Steam Games!! Apa game yg popular?

Joined
Dec 12, 2016
Messages
3
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#1
Aku baru dl steam nk tau apa game yg best ye?? Blh add kwn ke?? Yg aku tau D2 je. Lain ada apa lagi ye? Baru je dapat pc baru aku.
 
Joined
Dec 13, 2016
Messages
17
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#2
Aku baru dl steam nk tau apa game yg best ye?? Blh add kwn ke?? Yg aku tau D2 je. Lain ada apa lagi ye? Baru je dapat pc baru aku.
Byk lagi bro. Banyak game bro. Ko check kat free to play bro. Apa spec pc ko tu? Berapa ko beli?
--- Post updated ---
 

BBoyOG

freshman
Joined
Apr 15, 2017
Messages
1
Likes
0
Points
1
Age
26
Offline
#3
Aku baru dl steam nk tau apa game yg best ye?? Blh add kwn ke?? Yg aku tau D2 je. Lain ada apa lagi ye? Baru je dapat pc baru aku.
D2 dah lama ada. Kalau nk main baru susah kecuali ada org ajar. Dulu aku boleh la, ada org ajar sikit. Bagi id ko. tegok nk add x.
 
Joined
Apr 17, 2017
Messages
2
Likes
0
Points
1
Age
25
Offline
#4
Aku baru dl steam nk tau apa game yg best ye?? Blh add kwn ke?? Yg aku tau D2 je. Lain ada apa lagi ye? Baru je dapat pc baru aku.
Aku pun selalu guna D2 pastu guna boost top up bila nak topup sbb tak yah g kedai dah nak topup sbb guna through online banking je.
Baru tak kacau nak main game, settle masalah aku nak topup. Tak payah nak suruh adik aku ke apa. Nanti dia mintak upah bagai pulak g kedai beli topup. haha
 
Joined
Dec 15, 2016
Messages
4
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#5
Aku pun selalu guna D2 pastu guna boost top up bila nak topup sbb tak yah g kedai dah nak topup sbb guna through online banking je.
Baru tak kacau nak main game, settle masalah aku nak topup. Tak payah nak suruh adik aku ke apa. Nanti dia mintak upah bagai pulak g kedai beli topup. haha
Biasa la. Aku pun sama je. Adik aku college dia dekat kat cc. Selalu suruh beli pun kena bagi upah. Tapi yg ko cakap in Boost x ada byr lebih ke? Ko tau kan GST is EVERYWHERE
--- Post updated ---
--- Post updated ---
--- Post updated ---

Aku baru dl steam nk tau apa game yg best ye?? Blh add kwn ke?? Yg aku tau D2 je. Lain ada apa lagi ye? Baru je dapat pc baru aku.
Aku ada main Steam tapi kawan list dah ramai. Kalau ko nk boleh add 2nd ID kat steam.
--- Post updated ---
 
Joined
Apr 19, 2017
Messages
10
Likes
0
Points
1
Age
31
Offline
#6
Biasa la. Aku pun sama je. Adik aku college dia dekat kat cc. Selalu suruh beli pun kena bagi upah. Tapi yg ko cakap in Boost x ada byr lebih ke? Ko tau kan GST is EVERYWHERE
--- Post updated ---
--- Post updated ---
--- Post updated ---


Aku ada main Steam tapi kawan list dah ramai. Kalau ko nk boleh add 2nd ID kat steam.
--- Post updated ---
ada caj GST ke?? nk dpt point korg ckap tu ada had ke byk2 mn nk kna tpup?atau janji ko tpup?
 
Joined
Apr 19, 2017
Messages
2
Likes
0
Points
1
Age
21
Offline
#7
ada caj GST ke?? nk dpt point korg ckap tu ada had ke byk2 mn nk kna tpup?atau janji ko tpup?
Ada GST ke tapi aku rasa berbaloi laa sebab kalau beli kat kedai pon masa and cost lagi sama je. Tapi kalau topup guna boost up ni siap boleh boost lagi topup pastu ada reward bila topup rm5. Kira berbaloi laa tu ada gst ke tak ada pun.
--- Post updated ---
ada caj GST ke?? nk dpt point korg ckap tu ada had ke byk2 mn nk kna tpup?atau janji ko tpup?
Ada GST ke tapi aku rasa berbaloi laa sebab kalau beli kat kedai pon masa and cost lagi sama je. Tapi kalau topup guna boost up ni siap boleh boost lagi topup pastu ada reward bila topup rm5. Kira berbaloi laa tu ada gst ke tak ada pun.
 
Joined
Apr 19, 2017
Messages
1
Likes
0
Points
1
Age
27
Offline
#8
Ada GST ke tapi aku rasa berbaloi laa sebab kalau beli kat kedai pon masa and cost lagi sama je. Tapi kalau topup guna boost up ni siap boleh boost lagi topup pastu ada reward bila topup rm5. Kira berbaloi laa tu ada gst ke tak ada pun.
--- Post updated ---

Ada GST ke tapi aku rasa berbaloi laa sebab kalau beli kat kedai pon masa and cost lagi sama je. Tapi kalau topup guna boost up ni siap boleh boost lagi topup pastu ada reward bila topup rm5. Kira berbaloi laa tu ada gst ke tak ada pun.
Aku suka yg part dapat extra boost tu kalau org guna promo code kau. Aku duk suruh kawan2 aku sign up app boost top up ni tapi app ni pun okay laa senang sikit nak topup ke apa sebab online je.
 
Joined
Dec 12, 2016
Messages
3
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#9
Aku suka yg part dapat extra boost tu kalau org guna promo code kau. Aku duk suruh kawan2 aku sign up app boost top up ni tapi app ni pun okay laa senang sikit nak topup ke apa sebab online je.
Ada x refferal code? Aku nk guna. Kalau ada nk 5RM free boost ok akan send. PM aku no. Hehehe.
--- Post updated ---
Ada GST ke tapi aku rasa berbaloi laa sebab kalau beli kat kedai pon masa and cost lagi sama je. Tapi kalau topup guna boost up ni siap boleh boost lagi topup pastu ada reward bila topup rm5. Kira berbaloi laa tu ada gst ke tak ada pun.
--- Post updated ---

Ada GST ke tapi aku rasa berbaloi laa sebab kalau beli kat kedai pon masa and cost lagi sama je. Tapi kalau topup guna boost up ni siap boleh boost lagi topup pastu ada reward bila topup rm5. Kira berbaloi laa tu ada gst ke tak ada pun.
Betul tu.... GST tu susah. Kalau app in pun kena gst susah jugak. kdg2 malas nk jalan ke kedia utk beli><
 
Joined
Jul 11, 2019
Messages
10
Likes
1
Points
3
Age
36
Offline
#13
Kalau belum dan suka single player, boleh cuba Alien Isolation. Nak popular boleh cuba Mechwarrior Online.
 
Top