepada 10 orang sahaja di WC. Teknik ini tidak akan saturated kerana ianya telah berjaya di aplikasi oleh ramai webmaster seluruh dunia.

Sila reply thread ini, jika anda berminat. Atau mahu cepat lagi sms sy di 012-3277091. Payment melalui maybank/cimb sahaja.

saya nak satu
 
Joined
Jan 3, 2007
Messages
2,375
Likes
4
Points
38
Offline
#14
baru je beli..baru je baca sekali imbas...
memang superb teknik dan trik...
patutnya ko naikkan je harga ni lagi...
dan make sure..limitkan..:D
 
Top