Tawaran Terhad!! Dapatkan Keuntungan Forex 100%

myguide07

freshman
Joined
Feb 14, 2007
Messages
20
Points
1
Semoga Anda Semua Berjaya. Emosional!!! Yupp!!! Sebabnya Ramai Yg Dtg Mengadu Rugi Gila-gila. Kereta, Rumah, Tanah Semua Tergadai. Keluarga Terbiar, Along Jadi Kwn. Mana Tok Guru, Pioneer, Master, Otai Yg Expert Untuk Membantu? Mana Dia Orgnya Yg Cakap Berapi? Di mana kita belajar, pastikan tempat tu boleh membantu bila kita dlm kritikal. Sebelum masuk trading, mcm2 janji & bantuan akan diberikan, bila dah online trading dibiarkannya saja. Sebabnya semua online broker mengharapkan trader rugi. Kerugian trader menjadi profit broker trader.
Saya Doakan Semoga Anda Semua Berjaya. Maaf Kalau Terkasar Bahasa.

Tips Terakhir Dari Saya:
1. Trader Mesti Selangkah Di Hadapan Dari Indicator.
2. Jgn Masuk Trading Kalau Modal Berbayar Anda Kurang USD1,000.
3. Gunakan Trading Level 200 : 1.
4. Cari Nilai Pips Terkecil.
5. Buatlah Trading Bersama Pakar. Jgn Sendirian. Carilah Pakar Yg Sanggup Ganti Kerugian Anda Bila Buat Bersama-sama Dgnnya.

Thanks You. Sign Off.
 

TheReds

Senior
Joined
Jan 3, 2007
Messages
2,430
Points
38
erm..boleh tunjukkan bukti sket kehebatan trading anda??
 
Joined
Dec 31, 2006
Messages
1,306
Points
38
Terima kasih kerana anda mementingkan bumiputera... Saya berbangga...

Minta maaflah... niat kat hati tu nak join... tapikan, masih bawah umur and modal x cukup lagi... ape2 pun, I'll support you bro... That's all can I do... :)
 

adiputra

freshman
Joined
Aug 7, 2006
Messages
369
Points
18
Age
43
emosi...emosi...
Tak salah membantu tapi ada caranya.Kena ikut peraturan dan undang-undang.
Kalau betul ikhlas takkan cepat nak melenting.Orang melayu sekarang dah cerdik dan selidik dahulu sebelum mencuba sesuatu.Jangan kerana nila setitik rosak susu sebelanga.Tak salahkan bertanya kalau tak tahu.Apa pun good luck 4 u
 

power

freshman
Joined
Feb 8, 2007
Messages
281
Points
18
huhuhu....

apa ni....merajuk plak.

baru kena camni.

camne nak main forex camni....cepat putus asa.
 

iep

freshman
Joined
Mar 6, 2007
Messages
57
Points
6
saya ada pengalaman cikit dalam forex ni masa tahun 2003,masa tu member yg intro.n dia mintak saya memulakan pelaburan dgn USD..so saya mulakan dgn USD1000 (dia cakap minimum utk bermula). Masa tu main yen dgn usd.

Selang beberapa hari dia cakap kena tambah lagi utk memastikan saya berjaya dalam trading tu walhal saya masih belum dapat balik modal lagi.

Setelah diselidik rupanya mereka hanya inginkan komisyen daripada duit kita,tak kira la kita untung ke kita rugi.Yang penting masyukk (pinjam ayat dia)

So pengalaman saya dapatkan penjelasan terperinci sebelum melabur di mana2 terutamanya yang melibatkan forex.Anda kena faham dan jelas pelaburan tersebut.
 

ray firdausi

freshman
Joined
May 13, 2007
Messages
56
Points
8
Age
39
Semoga Anda Semua Berjaya. Emosional!!! Yupp!!! Sebabnya Ramai Yg Dtg Mengadu Rugi Gila-gila. Kereta, Rumah, Tanah Semua Tergadai. Keluarga Terbiar, Along Jadi Kwn. Mana Tok Guru, Pioneer, Master, Otai Yg Expert Untuk Membantu? Mana Dia Orgnya Yg Cakap Berapi? Di mana kita belajar, pastikan tempat tu boleh membantu bila kita dlm kritikal. Sebelum masuk trading, mcm2 janji & bantuan akan diberikan, bila dah online trading dibiarkannya saja. Sebabnya semua online broker mengharapkan trader rugi. Kerugian trader menjadi profit broker trader.
Saya Doakan Semoga Anda Semua Berjaya. Maaf Kalau Terkasar Bahasa.

Tips Terakhir Dari Saya:
1. Trader Mesti Selangkah Di Hadapan Dari Indicator.
2. Jgn Masuk Trading Kalau Modal Berbayar Anda Kurang USD1,000.
3. Gunakan Trading Level 200 : 1.
4. Cari Nilai Pips Terkecil.
5. Buatlah Trading Bersama Pakar. Jgn Sendirian. Carilah Pakar Yg Sanggup Ganti Kerugian Anda Bila Buat Bersama-sama Dgnnya.

Thanks You. Sign Off.

...............................
 

watakutama

freshman
Joined
Mar 5, 2007
Messages
230
Points
16
hehehe...thread nih dah dekat setahun nih..,masih ade respond..
 

eyu_kolexi

freshman
Joined
Nov 2, 2006
Messages
21
Points
1
Aa'ah laaa setahun aku x jeguk wangcyber ni.. pastu skrg aku msuk terus terjah thread ni.. rupe2 tuan umah dah xder tpi ade lagi bunyi2 ekk.. heheh... rindu laaa ....hahaha entah ape yg dirindukan aku pun xtau...
Leh bgtau kot sape yg dpt temukan aku dgn myguied07 ni... teringin lak nk jupe .... plz......plzz...
 

ajibtu

Senior
Joined
Jul 10, 2006
Messages
887
Points
18
myguide ni famous dengan teknik trading forex dia. Banyak yg dah ikut. Aku pun xder bukyti nak cakap ok ke tak. Tapi average student dia power. Skill trading dia safe. Sperti yg aku baca testimonial. Dulu dia pernah aktif di forum WC.. kalo members lama wc tahu la siapa myguide07 ni.. di nogold pun dia aktif gaks. Kelas dia limited..

saya rasa tak perlu nak tulis yg kasar2... dia nak tolong siapa yg nak main forex... jgn main buta saja... aku bukan student or penyokong myguide07.. tapi kita kena hormat org lain.. :)...

Maaf kalo saya terkasar bahasa.. :)
 
Top