Starter Kit - Open US Bank Account for Non-US Resident

Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,874
Likes
0
Points
48
Offline
#21
web baru nampak menarik..
tapi.. kenapa ada iklan?.. pakai webhosting free ke?..
pakailah webhosting berbayar bang.. baru RM9 je. setahun.. kat www.sempoihosting.com :lol:
 
Joined
Jan 22, 2006
Messages
1,053
Likes
8
Points
38
Offline
#22
akums shuth ... template nie dah nak siap dah, nak antar camnor nie ? upload ke hang ke nak antor pakai CD ajo template tu ? masih rm44 lagi ko ? promo ari tu ... :lol:
 
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,874
Likes
0
Points
48
Offline
#24
he.. he.. ada... mysql & email unlimited lagi.
u lah.. dah cakap dah.. sempoihosting.com - hosting termurah di dunia...
ha ha ha ha!! :lol:
 

ambo

freshman
Joined
Feb 9, 2006
Messages
23
Likes
0
Points
1
Offline
#25
shuth said:
he.. he.. ada... mysql & email unlimited lagi.
u lah.. dah cakap dah.. sempoihosting.com - hosting termurah di dunia...
ha ha ha ha!! :lol:
shuth,
utk mysql punya space tuh dia kira caner ? sekali ngan space yg kita beli ker ? or unlimited space utk mysql tuh ?

p/s: ermm....cam berminat nie.
 
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,874
Likes
0
Points
48
Offline
#26
yer.... apabila kita membeli webhosting...
space tersebut akan diguakan untuk website + email + database mysql..

walaupun dalam pakej tersebut dinyatakan unimited email dan juga unlimited mysql..

namun ia bergantung kepada space hosting akaun anda...
let says anda dah buat 5 database mysql.. dan akaun anda dah penuh.. maka tak bolehlah nak buat database lagi.. kenalah upgrade..
 
Joined
Oct 8, 2018
Messages
5
Likes
0
Points
1
Age
23
Offline
#28
Beli dan menjual mata wang digital
PerfectMoney, Paypal, Skrill, Ethereum, WebMoney, BitCoin: Beli, Menjual, Pertukaran.
Telegram Saluran: https: //t.me/Aryaexchangechanel
Nombor Telefon di WhatsApp: +60 172399606
Laman web: https: //www.aryaexchange.com
jika anda mahu membeli atau menjual menghantar saya urut melalui whatsapp atau telegram
 
Top