(¯`*..(¯`*..Super SEO Service!! Dominate Google 1st Page! ..*´¯)..*´¯)

primhuman

Senior
Joined
Mar 22, 2010
Messages
273
Points
0
senyap je thread ni? ada lagi tak service ni? berminat ni... :">

Ada lagi :) sejak2 ni saya agak busy handle sedikit masalah server and ada beberapa lagi masalah harian :D

Berminat juga. Masih ada ke? Saya nak ambil yang Beginner dulu.

Masih available :)

PM saya anytime.

Thanks,
prim
 

gabot

freshman
Joined
May 19, 2006
Messages
1,176
Points
38
bro web saya dah depan google tapi tak ingat url yg mane satu boleh pm tak web ape saya ambik servis bro dulu he he he
 

primhuman

Senior
Joined
Mar 22, 2010
Messages
273
Points
0
Saya ingin minta maaf kepada semua kerana saya ada beberapa masalah yang penting sehingga saya tidak mampu menjalankan tugasan yang diberi. Beberapa orang sudah pun saya berikan refund dan masih ada beberapa sahaja lagi. Servis ini terpaksa dihentikan buat sementara waktu. Segala kesulitan amat dikesali
 

Oracle

freshman
Joined
Sep 12, 2009
Messages
380
Points
16
bro..mcm mana dengan pm sy hari tu..bro blm blas lagi?? pasal status backlink
 

miekof

freshman
Joined
Feb 27, 2009
Messages
1,093
Points
0
Saya ingin minta maaf kepada semua kerana saya ada beberapa masalah yang penting sehingga saya tidak mampu menjalankan tugasan yang diberi. Beberapa orang sudah pun saya berikan refund dan masih ada beberapa sahaja lagi. Servis ini terpaksa dihentikan buat sementara waktu. Segala kesulitan amat dikesali

Kemana ko menghilang.. lama tak nampak bro on9
 
Top