sy ada clas mengajar ebay?

Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,114
Likes
0
Points
0
Offline
#25
Hahaha...Dun wory la bro...aku ni pun masih insan baru yg bergelar Boobie lagi dlm berebay ni.....Boleh la sket2..sekadar yg termampu tentang selok-belok berebay ni...nak kata teror sgt tu tak la...tapi apa2 pun..ko boleh search group dekat FB mcm aku cakap tu...dlm tu nnti ko akan jumpa byk Otai2 terbaik berebay kat situ........
Ooooo... Sifu Faily boobie yer.... :p =))

teman ade gak masuk kelas ebay...tapi sampai la ni ckgu die mbisu...huhu..
Nak berjaya kan? so, carik jer ilmu dari memana x kira dari saper.. bukan sorang jer yg tau ebay kat mesia ni.. :D Bole rujuk sifu Failynoor.. dia terer bab2 ebay nih.. aku pun nuntut dari dia.. :D
 
Joined
May 5, 2009
Messages
431
Likes
0
Points
0
Offline
#26
Ooooo... Sifu Faily boobie yer.... :p =))



Nak berjaya kan? so, carik jer ilmu dari memana x kira dari saper.. bukan sorang jer yg tau ebay kat mesia ni.. :D Bole rujuk sifu Failynoor.. dia terer bab2 ebay nih.. aku pun nuntut dari dia.. :D
tapi saya nak nuntut dari sifu siti_nasrul..berape pengerasnya saya sanggup bayar..saya nak jd mcm sifu nasrul..tolong la amik saya jadi anak murid..

sifu check PM..
 
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,114
Likes
0
Points
0
Offline
#27
tapi saya nak nuntut dari sifu siti_nasrul..berape pengerasnya saya sanggup bayar..saya nak jd mcm sifu nasrul..tolong la amik saya jadi anak murid..

sifu check PM..
Adoooi...sifu Maillebai nak kenakan aku la tu.. lama x jumpa sifu. Last jumpa time bukak pose kat nz ari tu jer.. :D
 
Joined
Mar 11, 2012
Messages
18
Likes
0
Points
0
Offline
#28
Nak berjaya kan? so, carik jer ilmu dari memana x kira dari saper.. bukan sorang jer yg tau ebay kat mesia ni.. :D Bole rujuk sifu Failynoor.. dia terer bab2 ebay nih.. aku pun nuntut dari dia.. :D[/QUOTE]

pengeras die mhl x?aku dh labur 1k dh kt sifu dlu...adeh...
 
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,114
Likes
0
Points
0
Offline
#29
pengeras die mhl x?aku dh labur 1k dh kt sifu dlu...adeh...
Uish... mahal... sangat mahal... ingat senang ke nak ajar pasal ebay.. susah tau.. bukan senang nak ajar.. kalo nak belajar, ramai bole ajar kat sini. asalkan sanggup bayar air masak segelas.. =))
 
Last edited:
Joined
Nov 12, 2009
Messages
374
Likes
0
Points
16
Offline
#30
kalau tak silap saudara noorizamshah akan buat ebay coaching.
Rasanya masih ada slot yg kosong..cuba cek dulu dekat blog dia
 
Joined
Jan 24, 2012
Messages
3
Likes
0
Points
0
Offline
#31
salam..saya pun berminat nak join ebay tutorial class...kalau ada kat kedah..PM chek naa.. :)
 
Joined
Oct 16, 2008
Messages
69
Likes
3
Points
8
Offline
#32
salam..saya pun berminat nak join ebay tutorial class...kalau ada kat kedah..PM chek naa.. :)
a'a laa... kalau ada tu citer la sket kot-kot ada bajet boleh jugak join sekali, skrg nie tengah blur baru step satu untuk ke ebay (kira mcm baru belajar menerap laa.. huhuhu )
 
Top