SuperF2R Dah Tiba!

miekof

freshman
Joined
Feb 27, 2009
Messages
1,093
Points
0
aku dulu rilek je kena rm10k...:D,, zaman2 HYIP tengah top kat malaysia
tapi itu kisah lama, sblm aku tau apa itu IM ...... Dan sekarang aku dah tau rupa2nya dunia internet ni lagi luas terbentang..... dan aku bleh collect lebey darinya...
Dan apa yang aku pelajari adalah takda perkara yang mudah kat dunia ni...
 

Azizi

Senior
Joined
Jun 1, 2008
Messages
846
Points
18
Age
33
klu dalam akaun bank aku ade rm20k senyum je aku halalkan.. tapi klu dalam bank pun ader rm200 je jangan harap la begitu mudah :D
 

Anonymous89

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
128
Points
16
yg x kene nak melalak lalak kat sini ape sal nie ?
x kene duduk la jauh2 tengok2 dah la..
kecoh betul la.. x tau pe pe jgn wat cam tau lebih ye .. :)
 

gabot

freshman
Joined
May 19, 2006
Messages
1,176
Points
38
terus up topik nie tak mcm speed adsense bile tokey bagi penjelasan terus admin lock topik dan terus senyap..... bukak balik topik SA tu tengok panas ke tak?

bagi aku dia tak refund pun tak per cuma aku nak log in dan pswd hosting aku tu aku bayar tu... web dah rangking kat usa tu...
 

thegreatmission

freshman
Joined
Apr 20, 2009
Messages
87
Points
0
salah seorang pembeli tu xdelah,
tp kalau rugi beribu ribu tu ade lah,
biasalah,
perniagaan,
ada untung ada rugi,
ada yang betul ada yg tipu,

even yg betul pun bleh jatuh,
inikan yg tipu,
kalau abg2 semua halal,
maka bertambahlah pahala abg2 kelak ;)
hmm...rm 1200 tue mmg kecik n nmpak macam lalat je bg org yg banyak duit..tp bg kitorang nilai tue mmg besar.
lain la macam hang yg jana wang sampai 5angka setiap bulan.kami bukannya org kaya atau org besar..tp menyuarakan isi hati kami tue je la yg mampu kami lakukan..

terus up topik nie tak mcm speed adsense bile tokey bagi penjelasan terus admin lock topik dan terus senyap..... bukak balik topik SA tu tengok panas ke tak?

bagi aku dia tak refund pun tak per cuma aku nak log in dan pswd hosting aku tu aku bayar tu... web dah rangking kat usa tu...
yup..bab refund tue maybe bleh la bayar ansur..ansur..kalau yg layak..tp nie yg aku request pun utk details hosting je..benda yg mmg dah bleh bagi (lgpun mmg hak kita sbb dah bayar utk tu)..xperlu kluar se sen pun..kalau site tue dibiarkan..habuk pun tarak..
 

kaiba910

Newbie
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,558
Points
36
salah seorang pembeli tu xdelah,
tp kalau rugi beribu ribu tu ade lah,
biasalah,
perniagaan,
ada untung ada rugi,
ada yang betul ada yg tipu,

even yg betul pun bleh jatuh,
inikan yg tipu,
kalau abg2 semua halal,
maka bertambahlah pahala abg2 kelak ;)
Rugi dalam perniagaan mmg perkara biasa bro. Kalau saya sendiri buat bisnes, kemudian rugi mmg perkara biasa. Ini masalahnya guna servis orang dan mereka tak dapat apa yang dijanjikan.

Duit tu kalau bagi mak ayah, dapat pahala jugak tau berbakti kat mak bapak.
 
Last edited:

SFX

Senior
Joined
Apr 1, 2008
Messages
1,930
Points
38
majoriti main SF2R ni banyak untung ke rugi ek ? nak dapatkan balik refund susah la kot sebab ramai kawan aku masuk Speed Adsense pun belum dapat refund satu sen pun tapi "sifu" duk melalak dapat duit dapat duit kat dlm facebook dia.
 

Azizi

Senior
Joined
Jun 1, 2008
Messages
846
Points
18
Age
33
hanya orang yang beragama dan beriman je yang pentingkan dosa pahala dan kehidupan akhirat. Klu jenis tak beragama tuh lantak lah kan.... renung2kn dan selamat beramal..:D
 

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
salam

SpeedAdsense aku tengok syed ikhwan ok je kat fb tu.

hmm..aku bukan nak kata apa. tetapi better kita xperlu talkin² tentang benda dah lepas. wat dosa je.

biarlah dia.kita redha je..

"SUCCESS IS 99% FAILURE" << tetapi aku xtaulah kalau orang tu mulakan sesuatu je dah berjaya, memang bertuah.
 

SFX

Senior
Joined
Apr 1, 2008
Messages
1,930
Points
38
kalau macam tu MENIPU IS 99% SUCCESS LA YE ? kui kui kui
 

muwiras

freshman
Joined
Jun 29, 2009
Messages
233
Points
0
teruskan bersabar... mngkn ade hikmah di sebalik nyer... doa kan lah bro RH jgn maki hamun dier... mngkn dier tgh research lagi mane kite tau...
 
Last edited:

laser

Newbie
Joined
Apr 2, 2010
Messages
2,031
Points
0
sekurang-kurangnya bagi la penjelasan secara terbuka macam syed ikhwan tu..ni lari je terus..

tapi korang yang kene pon tak usah la melalak kat sini..takkan dijawab..

mesti ada yang kenal atau tau alamat RH ni..pegi je umah der slow talk elok2..kalau dah cakap elok2 pon taknak dengar, bawak balai je..
 
Top