Storan PM WC300 - 1,500 - Siapa Dah Pernah Penuh?

Joined
Jun 12, 2008
Messages
840
Likes
6
Points
18
Offline
#1
Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera... :)

saja aja nak bersembang-sembang... :D

baik. antara banyak kelebihan menjadi WC300
adalah setiapnya mendapat storan PM yang boleh
diisi dengan 1,500 PM. wah... banyak tu...
hohoho... :D (boleh rujuk di link berikut)
- wangcyber.com WC300

jadi... siapa di antara WC300 yang pernah penuh storan
ni?

saya... sekarang ni memang dah penuh. so... kekadang
nak hantar PM lagi tu... kenalah delete mana-mana
PM yang tak penting... huhuhu... :D

WC300 rocks!!!
 
Joined
Jun 12, 2008
Messages
840
Likes
6
Points
18
Offline
#2
hohoho... hari ni banyak kena kosongkan kotak PM sikit... patutlah ada
PM yang saya tak dapat temphari... maaf ya kepada yang berkenaan... :D

p/s: ai... saya seorang aja ke yang pernah samapi limit kotak PM WC300 ni...??? :D
 
Joined
Sep 12, 2008
Messages
669
Likes
4
Points
18
Offline
#3
cewwahh..nk bgtau dia buzy byk urusan la nie yer..hehehe..just kidding..:D

bayar double la kat shuth, bleh dpt 3k storan PM..puas hati..eh,boleh ker..?:confused:

oh,sy sendirik tak upgrade2 lg..asyik kene delete je PM dalam inbox tue..:rolleyes:

kadang2 bukan apa,tabiat suka peram PM dlm inbox nie penting jugak..kita leh detect, hari nie kita deal ngan saper,smlm ngan saper..am i correct?
 
Joined
Sep 30, 2007
Messages
991
Likes
0
Points
16
Offline
#4
HOhoho belum lagi tahap macam tu..
kalau beratus tu ada la..
tu pun lama dah tak delete inbox n sent msg
 
Joined
Jun 5, 2006
Messages
4,016
Likes
0
Points
38
Offline
#5
aku tak simpan PM bebanyak..tgk dah banyak jek..lebih 10 pun aku delete jek yang tak penting tuh..
 
Joined
Oct 9, 2007
Messages
2,200
Likes
3
Points
38
Offline
#7
Anda tak perlu susah hati...

Anda klik PM anda...
kemudian scroll ke bawah sehingga jumpa image di bawah ni:



haaaaaa selesai masalah...:D

Good Luck
 
Top