Tawaran Rebat Trafficwave 100% !!!

Joined
Oct 6, 2009
Messages
814
Likes
1
Points
18
Offline
#1
Salam warga WC.

Pastinya anda bersetuju jika saya katakan, pendapatan terbaik ialah pendapatan pasif ataupun recurring income.
Salah satu cara mendapat pendapatan pasif ialah dengan cara mempromosikan produk yang mempunyai bayaran bulanan, dengan itu anda juga akan mendapat komisen bulanan. Nah, anda berjaya mendapat pendapatan apsif. Mudah saja kan.

Jadi, dengan sukacitanya saya ingin menjemput anda yang benar2 ingin menjana pendapatan pasif di samping mengumpul list, agar baca hingga habis thread ni..

Mana satu keadaan anda dibawah ini?

1. Anda sering mendengar, "money in the list" , tapi pernahkah anda mendengar "make money while growing list"? Aha! Saya akan dedahkan caranya. Yang penting, anda mesti ada kesungguhan.

2. Ingin mengumpul list, tetapi tidak mampu menggunakan autoresponder berbayar?

3. Ingin menjana pendapatan pertama di internet dengan cepat, tapi tidak tahu caranya?

4. Tidak ada bimbingan ataupun leader yang benar-benar membantu anda dalam perniagaan internet ini.

Jika anda tergolong dalam mana-mana situasi di atas, ketahuilah!! Anda sebenarnya boleh berjaya dalam bisnes internet. Yang penting, bina list dulu!!

Atas sebab itu, saya ingin menjemput anda, tak kiralah newbie, intermediate,otai atau sape2 yang berminat untuk sama2 "make money while growing list"


Bagaimana caranya?
1. Dapatkan akaun trafficwave dulu melalui link saya. (sila PM untuk dapatkan link)

2. kemudian, saya akan bg 100% rebate kepada anda. (anda boleh guna free jer, terhad 10 org untuk dapat rebat 100%, sape cepat, dia dapat. kalo lewat, rebat rendah cketla...)

3. saya akan berikan ebook " Panduan Advance Trafficwave" kepada anda, hasil karya otai trafficwave- bro As. Ebook ini akan menyelongkar rahsia trafficwave dari sudut:

a. Pendahuluan
b. kelebihan memiliki akaun berbayar trafficwave
c. cara mendapatkan akaun berbayar secara percuma (mungkin dalam tempoh 24 jam jer!! bergantung kpd usaha anda juga. Kalo goyang kaki jer, mana boleh!)
d.cara mendapatkan komisen trafficwave 2x ganda daripada biasa.
e. cara mendapatkan downline sekali atau 2x lebih pantas dari biasa.
f. Perkara yang perlu di elakkan dalam trafficwave.
g. Penutup
4. Seterusnya, saya akan bantu anda agar dapat menggunakan akaun trafficwave secara percuma setiap bulan dan menjana komisen bulanan sbg pendapatan pasif anda.

5. Saya pasti anda maklum bahawa Zamri Nanyan juga telah mengorak langkah. Jadi, jika anda mahu tahu strategi yang tidak didedahkan bagaimana menjana pendapatan sbg affiliate trafficwave, sila PM saya segera untuk register.

6. jika anda menganggap, "ala, join jer bawah otai, nnt dapat spillover downline, dpt gak komisen nanti" - anda silap. Ada 'sesuatu' yang anda lupa menyebabkan anda terpaksa membayar yuran bulanan, disamping xdapat komisen. Nak tahu lebih lnjut, sila PM sy.
Sesiapa yg terawal, rebet 100% atau RM 60 akan sy bank-in setelah sy mengesahkan kedudukan anda.

7. Anda dh ada autoresponder?Takpe. Gunakan trafficwave sbg punca pendapatan pasif anda. Lagipun, saya akan dedahkan bagaimana untuk guna AR ini secara percuma tiap2 bulan. So, anda tak rugi apa2 pun.

8. Anda newbie? Ha! Inilah masanya nak ambil peluang. Tapi, kalo lambat, saya pun xleh nak menolong..

9. Baca apa lagi? Nanti terlepas pulak tawaran menarik ni :D

UPATE :
slot 100% rebat TELAH DITUTUP!!
 
Last edited:
Joined
Sep 26, 2008
Messages
910
Likes
2
Points
18
Offline
#3
Wah bro tuti dah mulakan langkah ni..Tak boleh jadi ni saya kena mulakan langkah jugak.Tahniah bro..
 
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,685
Likes
3
Points
38
Offline
#6
Tahniah bro.. Satu peluang yang tidak patut warga WC lepaskan. Bro Tuti nak bagi coaching lagi. Jadi, minta WCians yang benar-benar serius dalam IM, grab this opportunity!
 
Joined
Oct 6, 2009
Messages
814
Likes
1
Points
18
Offline
#8
dah 2 orang grab. sape2 lagi? cepat sebelum anda telan air liur jer nanti :D
 

amieyr

freshman
Joined
Dec 14, 2009
Messages
473
Likes
0
Points
16
Offline
#9
dah 2 orang grab. sape2 lagi? cepat sebelum anda telan air liur jer nanti :D
huhu.. sape yang belum ader autoresponder tu inilah time yang paling sesuai.. ape lagi.. grab ler..
 
Joined
Jul 4, 2009
Messages
2,954
Likes
3
Points
0
Offline
#12
Tahniah kerana bro antara orang yang cepat ambil peluang ni..

Memang Rugi kalo tak promosikan dari sekarang :)
 
Joined
Jun 12, 2009
Messages
4,318
Likes
6
Points
0
Offline
#13
giler best 100% rebate..tapi kawe keno grab bawah bro shinobita,,huhu

p/s: kalau bro shinobita wak gini..kawe grab selalu ",
 
Joined
Jul 16, 2009
Messages
882
Likes
3
Points
18
Offline
#18
giler best 100% rebate..tapi kawe keno grab bawah bro shinobita,,huhu

p/s: kalau bro shinobita wak gini..kawe grab selalu ",
Huhu..takpe bro...bro ambil bawah tuti, amier, syaifulazhan, osmanadnan,en.apai atau saya pun takpe..kami serumpun..:D
 
Joined
Jul 1, 2009
Messages
958
Likes
0
Points
0
Offline
#20
Salam ...

OK bro saya tergolong dibawah keempat2 perkara nie ... Anggap jer saya tak tau apa2 ... Yang saya dah tau kira balik ke zero ... Boleh tak kalau saya ambik pakej nie dan bro ajar saya dari A-Z ... Serius saya mmg sangat2 NEWBIES walau dah tua ... hehe

Mana satu keadaan anda dibawah ini?

1. Anda sering mendengar, "money in the list" , tapi pernahkah anda mendengar "make money while growing list"? Aha! Saya akan dedahkan caranya. Yang penting, anda mesti ada kesungguhan.

2. Ingin mengumpul list, tetapi tidak mampu menggunakan autoresponder berbayar?

3. Ingin menjana pendapatan pertama di internet dengan cepat, tapi tidak tahu caranya?

4. Tidak ada bimbingan ataupun leader yang benar-benar membantu anda dalam perniagaan internet ini
p.s - Saya mmg minat dgr perkataan INCOME PASIF nie ...
 
Top