sy ada clas mengajar ebay?

Faily Noor

freshman
Joined
Mar 10, 2011
Messages
51
Points
0
bro failynoor sy dh PM pon..eh org kedah kat mna kedah?meh sy buat PC dgn bro la..
Bro sila clear sket inbox ko tu..aku xleh nak PM ko balik..sebab inbox ko full...:)...

Yup !! Kedah mai...huhuhu...;)...
 

milow

freshman
Joined
Feb 11, 2012
Messages
1
Points
0
salam bro.....boleh PM sye link untuk group 2....saya baru na belajar.....:(
 

pijul_ali

freshman
Joined
Mar 11, 2012
Messages
18
Points
0
teman ade gak masuk kelas ebay...tapi sampai la ni ckgu die mbisu...huhu..
 

siti_nasrul

freshman
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,189
Points
0
Hahaha...Dun wory la bro...aku ni pun masih insan baru yg bergelar Boobie lagi dlm berebay ni.....Boleh la sket2..sekadar yg termampu tentang selok-belok berebay ni...nak kata teror sgt tu tak la...tapi apa2 pun..ko boleh search group dekat FB mcm aku cakap tu...dlm tu nnti ko akan jumpa byk Otai2 terbaik berebay kat situ........
Ooooo... Sifu Faily boobie yer.... :p =))

teman ade gak masuk kelas ebay...tapi sampai la ni ckgu die mbisu...huhu..
Nak berjaya kan? so, carik jer ilmu dari memana x kira dari saper.. bukan sorang jer yg tau ebay kat mesia ni.. :D Bole rujuk sifu Failynoor.. dia terer bab2 ebay nih.. aku pun nuntut dari dia.. :D
 

maillebai

freshman
Joined
May 5, 2009
Messages
449
Points
0
Ooooo... Sifu Faily boobie yer.... :p =))



Nak berjaya kan? so, carik jer ilmu dari memana x kira dari saper.. bukan sorang jer yg tau ebay kat mesia ni.. :D Bole rujuk sifu Failynoor.. dia terer bab2 ebay nih.. aku pun nuntut dari dia.. :D
tapi saya nak nuntut dari sifu siti_nasrul..berape pengerasnya saya sanggup bayar..saya nak jd mcm sifu nasrul..tolong la amik saya jadi anak murid..

sifu check PM..
 

pijul_ali

freshman
Joined
Mar 11, 2012
Messages
18
Points
0
Nak berjaya kan? so, carik jer ilmu dari memana x kira dari saper.. bukan sorang jer yg tau ebay kat mesia ni.. :D Bole rujuk sifu Failynoor.. dia terer bab2 ebay nih.. aku pun nuntut dari dia.. :D[/QUOTE]

pengeras die mhl x?aku dh labur 1k dh kt sifu dlu...adeh...
 

iedazz80

freshman
Joined
Jan 24, 2012
Messages
3
Points
0
salam..saya pun berminat nak join ebay tutorial class...kalau ada kat kedah..PM chek naa.. :)
 
Top