SuperF2R Dah Tiba!

Joined
Sep 26, 2006
Messages
2,440
Likes
9
Points
38
Offline
#1
Salam warga WC,

Terima kasih di atas sokongan anda semua selama ini...

Skrg saya persembahkan buat julung2 kalinya produk terbaru saya pd tahun 2009 ini iaitu:


SuperF2R

~> Pakej Mudah & Lengkap Buat Duit ADSENSE Cara F2R​




Konsep SuperF2R:

Anda sediakan modal, yg lain2 Team SuperF2R uruskan....

Dengan SuperF2R, anda cuma perlu keluarkan modal, lps tu goyang kaki sahaja... jadi ianya sangat2 sesuai untuk semua orang yang nak buat duit adsense terutamanya newbie, investor & sesiapa yg xde masa utk buat website dan sebagainya...



Pakej SuperF2R:

Skrg saya sediakan 3 pakej iaitu Pakej A, Pakej B & Pakej C. Pakej2 lain akan ditambah dari semasa ke semasa.

Apa yg anda dpt melalui Pakej A ini ialah:

1) 1 website mengandungi 5 pages unique content (menggunakan template yg saya dh guna selama lebih 2 tahun & menghasilkan ribuan ringgit) ~ niche nya anda yg tentukan [value > RM750]

2) 1 nama domain (domain name) ~ percuma utk tahun yg pertama & renewable dgn harga RM40 setahun [value ~ RM40++]

3) 1 hosting space ~ percuma utk tahun yg pertama & renewable dgn harga RM100 setahun [value ~ RM100]

4) 1 akaun YSM ~ Team SuperF2R yg akan buat & uruskan [value ~ RM150]

5) 1 akaun adsense (jika perlu) ~ percuma tp anda perlu berikan nama & alamat yg hendak digunakan + saya tidak boleh jamin yg ia akan diterima oleh pihak Google tp saya akan usahakan sehingga anda dpt akaun tersebut [value ~ RM++]

Ringkasnya:

1 Pakej A SuperF2R = 1 website (5 pg unique content) + 1 domain name + 1 hosting space + 1 a/c YSM + 1 a/c adsense (jika perlu)

1 Pakej B SuperF2R = 2 website (5 + 5 pg unique content) + 1 domain name + 1 hosting space + 1 a/c YSM + 1 a/c adsense (jika perlu)

1 Pakej C SuperF2R = 3 website (5 + 5 + 5 pg unique content) + 1 domain name + 1 hosting space + 1 a/c YSM + 1 a/c adsense (jika perlu)

Note: 1 website yg telah menghasilkan earning adsense yg tinggi dgn trafik yg tinggi adlh bernilai tinggi & insyaAllah boleh dijual (flip) dengan harga yg tinggi (jika mahu)...

Hint: Kenapa nk pilih Pakej B/C? Sbbnya ialah earning anda akan naik berganda lagi jika guna dua/tiga website...



Bagaimana anda buat duit adsense dgn Pakej SuperF2R:

Anda akan mendapat bayaran (sebulan sekali jika earning melebihi USD100) apabila ada pelawat klik pada iklan adsense di website anda.

Trafik pula akan dijana melalui YSM + basic SEO tetapi terhad sehingga credit YSM tersebut habis. Anggaran earning dr 1 YSM ialah USD200 x 3.5 = RM700 (bergantung kpd niche yg anda pilih... saya pernah dpt sehingga USD300 drp 1 a/c YSM).

Jika kredit YSM telah habis, anda boleh top-up untuk Team SuperF2R buat & urus 1 YSM yg baru (harga RM150 sahaja ~ mungkin berubah mengikut keadaan semasa).



Harga Pakej A SuperF2R:

Harga dibuka pd RM970 utk jumlah yg terhad sahaja... jika telah mencapai kuota, ia akan dinaikkan secara berperingkat2....

Utk member F2R, sila login ke forum F2R utk mengetahui harga istimewa yg ditawarkan kpd anda...



Harga Pakej B SuperF2R:

Harga dibuka pd RM1270 utk jumlah yg terhad sahaja... jika telah mencapai kuota, ia juga akan dinaikkan secara berperingkat2....

p/s: jika nak upgrade dari Pakej A kpd Pakej B, bayaran sebanyak RM500 akan dikenakan....



Harga Pakej C SuperF2R:

Harga dibuka pd RM1570 & utk jumlah yg terhad juga...



T&C SuperF2R:

1) Team SuperF2R tidak akan bertanggungjawab di atas akaun adsense anda. Jika ia kena disable/ban, Team SuperF2R tidak boleh dipersalahkan kerana ianya adalah 100% di luar kawalan kami.

2) SuperF2R tidak menjanjikan earning adsense anda akan naik dengan mendadak kerana ia akan menimbulkan syak wasangka pd uncle G, jadi Team SuperF2R akan usahakan agar earning tersebut naik secara natural...



Berminat dengan SuperF2R?

Jika berminat, sila buat bayaran ke salah satu akaun bank berikut:

Maybank : 153010282040
RHB Bank : 15301600072817
Public Bank : 4488288708


Utk byrn melalui Maybank, sila masukkan emel ringgithit[at]yahoo[dot]com di ruangan yg disediakan...

Slps pembayaran, sila PM atau emel ke ringgithit[at]yahoo[dot]com berserta bukti pembayaran...

Thanks & good luck!

Kind regards,
Azam RinggitHit

p/s: niche website perlu dipilih oleh anda sendiri. Jika perlu, Team SuperF2R blh tlg pilihkan niche utk anda tetapi ada sedikit caj ya iaitu RM100 utk satu niche

p/p/s: nk lihat bukti duit adsense saya? Sila ke laman web rasmi F2R dengan KLIK DI SINI. Ini pula beberapa bukti member2 SuperF2R telah mendapat hasil awal mereka:







p/p/p/s: lain2 maklumat tambahan akan ditambah dari semasa ke semasa...

UPDATE : Sbg satu sumber support yg berterusan, saya telah setup satu private forum khas utk member2 SuperF2R... sila daftar dgn KLIK DI SINI

UPDATE : Alhamdulillah program affiliate SuperF2R telah dibuka. Jika berminat, sila join dgn KLIK DI SINI. Komisen RM100/sale...
 
Last edited:
Joined
Jun 13, 2009
Messages
1,000
Likes
1
Points
0
Offline
#2
Tahniah Sifu...

SuperF2R dah Tiba :)

p/s.. nalzaron tengah kira2 budget :)
 
Joined
Jun 1, 2008
Messages
837
Likes
3
Points
18
Age
32
Offline
#4
Klu nak blaja buat SuperF2R nie sgt berminat...huhuhu
 
Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,204
Likes
1
Points
38
Offline
#5
Salam...
Tuan, sama konsep macam speed adsense kea..?
Byr duit modal jea, dan yg lain, pihak tuan uruskan?

Macam Speed Adsense buat. mcm tu kea?
 
Joined
Sep 26, 2006
Messages
2,440
Likes
9
Points
38
Offline
#6
Salam...
Tuan, sama konsep macam speed adsense kea..?
Byr duit modal jea, dan yg lain, pihak tuan uruskan?

Macam Speed Adsense buat. mcm tu kea?
Salam,

Saya kurang pasti sbb saya x join SA... :eek:

Rasanya ada beza kot sbb melalui SuperF2R, anda dpt website atas nama anda sendiri... itu virtual real estate (hartanah virtual/maya) yg insyaAllah akan meningkat naik value/nilainya di masa depan... ;)
 
Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,204
Likes
1
Points
38
Offline
#12
Saya tak berapa clear la tuan azam..
Means, byr RM870 dan duit modal promotion, then tnggu duit masuk jea..

Mcm tu kea..?
Berapa duit modal pula..??

Terima website itu utk tujuan apa..? Suka hati kita nak buat apa ke..?
Berapa bnyk website boleh kita dapat..??

Berapa earning potential yea? Let say modal promotion $30, berapa ya earning agak2?
 
Joined
Apr 12, 2009
Messages
3,058
Likes
0
Points
36
Offline
#13
aku sgt2 berminat
alamak nak beli ebook f2r lagi
pastu super f2r lagi
isk2
er kalau guna akaun adsense yang dah ada boleh ke

aku nak book dulu la
bajet untuk SA ada lagi ni, hehe
 
Joined
Jun 13, 2009
Messages
1,000
Likes
1
Points
0
Offline
#14
Bro MrEmas dah ada bajet tu beli le apa2 yg patut.. nak beli dua2 pun ok.. tp kalau pilih superf2r lg best kot klu dah ada buget tu.. earning buka acc adsense tu dah masyuk nak tgu apa lg .. guna je acc sedia ada, tambah acc pun ok:)

p/s.. nalzaron masih kira budget.. :D
 
Joined
Sep 26, 2006
Messages
2,440
Likes
9
Points
38
Offline
#16
Saya tak berapa clear la tuan azam..
Means, byr RM870 dan duit modal promotion, then tnggu duit masuk jea.. Mcm tu kea..?
Yup, RM870 tu adlh utk pakej A... maksudnya termasuk kos utk tarik trafik...

Berapa duit modal pula..??
Maksud modal ni modal PPC la kan? Utk PPC tu, kita guna YSM (USD30 + free credit) & FB (USD1.01 + free credit)

Terima website itu utk tujuan apa..? Suka hati kita nak buat apa ke..?
Berapa bnyk website boleh kita dapat..??
Website ni diguna utk ltk kod adsense & dipromote melalui dua PPC site tersebut. Team SuperF2R yg akan create & set-up, tetapi ia akan didaftarkan atas nama anda, jadi ianya adalah kepunyaan anda. Jumlah nya 1 domain + hosting. Jika nk lebih, kena tunggu pakej yg lain... ;)

Berapa earning potential yea? Let say modal promotion $30, berapa ya earning agak2?
Earning potential = USD300 x 3.5 = RM1,050! ~ dh ada kt post #1 (tp ianya bergantung kpd niche yg anda pilih) :)
 
Joined
Sep 26, 2006
Messages
2,440
Likes
9
Points
38
Offline
#17
aku sgt2 berminat
alamak nak beli ebook f2r lagi
pastu super f2r lagi
isk2
er kalau guna akaun adsense yang dah ada boleh ke

aku nak book dulu la
bajet untuk SA ada lagi ni, hehe
Tengok keperluan bro... jika rasa ada masa utk buat + belajar, ebook F2R pun dh cukup...

Psl acc adsense tu, saya galakkan guna yg baru... :eek:
 
Joined
Apr 12, 2009
Messages
3,058
Likes
0
Points
36
Offline
#19
oo kawe pehe doh
kawe raso amik duo2 la sene
wat sendiri so
pastu ore buat so
hehe
 
Top