SuperF2R Dah Tiba!

Joined
Jun 1, 2008
Messages
836
Likes
3
Points
18
Age
32
Offline
hanya orang yang beragama dan beriman je yang pentingkan dosa pahala dan kehidupan akhirat. Klu jenis tak beragama tuh lantak lah kan.... renung2kn dan selamat beramal..:D
 
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,896
Likes
5
Points
0
Offline
salam

SpeedAdsense aku tengok syed ikhwan ok je kat fb tu.

hmm..aku bukan nak kata apa. tetapi better kita xperlu talkin² tentang benda dah lepas. wat dosa je.

biarlah dia.kita redha je..

"SUCCESS IS 99% FAILURE" << tetapi aku xtaulah kalau orang tu mulakan sesuatu je dah berjaya, memang bertuah.
 
Joined
Jun 29, 2009
Messages
231
Likes
1
Points
0
Offline
teruskan bersabar... mngkn ade hikmah di sebalik nyer... doa kan lah bro RH jgn maki hamun dier... mngkn dier tgh research lagi mane kite tau...
 
Last edited:
Joined
Jun 29, 2008
Messages
367
Likes
0
Points
16
Age
39
Offline
amin................
mudah2an...
aku pun dah buat benda lain dah....
tak sanggup nak menunggu lagi
 
Joined
Apr 2, 2010
Messages
2,005
Likes
0
Points
0
Offline
sekurang-kurangnya bagi la penjelasan secara terbuka macam syed ikhwan tu..ni lari je terus..

tapi korang yang kene pon tak usah la melalak kat sini..takkan dijawab..

mesti ada yang kenal atau tau alamat RH ni..pegi je umah der slow talk elok2..kalau dah cakap elok2 pon taknak dengar, bawak balai je..
 
Joined
Jun 1, 2008
Messages
836
Likes
3
Points
18
Age
32
Offline
rasenyer ade dah yg pegi umah dier kasi ayat skit...dia bagi la ucapan penyedap hati sket...pastu teruskan menunggu sehingga suatu hari nanti yang kita sendiri tak pasti bila ia akan berlaku untuk mendapat refund :D
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Active
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,752
Likes
23
Points
48
Age
33
Offline
;), tak puas hati dengan speed adsense?
Bukalah thread baru. Saya pun tak dapat lagi komisen PPL saya.
Hari tu baca FB tuan punya program, sampai nak ke Australia dah :p
Adeh......bukalah. Tapi, janganlah keluar kata-kata kesat kat sana.
Pedas takpe, tapi jangan mencarut ye :D
 
Top