SuperF2R Dah Tiba!

Joined
Jun 1, 2008
Messages
836
Likes
3
Points
18
Age
32
Offline
waaa....dua-dua terkena? abis duit camnie.... bla tahun la diorang nk bayar refund ni. Diorang dah lupa kot? Maybe nk kena polis ingatkn diorang ke...
 
Joined
Jun 29, 2008
Messages
367
Likes
0
Points
16
Age
39
Offline
fuh...dasyat tue sekali dua2 terkena...nasib baik aku kena 1 jer....
tapi takde gak org report lagi kan...heheeh
takpelar.. amal jariah jer...walaupun sedih
:-(
 

spoket

freshman
Joined
May 25, 2007
Messages
247
Likes
0
Points
16
Offline
aik takan nak renew domain RM30 hinget tak mampu dah... dah lama tak masuk forum F2R.. tup tup domain pon dah expire.. lagu mana ni gu?
 
Joined
Oct 30, 2008
Messages
383
Likes
0
Points
16
Age
31
Offline
;), tak puas hati dengan speed adsense?
Bukalah thread baru. Saya pun tak dapat lagi komisen PPL saya.
Hari tu baca FB tuan punya program, sampai nak ke Australia dah :p
Adeh......bukalah. Tapi, janganlah keluar kata-kata kesat kat sana.
Pedas takpe, tapi jangan mencarut ye :D
ait tuan mod kita pn xdpt komisen gak?hampeh tol diorang ni
 
Joined
Oct 30, 2008
Messages
383
Likes
0
Points
16
Age
31
Offline
moral story dia..kembalilah kepada yang benar..
xda jalan mudah nk berjaya..yg pnting kena usaha lebeh even income sikit..jgn hanya mengharapkan jalan mudah dan pertolongan org saja..

buat semua mmber2 wc,follow la thread yg aku buat pasal jana wang on9..
jgn risau..aku xmnta 1 sen pn dr korang..aku just kongsi ilmu yg aku ada..alhamdulillah,semua program yg aku join ada hasil even income xbesar..

selama aku join program buat duit ni,penah kena tipu sekali je..tu pn rugi RM40 saja..(dapat ebook SAMPAH!)

aku mengalu alukan setiap PM dari korang semua ;)

yg iklas,
newbiew kepada newbies

P/s : hehe :)
 
Joined
Jun 29, 2008
Messages
367
Likes
0
Points
16
Age
39
Offline
beli lah domain f2r.com...
lelong2...sapa nak beli...
potential income through AFD...
nak jadikan blog peribadi pun boleh..
sebab mesti dah ada PR tu...
domain lama la katakan...
 
Joined
Jun 1, 2008
Messages
836
Likes
3
Points
18
Age
32
Offline
f2r dah tiada..

sf2r pasti akan menerima nasib yang sama tidak lama lagi...

pastu yang tinggal hanya kenangan...

REFUND...? Lu pikir la sendiri!!
 
Top