(¯`*..(¯`*..Super SEO Service!! Dominate Google 1st Page! ..*´¯)..*´¯)

gabot

freshman
Joined
May 19, 2006
Messages
1,176
Points
38
aku punye pun dah siap katenye nak tunggu kesan nye ni. bape lame?
 

gabot

freshman
Joined
May 19, 2006
Messages
1,176
Points
38
aku punye dah berkesan ke lum? tak pandai nak cek lah... :)
 

kaiba910

Newbie
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,558
Points
36
tengok ada increase dalam ranking tak bro gabot. Pe kate bagi saya checkkan hehe :D
 

Oracle

freshman
Joined
Sep 12, 2009
Messages
380
Points
16
sy nk cuba average..mlm ni sy bt payment
 

Oracle

freshman
Joined
Sep 12, 2009
Messages
380
Points
16
check pm bro...
 

alim1810

freshman
Joined
Dec 11, 2009
Messages
144
Points
0
pertama sekali, terima kasih bro afiq diatas servis yang mantap. selepas blog2 saya melalui proses seo dari bro primhuman(afiq), visitor bertambah sehingga 4 kali ganda dan ini memakan masa dalam 1-2minggu. sekarang saya dapati yang visitor terus meningkat sehingga 6 kali ganda. memang berbaloi sekali servis dari pakar seo primhuman :D.

terima kasih bro Afiq :).
 

faizadnan36

freshman
Joined
Apr 8, 2009
Messages
40
Points
0
pertama sekali, terima kasih bro afiq diatas servis yang mantap. selepas blog2 saya melalui proses seo dari bro primhuman(afiq), visitor bertambah sehingga 4 kali ganda dan ini memakan masa dalam 1-2minggu. sekarang saya dapati yang visitor terus meningkat sehingga 6 kali ganda. memang berbaloi sekali servis dari pakar seo primhuman :D.

terima kasih bro Afiq :).

bro amik servis mana satu?
 

primhuman

Senior
Joined
Mar 22, 2010
Messages
273
Points
0
pertama sekali, terima kasih bro afiq diatas servis yang mantap. selepas blog2 saya melalui proses seo dari bro primhuman(afiq), visitor bertambah sehingga 4 kali ganda dan ini memakan masa dalam 1-2minggu. sekarang saya dapati yang visitor terus meningkat sehingga 6 kali ganda. memang berbaloi sekali servis dari pakar seo primhuman :D.

terima kasih bro Afiq :).

Thanks Bro alim atas review anda :)

We'll expecting your next order huhu ;)
 

Oracle

freshman
Joined
Sep 12, 2009
Messages
380
Points
16
bro..check pm..
 

mrazam

freshman
Joined
Aug 16, 2009
Messages
218
Points
0
senyap je thread ni? ada lagi tak service ni? berminat ni... :">
 
Top