SuperF2R Dah Tiba!

lunassp

freshman
Joined
Oct 30, 2008
Messages
401
Points
16
Age
32
;), tak puas hati dengan speed adsense?
Bukalah thread baru. Saya pun tak dapat lagi komisen PPL saya.
Hari tu baca FB tuan punya program, sampai nak ke Australia dah :p
Adeh......bukalah. Tapi, janganlah keluar kata-kata kesat kat sana.
Pedas takpe, tapi jangan mencarut ye :D
ait tuan mod kita pn xdpt komisen gak?hampeh tol diorang ni
 

lunassp

freshman
Joined
Oct 30, 2008
Messages
401
Points
16
Age
32
moral story dia..kembalilah kepada yang benar..
xda jalan mudah nk berjaya..yg pnting kena usaha lebeh even income sikit..jgn hanya mengharapkan jalan mudah dan pertolongan org saja..

buat semua mmber2 wc,follow la thread yg aku buat pasal jana wang on9..
jgn risau..aku xmnta 1 sen pn dr korang..aku just kongsi ilmu yg aku ada..alhamdulillah,semua program yg aku join ada hasil even income xbesar..

selama aku join program buat duit ni,penah kena tipu sekali je..tu pn rugi RM40 saja..(dapat ebook SAMPAH!)

aku mengalu alukan setiap PM dari korang semua ;)

yg iklas,
newbiew kepada newbies

P/s : hehe :)
 

adamsad

freshman
Joined
Jun 29, 2008
Messages
370
Points
16
Age
39
beli lah domain f2r.com...
lelong2...sapa nak beli...
potential income through AFD...
nak jadikan blog peribadi pun boleh..
sebab mesti dah ada PR tu...
domain lama la katakan...
 

Azizi

Senior
Joined
Jun 1, 2008
Messages
846
Points
18
Age
33
f2r dah tiada..

sf2r pasti akan menerima nasib yang sama tidak lama lagi...

pastu yang tinggal hanya kenangan...

REFUND...? Lu pikir la sendiri!!
 

MathsCatch

Senior
Joined
Dec 28, 2008
Messages
266
Points
18
Age
46
Superf2r R.I.P
Bro AZAM maybe R.I.P
REFUND hanya kenangan..
bro punya servis wat akaun ingat kan RM15 rupanya $ plak.kalau RM dah lama aku angkat ni hehehe
 

Sciencegto

freshman
Joined
Mar 2, 2008
Messages
334
Points
16
Age
37
Bayar setelah di aprove..
@bhedjo

Saya tengok SS earning bro dalam tulisan indonesia. Jadi macam mana bila nak buat akaun adsense nanti, guna ip address Malaysia ke? Ataupun bro dah menetap kat Malaysia ni?

P/S: Berminat juga ni..
 

thegreatmission

freshman
Joined
Apr 20, 2009
Messages
87
Points
0
kalau tgk kat paper Berita Harian arinie ader panduan dan prosedur utk bawa kes ke tribunal pengguna.Nie utk pengguna yg nak bawa kes dan nak buat aduan terhadap individu/peniaga atau syarikat.
 

alan

Senior
Joined
Aug 20, 2008
Messages
7,630
Points
38

Anonymous89

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
128
Points
16
x gune pon report.. buang mase... org2 yg dekat2 ngan die tu.. tlg2 la serbu .. :D
 
Top