tapis iklan adsense murahan (MFA)

aad_lfcfn

freshman
Joined
Jul 31, 2006
Messages
48
Points
6
aku nk senarai..ada sesapa tahu..? leh kongsi sini.
Aku dh perhatikan website yg tawarkan service tapis website MFA ni tak berapa reliable.
 

eastmail

freshman
Joined
Feb 16, 2006
Messages
101
Points
18
aku cadangkan adsblacklist.com , tapi sekarang ni diaorang tgh renovate balik service..macam diaorg abes2an nak lawan mfa..give it a try..
 

iseymiyaki

freshman
Joined
Nov 5, 2006
Messages
3
Points
1
kenapa ngan mfa..

aku okies jer ngan mfa nie.. payment cunn jerr

hehehe
 

aad_lfcfn

freshman
Joined
Jul 31, 2006
Messages
48
Points
6
diferent condition, different result..takkan semua statik je.. ..kalau main keyword mahal2, mfa memang perlu ditapis..
 

eastmail

freshman
Joined
Feb 16, 2006
Messages
101
Points
18
diferent condition, different result..takkan semua statik je.. ..kalau main keyword mahal2, mfa memang perlu ditapis..
betul tu...adsense ni secara mudahnya kalo kita pandai main keyword power...nak tambah power,pakai blocker camni...earning memang naik mencanak2..
 
Top