sy ada clas mengajar ebay?

MyRedz

freshman
Joined
Dec 16, 2007
Messages
49
Likes
0
Points
6
Age
30
Offline
#3
EM mesti ad upsell kan bape ye?maksud fees nak ajar lebih advance n bayaran nk stat dropship utk ebay, ataw fee join sinarniaga
 
Joined
Jun 23, 2010
Messages
1,181
Likes
0
Points
0
Offline
#5
aku x brape faham .. ni nk cari pc ebay atau nk buat pc ebay ? kalau nk buat pc ebay , aku nk join gak ..huhuhu
 
Joined
Jul 29, 2011
Messages
1,939
Likes
0
Points
36
Offline
#7
rasa mcm nk buat pc ebay jer tu..
dan dier sanggup di bayar berapa2 pun..

terbaekkk..

TT..tempah 1 slot yea..
check PM.. :D


pst..yakin jer aku ni..
 

mohd30

freshman
Joined
Apr 24, 2011
Messages
223
Likes
0
Points
0
Offline
#11
kalo xsilap bro zaimibi ke ape ntah nama dia ada buat pc ebay..harga dlm ribu juga kot..tp xtau la mcm mna kn.
 
Joined
Mar 10, 2011
Messages
51
Likes
0
Points
0
Offline
#12
As'salam...

Ilmu perniagaan tentang ebay ini telah byk terdapat dimerata2 tempat pada masa skrg ini..cuma ianya terletak kepada pihak Tuan samada mahu memilih utk belajar secara berbayar atau percuma...pilihan itu Tuan bleh buat keatas diri Tuan..Cuma disini saya sekadar ingin membantu seberapa yg bleh saja..Itu pun jika pihak Tuan sudi...:)...Jika Tuan betul2 mahu belajar mengenai perniagaan ebay...Tuan bleh terus search dekat FB cari geng ebayer(Percuma)..disitu kita org byk berkongsi ilmu tentang perniagaan ebay ini sesama kita org...;)..So jika tuan berada disana nanti..bolehlah kita bertegur sapa nanti ya..? :D..


Yg Benar,

Insan Baru WC
 
Joined
Jun 23, 2010
Messages
1,181
Likes
0
Points
0
Offline
#13
kalo xsilap bro zaimibi ke ape ntah nama dia ada buat pc ebay..harga dlm ribu juga kot..tp xtau la mcm mna kn.
aku ingat nk amik pc dgn bro zaimi gak tapi buat masa ni kena pospone dulu psl busy dgn project lain lak :D



As'salam...

Ilmu perniagaan tentang ebay ini telah byk terdapat dimerata2 tempat pada masa skrg ini..cuma ianya terletak kepada pihak Tuan samada mahu memilih utk belajar secara berbayar atau percuma...pilihan itu Tuan bleh buat keatas diri Tuan..Cuma disini saya sekadar ingin membantu seberapa yg bleh saja..Itu pun jika pihak Tuan sudi...:)...Jika Tuan betul2 mahu belajar mengenai perniagaan ebay...Tuan bleh terus search dekat FB cari geng ebayer(Percuma)..disitu kita org byk berkongsi ilmu tentang perniagaan ebay ini sesama kita org...;)..So jika tuan berada disana nanti..bolehlah kita bertegur sapa nanti ya..? :D..


Yg Benar,

Insan Baru WC
bagus gak kalau bro ingin membantu newbie mcm aku ni. Oleh kerana aku hanya ada 1 a/c ebay je ( usia 3 bln) , rasa agak x confident atau malu-malu kucing nk buat listing. Takut kang a/c akan ada masalah lak.
 
Joined
Mar 10, 2011
Messages
51
Likes
0
Points
0
Offline
#14
aku ingat nk amik pc dgn bro zaimi gak tapi buat masa ni kena pospone dulu psl busy dgn project lain lak :D





bagus gak kalau bro ingin membantu newbie mcm aku ni. Oleh kerana aku hanya ada 1 a/c ebay je ( usia 3 bln) , rasa agak x confident atau malu-malu kucing nk buat listing. Takut kang a/c akan ada masalah lak.

Hahaha...Dun wory la bro...aku ni pun masih insan baru yg bergelar Boobie lagi dlm berebay ni.....Boleh la sket2..sekadar yg termampu tentang selok-belok berebay ni...nak kata teror sgt tu tak la...tapi apa2 pun..ko boleh search group dekat FB mcm aku cakap tu...dlm tu nnti ko akan jumpa byk Otai2 terbaik berebay kat situ........
 
Joined
Feb 1, 2012
Messages
4
Likes
0
Points
0
Offline
#15
saya pun buat bisnes ebay dan juga kelas..tapi kena charge la...belah utara sahaja..Boleh PM kalo berminat.Tidak merangkumi ebay shaja,malah ilmu internet yg lain pun saya bagi bonus
 
Joined
Mar 10, 2011
Messages
51
Likes
0
Points
0
Offline
#18
aku ingat nk amik pc dgn bro zaimi gak tapi buat masa ni kena pospone dulu psl busy dgn project lain lak :D





bagus gak kalau bro ingin membantu newbie mcm aku ni. Oleh kerana aku hanya ada 1 a/c ebay je ( usia 3 bln) , rasa agak x confident atau malu-malu kucing nk buat listing. Takut kang a/c akan ada masalah lak.

Hahaha..Insya-Allah...aku hanya membantu sekadar termampu saja...Sila PM untuk keterangan lanjut...;)...
 

mohd30

freshman
Joined
Apr 24, 2011
Messages
223
Likes
0
Points
0
Offline
#19
bro failynoor sy dh PM pon..eh org kedah kat mna kedah?meh sy buat PC dgn bro la..
 
Joined
Mar 10, 2011
Messages
51
Likes
0
Points
0
Offline
#20
bro failynoor sy dh PM pon..eh org kedah kat mna kedah?meh sy buat PC dgn bro la..
Bro sila clear sket inbox ko tu..aku xleh nak PM ko balik..sebab inbox ko full...:)...

Yup !! Kedah mai...huhuhu...;)...
 
Top