survey simcard sedikit di sini :)

Joined
Sep 12, 2014
Messages
16
Likes
0
Points
0
Offline
#1
salam.

memandangkan WC ni aktif, saya nak buat sedikit survey utk entri blog saya, dan utk perkongsian ilmu juga.

penggunaan simcard ALTEL; berbaloikah?

macam nk beli untuk test, tapi walaupun murah, sebaiknya saya dapatkan pendapat dari pengguna lain dulu.

terima kasih daun keladi.
 
Joined
Oct 14, 2009
Messages
329
Likes
4
Points
18
Offline
#5
Betul lah. Lebih baik diam kalau tak tau kan.
Saya juga pengguna simkad Tone Excel.
Mungkin pengguna simkad Altel boleh beri
pandangan.

Dipersilakan !
 
Joined
Oct 19, 2008
Messages
17
Likes
0
Points
1
Age
35
Offline
#6
Siapa yang ada blacklist dengan telco seperti maxis,digi,celcom dan lain-lain,boleh cuba apply altel pospaid...kawan saya blacklist teruk tetapi altel dapat apply
 
Joined
Oct 16, 2008
Messages
69
Likes
3
Points
8
Offline
#8
kalau saya baik tuan try guna satu persatu dulu telco yang ada kat malaysia ni, baru boleh tau yang mana berbaloi baloi
 
Top