Tahu Kah Anda Asal Usul Perkataan Hello?

Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,903
Likes
0
Points
38
Offline
#2
Oooo baru tau. Haha tp iklan kat web tuh... Hampeh tul....
 
Joined
Dec 17, 2009
Messages
1,731
Likes
0
Points
36
Offline
#4
lebih baik copy paste daripada sebarkan web mcm tu..
berkemungkinan iklan kat web tu PPC..
 

limyh

freshman
Joined
Feb 26, 2013
Messages
118
Likes
0
Points
0
Offline
#6
oh, rupa-rupanya nama gadis tu ya, baru je tau, lolx~ ada banyak kata nama, asal usulnya pun pelik2, seperti 'kangaroo' maksud sebenarnya ialah "I don't understand you", tapi ia dah menjadi nama haiwan, hahaha.
 
Joined
Sep 17, 2006
Messages
152
Likes
0
Points
16
Offline
#13
oh, rupa-rupanya nama gadis tu ya, baru je tau, lolx~ ada banyak kata nama, asal usulnya pun pelik2, seperti 'kangaroo' maksud sebenarnya ialah "I don't understand you", tapi ia dah menjadi nama haiwan, hahaha.
Ohhh mcmtu ya asal perkataan kangaroo hahaha..Mcm mana plak dgn "gohek gostan"...ini bab bawak kereta di Kelantan biasa nya. Asal nya perkataan oran putih Go ahead..makna nya kedepan lah dan gostan plak Go Stern makna nya undur ke belakang lah :)
 
Top