Steam Games!! Apa game yg popular?

Offline
#1
Aku baru dl steam nk tau apa game yg best ye?? Blh add kwn ke?? Yg aku tau D2 je. Lain ada apa lagi ye? Baru je dapat pc baru aku.
 

BBoyOG

freshman
Offline
#3
Aku baru dl steam nk tau apa game yg best ye?? Blh add kwn ke?? Yg aku tau D2 je. Lain ada apa lagi ye? Baru je dapat pc baru aku.
D2 dah lama ada. Kalau nk main baru susah kecuali ada org ajar. Dulu aku boleh la, ada org ajar sikit. Bagi id ko. tegok nk add x.
 
Offline
#4
Aku baru dl steam nk tau apa game yg best ye?? Blh add kwn ke?? Yg aku tau D2 je. Lain ada apa lagi ye? Baru je dapat pc baru aku.
Aku pun selalu guna D2 pastu guna boost top up bila nak topup sbb tak yah g kedai dah nak topup sbb guna through online banking je.
Baru tak kacau nak main game, settle masalah aku nak topup. Tak payah nak suruh adik aku ke apa. Nanti dia mintak upah bagai pulak g kedai beli topup. haha
 
Offline
#5
Aku pun selalu guna D2 pastu guna boost top up bila nak topup sbb tak yah g kedai dah nak topup sbb guna through online banking je.
Baru tak kacau nak main game, settle masalah aku nak topup. Tak payah nak suruh adik aku ke apa. Nanti dia mintak upah bagai pulak g kedai beli topup. haha
Biasa la. Aku pun sama je. Adik aku college dia dekat kat cc. Selalu suruh beli pun kena bagi upah. Tapi yg ko cakap in Boost x ada byr lebih ke? Ko tau kan GST is EVERYWHERE
--- Post updated ---
--- Post updated ---
--- Post updated ---

Aku baru dl steam nk tau apa game yg best ye?? Blh add kwn ke?? Yg aku tau D2 je. Lain ada apa lagi ye? Baru je dapat pc baru aku.
Aku ada main Steam tapi kawan list dah ramai. Kalau ko nk boleh add 2nd ID kat steam.
--- Post updated ---
 
Offline
#6
Biasa la. Aku pun sama je. Adik aku college dia dekat kat cc. Selalu suruh beli pun kena bagi upah. Tapi yg ko cakap in Boost x ada byr lebih ke? Ko tau kan GST is EVERYWHERE
--- Post updated ---
--- Post updated ---
--- Post updated ---


Aku ada main Steam tapi kawan list dah ramai. Kalau ko nk boleh add 2nd ID kat steam.
--- Post updated ---
ada caj GST ke?? nk dpt point korg ckap tu ada had ke byk2 mn nk kna tpup?atau janji ko tpup?
 
Offline
#7
ada caj GST ke?? nk dpt point korg ckap tu ada had ke byk2 mn nk kna tpup?atau janji ko tpup?
Ada GST ke tapi aku rasa berbaloi laa sebab kalau beli kat kedai pon masa and cost lagi sama je. Tapi kalau topup guna boost up ni siap boleh boost lagi topup pastu ada reward bila topup rm5. Kira berbaloi laa tu ada gst ke tak ada pun.
--- Post updated ---
ada caj GST ke?? nk dpt point korg ckap tu ada had ke byk2 mn nk kna tpup?atau janji ko tpup?
Ada GST ke tapi aku rasa berbaloi laa sebab kalau beli kat kedai pon masa and cost lagi sama je. Tapi kalau topup guna boost up ni siap boleh boost lagi topup pastu ada reward bila topup rm5. Kira berbaloi laa tu ada gst ke tak ada pun.
 
Offline
#8
Ada GST ke tapi aku rasa berbaloi laa sebab kalau beli kat kedai pon masa and cost lagi sama je. Tapi kalau topup guna boost up ni siap boleh boost lagi topup pastu ada reward bila topup rm5. Kira berbaloi laa tu ada gst ke tak ada pun.
--- Post updated ---

Ada GST ke tapi aku rasa berbaloi laa sebab kalau beli kat kedai pon masa and cost lagi sama je. Tapi kalau topup guna boost up ni siap boleh boost lagi topup pastu ada reward bila topup rm5. Kira berbaloi laa tu ada gst ke tak ada pun.
Aku suka yg part dapat extra boost tu kalau org guna promo code kau. Aku duk suruh kawan2 aku sign up app boost top up ni tapi app ni pun okay laa senang sikit nak topup ke apa sebab online je.
 
Offline
#9
Aku suka yg part dapat extra boost tu kalau org guna promo code kau. Aku duk suruh kawan2 aku sign up app boost top up ni tapi app ni pun okay laa senang sikit nak topup ke apa sebab online je.
Ada x refferal code? Aku nk guna. Kalau ada nk 5RM free boost ok akan send. PM aku no. Hehehe.
--- Post updated ---
Ada GST ke tapi aku rasa berbaloi laa sebab kalau beli kat kedai pon masa and cost lagi sama je. Tapi kalau topup guna boost up ni siap boleh boost lagi topup pastu ada reward bila topup rm5. Kira berbaloi laa tu ada gst ke tak ada pun.
--- Post updated ---

Ada GST ke tapi aku rasa berbaloi laa sebab kalau beli kat kedai pon masa and cost lagi sama je. Tapi kalau topup guna boost up ni siap boleh boost lagi topup pastu ada reward bila topup rm5. Kira berbaloi laa tu ada gst ke tak ada pun.
Betul tu.... GST tu susah. Kalau app in pun kena gst susah jugak. kdg2 malas nk jalan ke kedia utk beli><