Tanda Terima Kasih Saya

Joined
Aug 27, 2008
Messages
1,848
Likes
2
Points
38
Offline
#1
Salam sejahtera,

Setelah beberapa lama saya menyertai forum WC ini, telah banyak sokongan, manafaat, pengetahuan & pengalaman yang telah saya perolehi darinya. Kini sebagai tanda terima kasih, saya rasakan sudah tiba masanya untuk saya menyumbang kembali kepada komuniti. Apa yang ingin saya lakukan ialah berkongsi pengetahuan saya dalam bidang IT dan IM dengan anda semua.

Sebagai seorang Internet Marketer, saya tahu bahawa ilmu, pengetahuan & pengalaman sahaja belum cukup untuk menjana pendapatan yang boleh dibanggakan. Oleh itu dengan pengetahuan yang saya ada, saya telah membina sendiri beberapa tool/software bagi memudahkan lagi proses penjanaan pendapatan tersebut dengan lebih berkesan.

Segalanya ingin saya kongsikan dengan anda semua secara PERCUMA :)

Antara beberapa produk yang telah, sedang & dalam perancangan untuk dibina ialah:

1) BCGrabber
Tujuan: Mengumpul blog-blog aktif dari komuniti BlogCatalog.com
Status: Released

2) TrafficBot
Tujuan: Menjana fake traffic ke website anda
Status: Released

3) MetaCafe Viewers
Status: Beta

4) CPA Signups
Status: Beta

5) AdSense Clicker
Status: Beta

6) CraigList Email extractor
Status: Beta

7) Forum Poster
Status: Beta

... dan banyak lagi :)

Bersama lah kita memajukan diri. Dapatkan salinan anda dengan mendaftar di sini..

Join My List | Online Business with kampung boy | Ideas | Opportunities

Terima kasih..

"Berforum Untuk Semua"

-Azlan-

PS: Sekiranya anda rasakan apa yang saya berikan ini boleh membantu anda, saya akan amat gembira sekiranya +ve iTrade dapat anda diberikan :)
 
Last edited:
Joined
Aug 27, 2008
Messages
1,848
Likes
2
Points
38
Offline
#3
Just in case anda perlukan latest proxies untuk TrafficBot boleh cuba yang ini.. :)

Selamat mencuba..

114.30.47.10:80
118.98.168.18:3128
118.98.212.250:3128
118.98.212.250:8080
119.70.40.101:8080
119.70.40.108:8080
119.70.40.109:8080
119.70.40.110:8080
121.73.87.133:9090
124.106.77.200:3128
124.217.198.4:8080
124.51.57.196:3128
125.16.148.51:80
125.165.169.3:8080
125.46.23.82:3128
128.2.223.65:3127
128.223.8.112:3128
128.59.20.227:3124
129.10.120.194:3124
129.170.214.192:3124
129.69.210.96:3127
129.69.210.96:3128
130.49.221.41:3128
130.75.87.84:3124
131.188.44.101:3124
131.188.44.101:3127
131.246.191.42:3128
131.247.2.242:3128
132.187.230.1:3124
132.187.230.1:3127
132.187.230.1:3128
132.187.230.2:3124
132.187.230.2:3127
132.187.230.2:3128
132.239.17.224:3127
132.252.152.193:3124
132.252.152.193:3128
132.252.152.194:3124
132.252.152.194:3127
132.252.152.194:3128
133.1.16.171:3124
133.1.16.171:3128
133.1.16.172:3128
133.1.74.162:3127
133.11.240.56:3128
133.11.240.57:3127
134.2.172.253:3124
134.2.172.253:3127
134.34.246.4:3124
134.34.246.5:3124
134.76.81.91:3124
134.76.81.92:3124
137.226.138.154:3124
137.226.138.154:3127
137.226.138.154:3128
137.226.138.156:3124
137.226.138.156:3127
137.226.138.156:3128
137.99.11.86:3127
137.99.11.86:3128
138.232.66.194:3124
138.232.66.195:3124
138.238.250.157:3124
138.238.250.157:3127
138.238.250.157:3128
138.246.99.249:3124
138.246.99.249:3127
138.246.99.249:3128
140.109.17.180:3127
140.109.17.180:3128
141.13.16.201:3124
141.13.16.202:3124
141.24.249.130:3127
141.24.249.130:3128
141.24.33.192:3124
141.76.45.17:3124
141.76.45.17:3128
141.76.45.18:3124
143.107.111.195:3124
143.107.111.195:3127
143.215.129.115:3124
143.215.129.116:3124
143.215.129.116:3128
147.102.3.101:3127
155.246.12.163:3128
156.17.10.52:3124
156.17.10.52:3127
159.148.82.3:3128
164.107.127.12:3128
164.73.47.242:3127
164.73.47.244:3124
189.30.134.178:3128
189.31.182.178:80
189.31.182.186:80
189.60.193.62:3128
190.144.41.196:3128
192.33.210.17:3127
192.33.90.69:3124
192.33.90.69:3128
192.42.43.23:3124
193.136.191.25:3124
193.136.191.26:3128
193.136.227.163:3128
193.136.227.164:3128
193.147.162.166:3124
193.167.182.132:3124
193.167.182.132:3127
193.167.182.132:3128
193.167.187.187:3124
193.167.187.187:3127
193.167.187.187:3128
193.167.187.188:3124
193.167.187.188:3128
193.174.67.186:3124
193.174.67.186:3127
193.174.67.186:3128
193.174.67.187:3124
193.174.67.187:3127
193.174.67.187:3128
193.27.245.251:80
194.117.20.214:3127
194.117.20.214:3128
194.36.10.154:3127
194.42.17.123:3124
194.42.17.123:3127
194.42.17.123:3128
194.42.17.124:3124
194.42.17.124:3127
194.42.17.124:3128
195.113.161.82:3124
195.113.161.82:3127
195.113.161.82:3128
195.113.161.83:3124
195.113.161.83:3127
195.113.161.83:3128
195.130.121.205:3124
195.130.121.205:3127
195.130.121.205:3128
195.135.236.215:8080
195.78.225.174:8080
196.43.90.10:8080
200.129.22.242:80
200.142.126.126:3128
200.178.211.16:8080
200.215.23.5:3128
200.226.137.10:80
200.226.137.11:80
200.226.137.11:8080
200.30.101.70:8080
200.64.191.50:3128
201.116.70.1:8080
201.2.57.107:80
201.24.134.42:3128
201.24.134.42:80
201.254.122.57:3128
201.45.59.3:3128
201.6.3.241:80
202.132.19.44:3128
202.143.139.102:8080
202.143.140.250:8080
202.143.147.186:8080
202.151.5.239:80
202.152.6.58:3128
202.78.225.1:8090
203.151.233.143:80
203.153.38.116:3128
203.178.133.002:3127
203.178.133.2:3124
203.178.133.2:3128
203.252.226.215:8001
204.56.0.137:3124
204.56.0.137:3127
204.85.191.11:3128
208.70.218.117:80
210.241.28.12:8080
210.51.14.197:80
210.71.187.122:8080
211.115.185.41:8080
211.115.185.42:8080
211.115.185.43:8080
211.115.185.44:8080
211.115.185.45:8080
211.115.185.47:8080
212.100.132.148:3128
212.116.219.190:8083
212.241.180.24:81
212.93.193.82:443
212.93.193.82:8082
212.93.193.82:8083
216.165.109.79:3124
217.119.90.36:3128
217.147.30.24:8080
218.194.80.230:808
218.207.138.74:3128
220.225.28.138:3128
221.12.147.80:808
221.130.191.147:80
221.130.191.153:80
221.2.145.10:3128
221.203.154.26:8080
221.238.19.3:80
221.238.249.100:80
221.238.249.99:80
222.135.178.62:8080
24.232.133.87:8080
41.211.232.39:8080
60.240.117.1:3128
60.250.210.62:3128
60.251.54.208:3128
61.128.162.208:808
61.129.70.65:80
61.143.150.124:80
61.17.193.11:3128
61.186.94.152:3128
61.219.11.146:3128
62.150.81.35:80
64.66.192.61:32080
66.198.41.11:3128
67.69.254.245:80
67.69.254.246:80
67.69.254.249:80
67.69.254.251:80
67.69.254.252:80
68.57.189.59:9090
70.125.100.7:9090
75.3.202.23:9090
75.71.42.32:8080
78.108.104.34:8080
80.86.200.172:6649
81.177.3.10:80
81.31.149.102:6654
82.213.5.231:3128
83.218.164.193:8080
83.239.15.126:8080
83.242.158.2:3128
85.21.138.217:3128
85.214.46.151:6654
85.92.130.179:3128
85.92.130.180:3128
87.118.99.9:6654
89.132.77.124:8080
89.234.27.15:80
92.243.16.202:3128
 
Joined
Aug 27, 2008
Messages
1,848
Likes
2
Points
38
Offline
#8
Salam, ada jugak org nak jana fake traffic kat website. Untuk tujuan apa tu?
Adaaaaa :) Banyak sebab kenapa mereka nak generate fake traffic.. but saya tak boleh beritahu kat sini.. coz some of them may sounds unethically right.. kalau nak tahu just PM saya.. :)
 
Joined
Aug 27, 2008
Messages
1,848
Likes
2
Points
38
Offline
#9
boleh tu.. google tak boleh scan ke?
Ia direka untuk dilihat seperti natural.. secara ringkasnya konsep seperti Traffic Exchange.. :)

Anyway you tak boleh klick sendiri punya, but komuniti akan buat utk kamu & anda buat utk yg lain.. automatically... :)

Nanti bila dah release semua detail ada dalam manual.. :)
 
Joined
Sep 29, 2008
Messages
336
Likes
0
Points
16
Offline
#10
Tq Azlan. Saya tak nak fake traffic tp yg auto click tu yang buat mata jadi segar ni. Bila release tu?
 
Joined
Oct 28, 2008
Messages
133
Likes
1
Points
18
Offline
#13
tahniah bt azlan,

byk projek yg dah sedia, tggu masa launch ja.,
matlamat dah seiring ngn action!
owez b da best!

p/s-confirm ramai sronok tgk software br yg jana trafik ni..
 
Joined
Sep 17, 2007
Messages
287
Likes
6
Points
18
Offline
#15
Untuk adsense clicker tu dah ada, pernah buat dengan members dari forum luar dulu. Install kat pc kita, program akan click adsense 1000 kawan yang lain dan seribu kawan yang lain akan click adsense kita. Takde masalah dan tak melanggar TOC google.

Program yang sama skrg tgh upgrade menggunakan flex dan adobe air pulak.
 
Joined
Aug 27, 2008
Messages
1,848
Likes
2
Points
38
Offline
#16
lan,bile nak release ni?hehe..nak masuk tahun baru dah ni:)
Penantian itu sememangnya satu penyiksaan.. :)

Apapun harap bersabar yea.. sekarang ni saya agak tight up with other software.. :)

Base semua dah siap, tinggal tunggu testing phase selesai saje..

TQ..
 
Joined
Feb 13, 2006
Messages
2,660
Likes
5
Points
38
Offline
#17
Untuk adsense clicker tu dah ada, pernah buat dengan members dari forum luar dulu. Install kat pc kita, program akan click adsense 1000 kawan yang lain dan seribu kawan yang lain akan click adsense kita. Takde masalah dan tak melanggar TOC google.

Program yang sama skrg tgh upgrade menggunakan flex dan adobe air pulak.
ish.. kalau guna program utk click ads dah terang2 langgar tos google..
r u sure its OK?
 
Joined
Dec 11, 2007
Messages
1,819
Likes
0
Points
38
Age
29
Offline
#18
tq atas pemberitahuan.. ada list kamu ni, memang dah lama saya fikirkan.. skrg kamu hampir realisasikan :)
 
Top