Ted bundy 2002 antara movie psikopat mental yang best pernah saya tonton!!!!!

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
Salam semua,

Anda minat tak movie psiko macam ada sakit jiwa jenis kejam

Saya syorkan anda tonton ted bundy 2002 movie psiko seriel killer.

Pembunuh upahan yang bunuh dan rogol lebih 30 wanita.

Memang best untuk peminat movie psiko



Boleh tonton free kat youtube taip je ted bundy 2002 full movie

max1363573333-frontback-cover.jpg
 

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
kenapa tak ada komen cuba layan ted bundy 2002 kat youtube free jer dan komen le
 

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
takkan kat sini tak minat movie psiko bunuh bunuh takkan tak layan!!!!!!!!!!

Best pa skali sekali usha movie psiko,penting juga dalam hidup mengenal manusia psiko.
 

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
526
Points
28
takkan kat sini tak minat movie psiko bunuh bunuh takkan tak layan!!!!!!!!!!

Best pa skali sekali usha movie psiko,penting juga dalam hidup mengenal manusia psiko.
cite die menakutkan sgt...+Apa++Apa++Apa+
 

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
526
Points
28
dah tengok dah tengok ... sakit jiwa ... luaran nampak ok hati die kacau.

gamak die bunuh dan dan lepas tu rogol.... memang syiko
Dia rogol mayat ker?
 
Top