Tag orang yang bukan friends di facebook

autobot

freshman
Joined
Jul 13, 2011
Messages
5
Points
0
Tag orang yang bukan friends di facebook...
Contohnya ada gambar yang baru di upload... Kita nak tag orang tu pada gambar tersebut... Tetapi orang tersebut bkn friends....

Sapa yg terer.... Angkat tgn :d:d
 

bertong

freshman
Joined
May 30, 2010
Messages
3,387
Points
36
bleh ka buat camtu..kalo bkan frend kita tag..
 

Iceberg

freshman
Joined
Jun 27, 2011
Messages
418
Points
0
kalo nak tag photo kena mintak izin x?? takut gak kena cop spammer xpsl2 kena unfriend
 

Irham Dhani

Senior
Joined
May 1, 2010
Messages
596
Points
0

Irham Dhani

Senior
Joined
May 1, 2010
Messages
596
Points
0
boleh, dan boleh customize name tu jgk :D
kalau nk buat custom name biru tanpa guna fan page pn bleh..
tricknye DI SINI :p

macho la beb..thanks :D
 

Romeo

freshman
Joined
May 11, 2006
Messages
187
Points
16
selumber tag mark zuckernberg..
kang x pasal2 kena banned ip..
 

Irham Dhani

Senior
Joined
May 1, 2010
Messages
596
Points
0
yang tag2 orang2 pun tulis macam nie..dekat gambar tuh.. sila untag sekiranya tidak suka.. sekian terima kasih... macam tuh kira etika tak??

aku tgk IM pn byk yg wat camtu :p
 

Iceberg

freshman
Joined
Jun 27, 2011
Messages
418
Points
0
yang tag2 orang2 pun tulis macam nie..dekat gambar tuh.. sila untag sekiranya tidak suka.. sekian terima kasih... macam tuh kira etika tak??

Orait gak nie bro. nmpak beretika skit kan. Tak pun ltak timing:

"gambar nie akan di remove & di untag dalam masa 3 jam. trima kasih" :D
 
Top