{SurVey} Dropship Barang Kegilaan Ramai Masa Kini

Minat nak dropship handphone??

  • Berminat

    Votes: 15 88.2%
  • Tak minat la..~~

    Votes: 2 11.8%

  • Total voters
    17

rouke

freshman
Joined
Jan 17, 2010
Messages
701
Points
16
As salam / Selamat Sejahtera :D

Hai, sy nak tau..kalau sy buat program dropship utk Handphone ade yg nak join tak? Model handphone yg ade :

1. Nokia
2. Samsung
3. Sony
4. Blackberry
5. HTC

Semua set handphone ni adalah set AP dan ori
 
Joined
May 9, 2011
Messages
1,473
Points
36
uih..minat sgt2..klw stock sentiasa available and pantas jer..lg syok..pm klw ad pricelist
 

rouke

freshman
Joined
Jan 17, 2010
Messages
701
Points
16
price list mmg ade..tp kalau nak ikot kan..hari2 harga berubah..cume tak byk beza..

stok plak tgk pd model & mase order..kalau time order tu mmg ade stok..boleh terus proses order..

btw..kedai supplier dgn umah sy cume 15 mnt kalau naek moto..:D
 

Khai Missiri

freshman
Joined
Feb 1, 2013
Messages
33
Points
0
system ape yg bro mksd kan?

maksudnye sistem pengurusan tempahan antara taukeh handphone dgn dropshipper... secara offline atau online... cthnya kalau secara online, dropshipper boleh semak stock, harga dan sebagainya....
 

rouke

freshman
Joined
Jan 17, 2010
Messages
701
Points
16
maksudnye sistem pengurusan tempahan antara taukeh handphone dgn dropshipper... secara offline atau online... cthnya kalau secara online, dropshipper boleh semak stock, harga dan sebagainya....

oo..sistem camtu..

kalau ikot kan plan..sy buat group fb je..so dalam group tu sy akan buat update utk tracking number, nk inform stok yg ade atau tak & etc..:)

p/s - utk stok, biasanye ade..kalau takde, kena tggu 1 or 2 hari utk stok baru sampai..
 

tiyei

freshman
Joined
Sep 7, 2009
Messages
128
Points
0
saya berminat.....nak join
 
Top