SuperF2R Dah Tiba!

Azizi

Senior
Joined
Jun 1, 2008
Messages
846
Points
18
Age
33
rasenyer ade dah yg pegi umah dier kasi ayat skit...dia bagi la ucapan penyedap hati sket...pastu teruskan menunggu sehingga suatu hari nanti yang kita sendiri tak pasti bila ia akan berlaku untuk mendapat refund :D
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,833
Points
48
Age
34
;), tak puas hati dengan speed adsense?
Bukalah thread baru. Saya pun tak dapat lagi komisen PPL saya.
Hari tu baca FB tuan punya program, sampai nak ke Australia dah :p
Adeh......bukalah. Tapi, janganlah keluar kata-kata kesat kat sana.
Pedas takpe, tapi jangan mencarut ye :D
 

Azizi

Senior
Joined
Jun 1, 2008
Messages
846
Points
18
Age
33
waaa....dua-dua terkena? abis duit camnie.... bla tahun la diorang nk bayar refund ni. Diorang dah lupa kot? Maybe nk kena polis ingatkn diorang ke...
 

adamsad

freshman
Joined
Jun 29, 2008
Messages
370
Points
16
Age
39
fuh...dasyat tue sekali dua2 terkena...nasib baik aku kena 1 jer....
tapi takde gak org report lagi kan...heheeh
takpelar.. amal jariah jer...walaupun sedih
:-(
 

Anonymous89

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
128
Points
16
lupa la nie..
kene ingatkan dulu kot.. -_-"
 

spoket

freshman
Joined
May 25, 2007
Messages
253
Points
16
aik takan nak renew domain RM30 hinget tak mampu dah... dah lama tak masuk forum F2R.. tup tup domain pon dah expire.. lagu mana ni gu?
 
Top