SPAM di PM Wangcyber ...xrumer ke hape ?

batagolek

Senior
Joined
Jan 22, 2006
Messages
1,071
Points
38
Assalamualaikum wbt kepada semua,

baru aje saya nak active di WC, bukak2 PM dah ada orang SPAM dah di PM

ni dia barangnya..: apo lah, first post lak tu ..nampaknya dah start nak mencemari WC dgn anasir yg tak elok

assalamualaikum dan salam sejahtera minta maaf menganggu iklan sekejap

Fikirkanlah..anda menaja 3 orang ( samada downline aktif atau tidor) , tiap-tiap bulan duit tetap masuk ke debit card anda bulan2 tanpa gagal ( tidak seperti matrix, kejap ada....lama tak ada ) dan tanpa henti. Tidakkah ini yang anda mahu ?. Semua ini berlaku kerana sistem powerline satu kaki spillover global ( sistem tidak bercabang2 seperti matrix yang memerlukan anda menunggu giliran yang lama ) yang menyebabkan semua spillover dan penyertaan kemudian akan jatuh di bawah anda. Memang hebat !.

Yg pasti bulan2 duit tetap akan masuk kerana downline paid member sentiasa bertambah..Ini la kelebihan plan 1 kaki...Semua ahli disusun dalam satu barisan, tak de cabang2 lain..Jika anda tak pernah rasa punya dowline beribu-ribu orang & berpuluh-puluh ribu, ini lah peluang nya utk anda mencuba & lihat sendiri..Jika anda masih tercari-cari peluang menambah pendapat yang berterusan, inilah peluang nya..So, jangan ketinggalan utk merebut peluang hebat ini...

http://hampehgroups.MyWorldResults.com


LIMA bonus yang bakal diberi seperti berikut :

1)Bonus Retail :USD 25.00 (bayar setiap Khamis)

2)Bonus Residual biggrin.gifi bayar sebulan sekali

Ada 3 bonus lagi yang akan dibayar untuk anda.Saya terangkan dengan terperinci 2 bonus diatas.Untuk bonus dan maklumat yang lain anda boleh lihat di laman MyWorldPlus

1)Bonus Retail

Di bayar apabila ada seseorang ahli mendaftar terus dibawah anda.Bayaran dibuat seminggu sekali.Bayaran dibuat sehingga 4 level kebawah.

Level 1 : Anda dibayar USD25(RM90.00 )

Level 2 : Anda dibayar USD8 (RM30.00)

level 3 : Anda dibayar USD5 (RM18.00)

Level 4 : Anda dibayar USD3 (RM11.00)


http://hampehgroups.MyWorldResults.com

Residual Income

Ini adalah bonus apabila setiap ahli dibawah anda membayar yuran bulanan.Jangan lupa bahawa ahli dibawah anda adalah dari seluruh dunia.Jangan sangka downline anda dari Kangar atau Kuala Lumpur sahaja,tetapi dari New York,London,Paris,Yokohama,Geylang Serai,Bangkok,Jakarta dll.Downline anda akan membayar fees bulanan antara USD 9.90 sehinggalah USD 19.90 untuk mendapat diskaun dihotel-hotel dan pasaraya.Apalah sangat nilai USD 19.90 sebulan pada mereka.Macam kita seperti RM19.90.....iatu duit beli ikan 2 hari.


Downline anda akan ada beribu malah berpuluh ribu diseluruh dunia.Semuanya akan didaftarkan secara auto oleh MyWorldPlus setiap hari.Apabila mereka membayar yuran bulanan,maka anda akan mendapat bonus setiap bulan !

#Saya belum terangkan baki 3 bonus lagi.Saya harap anda akan melihat sendiri bonus-bonus tersebut untuk penilaian.Cuma saya katakan disini,ianya memang sungguh berbaloi untuk income jangka pendek(seminggu sekali) atau jangka panjang (sebulan sekali).

Cara Anda Di Bayar
Anda akan diminta untuk memilih cara pembayaran menggunakan globalxchange.net dan anda hendaklah apply debit kad globalxchange tersebut bila join nanti. Cara2 nak apply ada didalam akaun MyWorldplus.com. Bonus anda setiap minggu dan bulan, anda boleh kreditkan terus kedalam debit kad globalxchange ini dan anda boleh tunaikan ia di ATM bank tempatan.

Saksikan sendiri dan buatlah keputusan bijak. Tempakan diri anda secepat mungkin dalam powerline satu kaki sebelum lebih banyak kerugian spillover global.

http://hampehgroups.MyWorldResults.com


Penyertaan

Saya tidak mahu menilai business ini dari kacamata saya sendiri.Saya sarankan anda cuba dahulu dan buat penilaian sendiri.Tak salah untuk mencuba kerana TEST DRIVE ADALAH PERCUMA..
Masih tak percaya?????????anda test drive sendiri dgn percuma di http://hampehgroups.MyWorldResults.com

#Pemilik kad kredit / debit (pendaftaran utk paid member hanya menggunakan kad kredit / debit) boleh mendaftar terus di link yg disediakan jika ingin kedudukan lebih selesa. Anda yang belum memiliki kad kredit / debit bolehlah mulai memohonnya mulai sekarang. Jika anda tidak memiliki kredit kad untuk membuat pembayaran, sila mohon prepaid kad Next Generation Ambank(NexG prepaid mastercard di Ambank) yang mengambil masa dalam seminggu sebelum boleh digunakan.

Sebarang keraguan / kemushkilan berkenaan myworldplus.com samada mengenai pay plan, pembayaran mengaktifkan akaun, cara menerima bonus dan hal2 berbangkit yang tidak pasti,dan inginkan maklumat lebih lanjut mengenai myworldplus, sila email saja ke
[email protected] @ hubungi 0146380104
 

kakibola

freshman
Joined
Apr 25, 2007
Messages
326
Points
18
rasanya kalau ban username tak berapa sangat..ban ip terus..
 

kakibola

freshman
Joined
Apr 25, 2007
Messages
326
Points
18
betul juga tu..mungkin ban username dulu, nanti kalau spam lagi baru ban ip
 

adar_23

freshman
Joined
Jun 8, 2006
Messages
51
Points
6
Salam MOD, aku pun dpt spam PM la. rasanya mamat ni guna software gak utk send PM.

Ni id dia xxray. Masuk ni 3-4 PM dia send walaupun aku tak balas. pastu ckp merapu2. Harap MOD dpt amik tindakkan.
 

xxray.

freshman
Joined
Nov 20, 2007
Messages
1
Points
1
saya tak berniat langsung untuk sepam, cuma nak mencari kawan saja.
ramai yg nak berkawan dgn saya, awak sorang ajer yang tak.
letih saya send pm satu satu tau.
kekadang WC ni dia entah apa2, hang jer, tekan tekan tersend banyak kali
tu kot.
janganlah ban saya, aduss..
 

Han

Newbie
Joined
Sep 20, 2007
Messages
804
Points
16
saya tak berniat langsung untuk sepam, cuma nak mencari kawan saja.
ramai yg nak berkawan dgn saya, awak sorang ajer yang tak.
letih saya send pm satu satu tau.
kekadang WC ni dia entah apa2, hang jer, tekan tekan tersend banyak kali
tu kot.
janganlah ban saya, aduss..

kalau nak berkawan tu bukan cara dia...
cuba buka thread untuk berkawan...
jangan pula buka je thread dah promote mcm2...

han
 

watakutama

freshman
Joined
Mar 5, 2007
Messages
230
Points
16
saya tak berniat langsung untuk sepam, cuma nak mencari kawan saja.
ramai yg nak berkawan dgn saya, awak sorang ajer yang tak.
letih saya send pm satu satu tau.
kekadang WC ni dia entah apa2, hang jer, tekan tekan tersend banyak kali
tu kot.
janganlah ban saya, aduss..

heheheeeee..gini pun ada..trsenyum panjang aku baca sorg2..nih kalo awek nih mmg aku layn abis..nak pulak cun..
 

sleepsheep

freshman
Joined
Jul 16, 2007
Messages
410
Points
16
aku tgk msg dlm pm yg si xxray nih anta takdela mengarut pom..biase jerk..nampak gaya mcm btul dia try nak wat networking..cuma cara dia tuh yg tak kena...sorry to say la..
 

adar_23

freshman
Joined
Jun 8, 2006
Messages
51
Points
6
aku tgk msg dlm pm yg si xxray nih anta takdela mengarut pom..biase jerk..nampak gaya mcm btul dia try nak wat networking..cuma cara dia tuh yg tak kena...sorry to say la..

bukan apa bro. cuba tgk jumlah post dia berapa? kiranya dia tak penah post sblm ni. daftar cuma sbb nak send PM jek. aku tak kisah kalo limit PM wangcyber banyak tp disebabkan PM dia, inbox aku penuh.

kalo aku dah tak balas tu tak usah la send lagi. ckp nak tahu rahsia saya, sila email la apa la.

aku delete je PM dia, esok mai lagi PM dr dia. kalo tak pakai software, apa lagi tu. aku tau software ni tp bukan xrumer. xrumer utk bukak thread dlm forum. kira spam forum.

kepada xxray, maaf la. aku tak mau tau rahsia hang. kalo hang bgau bukan rahsia la namanya.

maaf kepada mrk yang mungkin terasa. dan terima kaseh kpd MOD.
 

biznezprepaid

Newbie
Joined
Sep 30, 2007
Messages
1,012
Points
16
Ade jugak ye nak sepam.....
Kalau nak promote tu kan ruang signature tu ade
tapi gunakanlah sewajarnya...
 
Top