T-Shirt Dropship

Status
Not open for further replies.

mansurbiz

Active
Joined
Feb 12, 2008
Messages
1,828
Points
48
ko tunggu kekuda, minggu depan aku start order dgn ko. tapi niche sama mcm ko, tak kesah ek?

aku niubai bertanya aje... nanti kena dolat
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
payment hold takpe. kekuda bleh bagi kredit.
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
ko tunggu kekuda, minggu depan aku start order dgn ko. tapi niche sama mcm ko, tak kesah ek?
aku niubai bertanya aje... nanti kena dolat

niche sama la bagus bro.. baru sama2 memajukan ummah.. hahahaha :D

payment hold takpe. kekuda bleh bagi kredit.

erkk.. so far aku masih tak menawarkan skim ******** mikro.. hahahaha :D
 

verdox_k89

freshman
Joined
Dec 10, 2008
Messages
23
Points
1
tokey kekuda, ada offer fast shipping tak?ada buyer saya tanya kalau2 dia boleh dpt t-shirt minggu depan,shipping dia x kesah
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
tokey kekuda, ada offer fast shipping tak?ada buyer saya tanya kalau2 dia boleh dpt t-shirt minggu depan,shipping dia x kesah

erkkk , fast shipping ?? perghhh , mau kena USD30 tuh.. so far takde la bro.. sorry :D
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
mari mari order t-shirt.. jangan asyik jual mosepad mcm vm tu .. dah la untung ciput.. pastu jual mosepad gambar apple aje tuh.. hahahahhaa :D
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
mari mari order t-shirt.. jangan asyik jual mosepad mcm vm tu .. dah la untung ciput.. pastu jual mosepad gambar apple aje tuh.. hahahahhaa :D
statement cari nahas ni. ko siap... ada lori ada bas.... ada ubi ada keledek...
 

Pak Mie

freshman
Joined
Oct 11, 2009
Messages
473
Points
18
bro kekuda.....
boleh tak tunjukkan sample produk tshirt tu.....
tq
 

ejoncb

freshman
Joined
Aug 11, 2009
Messages
35
Points
0
Age
33
AN mmg superb machine dia. 10 ko order 8 komplain sampai. AN baru je ada mesin DTG. Mesin dulu aku tak tau mesin apa. Ada buyer kata OK ada buyer kata tak OK. So aku rasa AN guna semua mesin dia ada. Kalau nasib ko baik dia bagi ko mesin print guna buble jet. Sekali basuh ketiak kat baju pun koyak.

nih mg btul. customer sy pun complaint mnde nih, siap bg gmbr lg as a prove, koyak plak kt tmpt yg xptut koyak, kt area image tuh..huhu..xpsal kne refund
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
nih mg btul. customer sy pun complaint mnde nih, siap bg gmbr lg as a prove, koyak plak kt tmpt yg xptut koyak, kt area image tuh..huhu..xpsal kne refund

uhhuhuh AN guna kain buruk kot. aku ada 4 helai bj dr AN. sj nk buat koleksi. mcm2 ada ahhahaha
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
Status
Not open for further replies.
Top