[ Survey ] Adik beradik Teh Tarik TV

Dapat sambutan x service mcm ni ?

  • ada sesangat..

    Votes: 0 0.0%
  • xde kot..

    Votes: 0 0.0%

  • Total voters
    0

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
93
Likes
0
Points
6
Offline
#1
Saya nak test power sat nak tengok sambutan mcm mana.. apa yg saya nak offer ialah service mcm Teh Tarik TV tu.. nak lagi senang saya letak gambar je la x.. :p..

View attachment 10949 View attachment 10948

Saya survey dulu kat sini.. kalau ada sambutan.. saya buat thread kat section WTS..

Detail simple & extra :

Untuk tokey kedai

- Pasang TV kat kedai-kedai yg memenuhi syarat.. cth : kedai makan
- Tunjuk iklan dari system ni
- Tokey kedai dpt commission setiap iklan berbayar yg berjaya ditayangkan

Untuk affiliate

- Cari kedai yg nak pasang system ni
- Tokey kedai berjaya pasang n run system
- Affiliate dpt commission

Apa yg saya nak tahu 2 benda iaitu :

1. Kalau iklan service mcm ni.. rasa2nya ada x orang nak pasang n join..
2. Kalau saya buat affiliate untuk service ni.. orang pasang.. affiliate dpt commission.. rasa2nya ada x orang nak join affiliate program ni..

Tu je la for now.. thx u sebab membaca..
 
Last edited:

FFadzly

freshman
Joined
Oct 31, 2012
Messages
339
Likes
0
Points
16
Offline
#7
bro, ini menjadi bro.
syarikat media yg amik tools saya dlm bidang ni :)

tapi bro open field sket jgn kt kedai mamak ajer.
heh saya tgk syarikat tu buat mmg boleh buat duit nie.

now is the time for media marketing..
 

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
93
Likes
0
Points
6
Offline
#8
@kornvic

Lebih kurang mcm tu la.. melainkan join affiliate program..

@FFadzly

haaa.. tau.. tapi nak pi open kat field lain tu agak payah sikit.. apa2 pun ingat try mamak dulu.. lepas dah mamak baru pi kat tempat2 lain.. :D..
 

FFadzly

freshman
Joined
Oct 31, 2012
Messages
339
Likes
0
Points
16
Offline
#9
hehe boleh2..tapi mamak fight sket skang ni kan. bnyk competition. :)
 

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
93
Likes
0
Points
6
Offline
#10
@FFadzly

lol.. tu la pasal.. kalau mamak kerek.. kita serang kedai melayu lak.. :D..
 
Top