Studio Traffic

Joined
Jan 6, 2006
Messages
1
Likes
0
Points
1
Offline
#1
salah satu yg saya mask...boleh dipercayai sebab dah dpt duit pon...if tak caye click sini and bace forum...branch payout kat malaysia pon ade company ni buat...kat forum ni ade bukti2 dan dapat convincekn u all yg kurang percaye...

http://studiotraffic.org/forum

register for free account pon buley...dapat 10usd..tp nam cash out kne ade minimum 100usd...so kne upgrade laa account...

utk mule kn just kne reg kat sini...

http://www.studiotraffic.com/index.php?refid=639381&username=toche993

upgrade leh gunekn egold...


 

HAMD

freshman
Joined
Jan 16, 2006
Messages
5
Likes
0
Points
1
Offline
#3
StudioTraffic will give you a Free $10 account level. Then, all you need to do is log into your account, click on the Surf STV button, and watch. A new window will open for you, and show you our advertiser’s web sites, on a 20-second timer. Once you have viewed your allocated number of sites, you will be credited with 1% of your account level. With a free account, that’s $0.10 a day! It’s that easy. You can also choose to upgrade your account to earn even more! Remember that there is NO OBLIGATION TO PAY ANYTHING, EVER. Use Surf STV as long as you wish, for free. You can earn between $0.10 up to $200 a day, depending on your account level, for about an hour of surfing.
 
Joined
Dec 8, 2005
Messages
3,780
Likes
42
Points
48
Offline
#4
Berapa banyak pelaburan yg perlu dibuat? Bagaimana pula dengan kekukuhan syarikat? Dan pelan pemasaran dia, adakah hanya memberi kelebihan kepada orang atas sahaja?

Itu beberapa persoalan awal saya.. :)

Harap2 yg dah buat duit dengan benda ni & yg kata menguntungkan, bolehlah share sikit.. Berapa dah dapat, apa yg telah dilakukan.. Berapa dah melabur.. :D

Jawab, jgn tak jawab.. :wink:
 

HAMD

freshman
Joined
Jan 16, 2006
Messages
5
Likes
0
Points
1
Offline
#5
Berapa banyak pelaburan yg perlu dibuat?
tidak perlu bayar jika untuk cuba2. Boleh sign up free account. Diorang bagi free USD10. Tapi tak boleh withdraw duit sampai duit dalam account USD100. Jadi kalau kita labur terus USD100, dapat balik modal dalam masa 3 bulan. Becoz dia bagi 1% of what kita labur everyday. Lepas tu, pure profit. Maximum pelaburan USD15,000. So that's USD150/day...

Bagaimana pula dengan kekukuhan syarikat?
Bagi saya semua syarikat online ni tak kukuh. Tapi saya akan set my goal brapa byk duit yang saya ingin buat melalui satu2 program tu. Goal kena realistic. Once I achieve my goal, I stop with that program. Cari MSI lain...

Dan pelan pemasaran dia, adakah hanya memberi kelebihan kepada orang atas sahaja?
Tidak, siapa yang banyak melabur, dia yang dapat pulangan yang lebih. Dia tak pakai sistem org atas2 ni...

Saya cadangkan anda baca bahagian FAQ StudioTraffic...
 
Joined
Feb 8, 2006
Messages
246
Likes
2
Points
18
Offline
#6
untuk pengetahuan semua studiotraffic dah tutup ....webmasternya hilang entah ke mana ,website telah tamat domain dan forumnya juga telah ditutup......... :)
 
Top