Storan PM WC300 - 1,500 - Siapa Dah Pernah Penuh?

copernicus

Senior
Joined
Jun 12, 2008
Messages
852
Points
18
Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera... :)

saja aja nak bersembang-sembang... :D

baik. antara banyak kelebihan menjadi WC300
adalah setiapnya mendapat storan PM yang boleh
diisi dengan 1,500 PM. wah... banyak tu...
hohoho... :D (boleh rujuk di link berikut)
- wangcyber.com WC300

jadi... siapa di antara WC300 yang pernah penuh storan
ni?

saya... sekarang ni memang dah penuh. so... kekadang
nak hantar PM lagi tu... kenalah delete mana-mana
PM yang tak penting... huhuhu... :D

WC300 rocks!!!
 

copernicus

Senior
Joined
Jun 12, 2008
Messages
852
Points
18
hohoho... hari ni banyak kena kosongkan kotak PM sikit... patutlah ada
PM yang saya tak dapat temphari... maaf ya kepada yang berkenaan... :D

p/s: ai... saya seorang aja ke yang pernah samapi limit kotak PM WC300 ni...??? :D
 

mumtahanah

Senior
Joined
Sep 12, 2008
Messages
678
Points
18
cewwahh..nk bgtau dia buzy byk urusan la nie yer..hehehe..just kidding..:D

bayar double la kat shuth, bleh dpt 3k storan PM..puas hati..eh,boleh ker..?:confused:

oh,sy sendirik tak upgrade2 lg..asyik kene delete je PM dalam inbox tue..:rolleyes:

kadang2 bukan apa,tabiat suka peram PM dlm inbox nie penting jugak..kita leh detect, hari nie kita deal ngan saper,smlm ngan saper..am i correct?
 

biznezprepaid

Newbie
Joined
Sep 30, 2007
Messages
1,012
Points
16
HOhoho belum lagi tahap macam tu..
kalau beratus tu ada la..
tu pun lama dah tak delete inbox n sent msg
 

Abu Hanis

Senior
Joined
Oct 9, 2007
Messages
2,248
Points
38
Anda tak perlu susah hati...

Anda klik PM anda...
kemudian scroll ke bawah sehingga jumpa image di bawah ni:



haaaaaa selesai masalah...:D

Good Luck
 

copernicus

Senior
Joined
Jun 12, 2008
Messages
852
Points
18
Anda tak perlu susah hati...

Anda klik PM anda...
kemudian scroll ke bawah sehingga jumpa image di bawah ni:



haaaaaa selesai masalah...:D

Good Luck
yap... inilah cara yang terbaik. thanks Abu Hanis. :)
 
Top