Tawaran Ruangan Iklan Banner Dalam Ebook Dan Laman Download Temuramah Eksklusif

Joe Fizzow

Senior
Joined
Jul 20, 2009
Messages
725
Points
18
Assalamualaikum w.b.t dan selamat sejahtera kepada semua warga WC yang dihormati.

Sebelum saya menerangkan lebih lanjut tonton video di bawah dahulu.:)

[video=youtube;bR71KLGGo60]http://www.youtube.com/watch?v=bR71KLGGo60[/video]




www.temuramaheksklusif.com


Baiklah warga WC, di sini saya ada tawaran menarik untuk anda semua.
Saya bakal melancarkan ebook temuramah ini secara Pay Per Lead (PPL).
Anda semua tahukan PPL itu apakan? PPL adalah cara jana duit dengan
mudah sekali. Malahan PPL ni ramai orang berminat untuk join sebab
kalau promosikannya boleh dapat duit kalau kena dengan caranya.

BERITA BAIKNYA

UPDATED

PPL pertama saya ini akan dilancarkan pada 8 Disember 2010 selama sebulan. InsyaAllah. Saya bakal menjemput ramai rakan JV nanti.
Jadi di sini saya membuka tawaran 3 ruangan pengiklanan banner pada
muka surat belakang ebook dan 3 ruangan iklan banner pada laman download produk ini.

Tahukah anda dengan mendapatkan ruangan iklan ini, produk anda secara tidak
langsung akan menjadi viral (tersebar) seanteronya.

Sebab apa?
Sebab bila ramai join PPL dan mempromosikannya ebook ini, maka tidak langsung
produk anda juga dipromosi dan lebih dikenali ramai orang.

Harga ruangan pengiklanan banner adalah seperti berikut.

UPDATED

1. Ruangan iklan banner pada halaman belakang ebook
RM30 (sebulan)==> 3 orang terawal sahaja.
==> Hanya Tinggal 2 Ruangan Pengiklanan Banner.

2. Ruangan iklan banner pada laman download ebook
RM100 (sebulan)==> 3 orang terawal sahaja.
==> Hanya Tinggal 1 Ruang Pengiklanan Banner.
Sekiranya anda berminat dan melihat ini sebagai peluang untuk
memperkenalkan produk anda, jadilah pengiklan yang bijak kerana anda
sendiri yang menentukannya.:)

PERHATIAN

Tawaran ini kepada yang SERIUS sahaja!​

Iklan yang berunsurkan skim cepat kaya, HYIP, berunsurkan seks, link affiliate, dan seangkatan dengannya tidak diterima. Digalakkan produk sendiri.

Dialu-alukan pengiklanan niche IM, buat duit, kesihatan, motivasi, pelaburan, dan kerjaya. Masuk pilih..masuk pilih..


Berminat dan serius sila PM.
 
Last edited:

Imabiz

Senior
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,846
Points
38
ok.. imabiz nak tanyer... banner saiz berape yerk..??? dan halaman belakang ebook tue bahagian mane..??? hehe... maklum la.. biase tahu iklan kat blog je... hehe.. jgn mare...
 

Joe Fizzow

Senior
Joined
Jul 20, 2009
Messages
725
Points
18
wah... dah nak launch dah ke... best nie...
Sikit masa lagi launch cik Imabiz. Tunggu saya akan umumkan kat thread cabaran.

ok.. imabiz nak tanyer... banner saiz berape yerk..??? dan halaman belakang ebook tue bahagian mane..??? hehe... maklum la.. biase tahu iklan kat blog je... hehe.. jgn mare...
Saiz banner 468x60 untuk iklan di ruangan belakang sekali dalam ebook
dan ruangan iklan banner 468x60 kat laman download produk ni.:)

waa menarik nih huhuhu tunggu PPL laaa hehehehe :D
Nanti saya akan buka cabaran. Saya utamakan rakan JV dulu.:)
 
Top