Surat Perjanjian Sewa Rumah:

internetblogger

freshman
Joined
Dec 7, 2007
Messages
9
Points
1
firefox_ZovewgRasw.png
Banyak kes owner rumah kena aniaya dengan penyewa.

Sebab apa? Kebanyakkan tak buat agreement. Hanya ambil deposit lepas tu buat perjanjian lisan macam tu saja.

Last-last rumah berbulan-bulan tak bayar, nak halau keluar pun susah. Kalau keluar pun rumah dah jahanam. Nak ambil tindakan pun susah lepas tu.

Rugi? Memang dah. Duit tak dapat, rumah pulak rosak. Kos baiki balik semua.

Saya ada sediakan cara buat agreement sewa rumah yang sangat mudah. Biasa orang caj RM300-500 untuk buat. Yang ni tak sampai pun RM50.

--> https://tinyurl.com/suratrumah
 
Top