T-Shirt Dropship

Status
Not open for further replies.

GVO

freshman
Joined
Sep 23, 2009
Messages
60
Points
0
Saya dah lama cari ni, tapi masih kurang yakin dengan perkhidmatan, sapa2 yang dah cuba perkhidmatan ni boleh kongsi sikit tak sebagai panduan untuk saya.
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
Saya dah lama cari ni, tapi masih kurang yakin dengan perkhidmatan, sapa2 yang dah cuba perkhidmatan ni boleh kongsi sikit tak sebagai panduan untuk saya.

tak perlu yakin bro.. saya suka scam org .. hehehe :D
 

lets_k2

freshman
Joined
Sep 8, 2009
Messages
78
Points
0
kekuda....t-shirt nih pakai heatpress atau blok?? maaf hamba tumpang bertanya....
 

spindizzy

freshman
Joined
Jan 14, 2010
Messages
65
Points
0
kekuda sayang mesin DTG dia, tu yg x tunjuk kualiti ke sample ke, nnti kalau tunjuk ramai sgt yg order jaha.nam la mesin dia... wakakaka..
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
sebab tu sampai skrg aku tak order2... wahahaha

ala.... dah mmg baju ko takde org beli.. tu yg ko tak order kan vm ? wakakkakakakakkaakakka :D

kekuda....t-shirt nih pakai heatpress atau blok?? maaf hamba tumpang bertanya....

Kawan aku pakai DTG = direct to garment.

kekuda sayang mesin DTG dia, tu yg x tunjuk kualiti ke sample ke, nnti kalau tunjuk ramai sgt yg order jaha.nam la mesin dia... wakakaka..

Sample ada kat dlm handphone aku.. sesaper pi gath Ebay WC , sure boleh tgk sample nya semua.. :D
 

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
Sample ada kat dlm handphone aku.. sesaper pi gath Ebay WC , sure boleh tgk sample nya semua.. :D

adus sifoooo...dah lama dah kau kata sample dlm h/p.....kasi upload la kat sini...kan senang tu.....hehehehhe
malu2 la plak.....ke kau takut org buat ebook niche t-shirt kau tu.....ahhahahaah
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
adus sifoooo...dah lama dah kau kata sample dlm h/p.....kasi upload la kat sini...kan senang tu.....hehehehhe
malu2 la plak.....ke kau takut org buat ebook niche t-shirt kau tu.....ahhahahaah

niche la.. niche ramai org berada dlm h/p aku ni.. wahhahahahaha :D
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
dah selamat di pos.. tracking dpt lambat tau.. sebab , raya cino.. :D

kekuda..newbie awe nye tracking code dah ada?
sleep%202.gif
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
dah sampai bajunya takyah tracking la bro..
hehehe.. kalau tak sampai , kekuda bagi tracking eh.. wahahha :D
awe mau ke tracking nya.. meh nama buyer meh.. email eh..
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
hehehe..saja je nak manja2 ngan sifu kekuda..yela. mentang2 dapat adik baru (sifu syarani) nanti kat JB..nak manja2 sket x leh..
cry%203.jpg
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
hehehe..saja je nak manja2 ngan sifu kekuda..yela. mentang2 dapat adik baru (sifu syarani) nanti kat JB..nak manja2 sket x leh..
cry%203.jpg

wakakakakaka.. :p
awe 9 , dah dpt tak budak2 wat freelance ?? hehehehee..
RM200 aje awe.. kalau pandai adjust, dptlah rm150.. hahahaha.. :D
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
wakakakakaka.. :p
awe 9 , dah dpt tak budak2 wat freelance ?? hehehehee..
RM200 aje awe.. kalau pandai adjust, dptlah rm150.. hahahaha.. :D

haha..ecoi mintak RM50 bro satu contact..area KL..

esok la transfer..nak tgk cane.
:D
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
haha..ecoi mintak RM50 bro satu contact..area KL..

esok la transfer..nak tgk cane.
:D

kalau ko ada contact lain , just exchange aje dgn dia.. hehe.. tapi dun worry , ecoi punya contact baikkkkkkkkkk punya.. dah ramai org beli contact dari dia.. mabeles !!~~ .. :D

bro..ko beli la contact budak ex-KLMU tu ( cakap kat ecoi)... hehehe... bila ko dpt contact budak tuh , ko leh tawan satu KL !!~~.. :p
 

ejoncb

freshman
Joined
Aug 11, 2009
Messages
35
Points
0
Age
33
Ok.. Ramai sgt tanya dah benda ni..
Details :

T-shirt : Hitam / Putih
Size : sama mcm AN punya size
Brand : Oren Sport
Harga : USD15.99 ( ada tracking no. )
USD14.99 ( tiada tracking no. )
sila jelaskan fee Paypal anda.. Jgn suh aku bayar..
hitam/putih sama harga,tracking no. akan dpt selepas 8-10 hari order diship. .
Proses : 3-4 hari
Shipping : DHL Global Mail (Registered Mail) ( 12-14 hari bekerja , kalau tiada aral melintang )
cara nak order : Download order form kat bawah ni .. hehehe.. dah siap , e-mail kat aku order form tersebut.. dlm form tu ada e-mail aku..
Design : setakat ni print kat depan baju aje.. print guna DTG machine. kualiti ok dan lebih mulia dari AN punya kualiti.
Size Design : A4 ( mcm An gak )
Format Picture : *.png
Bayaran : pakai Paypal shj
DTG ? : direct to garment

MOD , kalau thread ni salah , delete/closed aje ok.. hehehe :D

DOWNLOAD ORDER FORM SEKARANG : LATEST ORDER FORM

kalo design tuh just kt pocket jer cmne? xfull la..just logo kt poket jer. cmne? leh dt kurng x? hehe..n design tuh, nk kre cmne eh nk anta?
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
kalo design tuh just kt pocket jer cmne? xfull la..just logo kt poket jer. cmne? leh dt kurng x? hehe..n design tuh, nk kre cmne eh nk anta?

bro/sis , harga adalah tetap .. :D
ermmm , kat poket lum buat lagi kot.. malas la nak buat kat poket... biasanya buat kat dada depan shj.. sorry :D
 

ejoncb

freshman
Joined
Aug 11, 2009
Messages
35
Points
0
Age
33
bro/sis , harga adalah tetap .. :D
ermmm , kat poket lum buat lagi kot.. malas la nak buat kat poket... biasanya buat kat dada depan shj.. sorry :D

lor..bkn ader poket pun, hehe..just ltak kt tpi jer..area len, left blank la..xbleh eh?? haha sep ink taw..haha
 
Status
Not open for further replies.
Top