Step by Step Full Time eBay eBayer

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
uik.. baru ckp dgn aku aritu kata dah ada supplier baru.. ni ayat cover jer nih.. :D

aduhh...ye la masih mencuba lagi sifu....:) klu x menjadi gak mmg x de rezeki....:)
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
ni memang aku setuju sangat.. REZEKI ALLAH tentukan tp yg penting USAHA. kalau dh 100, 1000 kali usaha pun x berjaya.. usaha la lain pulak.. nama nye xde rezeki la kat situ..

sifu cakap apa pun sy sokong je la. xde bantahan langsung.
tp betul gak kata miskhi, ada niche tp xde supplier xde hasil gak jwbnya.
 

kitakaya

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,136
Points
36
sifu cakap apa pun sy sokong je la. xde bantahan langsung.
tp betul gak kata miskhi, ada niche tp xde supplier xde hasil gak jwbnya.

ini di namakan teknik "xde ending.." hanya meleler air liur tengok sale org lebat..

*aiyoo.. sifu mende.. aku anak murid ko ler.. ramai tau ko yg jd tok guru aku... aku dapat tempias2 tok guru pun ok dah... kalau dapat full lg cantek..
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
ini di namakan teknik "xde ending.." hanya meleler air liur tengok sale org lebat..

*aiyoo.. sifu mende.. aku anak murid ko ler.. ramai tau ko yg jd tok guru aku... aku dapat tempias2 tok guru pun ok dah... kalau dapat full lg cantek..

ank murid aku ke? xtau plakaku ada ank murid. biasa ankmurid kene sediakan pulut kuning pd tok guru utk tamat pngajian. ahahahaha
 

lutfee

Senior
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,578
Points
38
ank murid aku ke? xtau plakaku ada ank murid. biasa ankmurid kene sediakan pulut kuning pd tok guru utk tamat pngajian. ahahahaha

uiyoo.. kitakaya tu anak murid ko yer... aku pun nak nuntutla kalau mcmtu...
nanti jgn kata pulut kuning, aku bwk beras pulut sekali masak kat umah kot...
nk jugak tgk mcmana pengantin baru masak...
 

waje

freshman
Joined
Jul 31, 2009
Messages
237
Points
0
saje letak nama korang. senang income tax nak kejo. ekekeke. sifu waje sudah berhenti keje jugak? aiksss aku mesti follow ni.

aku masih kerja mkn gaji lg.. vm. hu hu


"Otak mesti gerak, tindakan mesti ligat
bukan sekadar sembang yg lebat"

hua hua. ko la idola ku MOD! ha ha

aku mmg respek team yg pegi ke china aritu. org2 yang mcm ni la yang patut korang "berdamping".
kalo diorang ajak TT, jgn tak datang. he he
sbb, kalo ko bercampur ngan org2 yang hebat mcm ni, ko pon akan jadik hebat
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
aku masih kerja mkn gaji lg.. vm. hu hu




hua hua. ko la idola ku MOD! ha ha

aku mmg respek team yg pegi ke china aritu. org2 yang mcm ni la yang patut korang "berdamping".
kalo diorang ajak TT, jgn tak datang. he he
sbb, kalo ko bercampur ngan org2 yang hebat mcm ni, ko pon akan jadik hebat

kami lg suspek team ko. Tiap2 bulan p china.
Klu nk join kn isi borg x?
Bila nk tt hassan?
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
Last edited:
Top