Tanam sayur cuaca dingin di tempat panas?

sheedarusli

freshman
Joined
Sep 5, 2019
Messages
26
Points
1
Age
28
tm memang sekarang nak implement smart apps guna 5g diorang, nanti akan ada smart traffic light, smart parking
[QUOTE Tapi lagi best nya, dpt check kat pertanian ni, sbb kawasan dingin baru boleh tanaman, kalau cuaca panas mcm mana tu[/QUOTE]

Ko ni baca ke tidak, kan guna 5g. Ada kt langkawi diorang tanam kt parking lot, panas terik, tapi guna 5g boleh je hidup sayur tu. Mmg possible la nanti semuanya akan guna 5g bbrape tahun lagi
 

sheedarusli

freshman
Joined
Sep 5, 2019
Messages
26
Points
1
Age
28
Aku dengar masa collab tu je. Skrg tak tau apa cite. Tapi kalau buat infra sendiri pun x mula2 lagi ke? Nak guna tm punya juga ke mcm mana hahaha!
Ntoh ler wei, habis tu nanti kt area kampung cemana pulak. Kalau tm 4g pun ada dah kt area kampung, dalaman mcm tu, telco lain x de. Nanti 5g ni hmm curious aku
 
Top