Solo Ad : Iklan ke 33 ribu mailing list saya !

fathaz

Newbie
Joined
Oct 4, 2008
Messages
925
Points
16
Age
36
Bro RK berada di KB sekarang ni.. May be sampai Isnin.. Sape subscriber dia mesti tahu..
 

bertong

freshman
Joined
May 30, 2010
Messages
3,387
Points
36
saya da gak email ni..tapi tak tau nak wat apa ngan email2 ni...tengok2 dalam forum ada banyak email..tapi
tak berkualiti kot
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
35
Salam semua, terima kasih Fathaz kerana tolong cover saya...huhu
Ye, saya masih di KB. :)
Hurm, senarai harga terkini, saya ada updatekan di front page, harap maklum.
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
35
As salam RK,

sistem boleh kita gunakan utk produk overseas tak

Wsalam;
Mailing list ni, hampir 100% orang Malaysia.
Kalau produk tu sesuai untuk orang Malaysia, takde masalah.

:)
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
35
REAL CASE STUDY !
Baru 5 minit lepas blast ke mailing list, sebuah solo ad di tempah.
Ini jumlah klik yang diterima.....

CnFNq.png


Dalam beberapa jam lagi, senang2 dapat 500 klik.
Kalau, sales letter convert 10%...fuhh........cuba lah kira ;).
 

bertong

freshman
Joined
May 30, 2010
Messages
3,387
Points
36
waduh memang mantoppp ni...sapa tak ambik rugii..cepat cepat
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
35
As salam RK,

sistem boleh kita gunakan utk produk overseas tak

Ini sebahagian hasil promosi product oversea di sebahagian mailing list ini :
r2biO.png


(tolak $9, sebab ada satu jualan saya dapat luar mailing list...)
$ = dalam USD

Income dalam 24 jam selepas blast...!
 

Nasran

Newbie
Joined
Nov 21, 2007
Messages
80
Points
6
Assalamu'alaikum dan salam sejahtera...

Saya telah dapatkan servis Tuan RK, dalam masa tidak sampai 24 jam, Produk Rahsia Duit Digital saya Berjaya mengumpul 286 orang subscribers dan ketika testimoni ini ditulis jumlah subscribers terus meningkat…terbukti walaupun tanpa mailing list sendiri dan belum dikenali,kuasa emel marketing memang hebat... Servis yang terbaik dari Tuan RK buat saya ‘tergoda’ :Duntuk menempah Solo Ad lagi dengan Tuan RK! Semoga Tuan RK dapat memberikan yang terbaik di masa2 akan datang dan terima kasih...

Ikhlas,

Nasran Rahim
RahsiaDuitDigital.com
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
35
Assalamu'alaikum dan salam sejahtera...

Saya telah dapatkan servis Tuan RK, dalam masa tidak sampai 24 jam, Produk Rahsia Duit Digital saya Berjaya mengumpul 286 orang subscribers dan ketika testimoni ini ditulis jumlah subscribers terus meningkat…terbukti walaupun tanpa mailing list sendiri dan belum dikenali,kuasa emel marketing memang hebat... Servis yang terbaik dari Tuan RK buat saya ‘tergoda’ :Duntuk menempah Solo Ad lagi dengan Tuan RK! Semoga Tuan RK dapat memberikan yang terbaik di masa2 akan datang dan terima kasih...

Ikhlas,

Nasran Rahim
RahsiaDuitDigital.com

Terima kasih En. Nasran.
Product tuan yang hebat ! :)

Saya hanya beritahu tentang produk hebat kepada subscriber saya, dan mereka sukakannya.

Anyway, jaga baik-baik list tu ye.

Terima kasih;
RK
 

rendezvously

Senior
Joined
Oct 27, 2008
Messages
528
Points
18
Salam Tuan RK, maaf ni baru saya berkesempatan untuk memberi review dan testimoni servis Solo Ads yang saya grab tempoh hari. Ok berikut adalah testimoni saya ....

Fuh, memang serius saya cakap, Terbaik Di Kalangan Yang Terbaik Dari Ladang!
Saya bagi 5 bintang dari 5 bintang.

Saya tempoh hari ada gunakan servis Solo Ads RK ini untuk mempromosikan laman servis copywriting terbaru yang baru saya lancarkan (http://servissuratjualan.com/). Tak sampai seminggu saya dah balik modal dan jana income 4 angka dari website yang saya mohon bro RK promote kan di list beliau tersebut. Dalam masa seminggu saya dah dapat order untuk servis copywriting saya.

Balik modal saya cakap sebab kos untuk guna Solo Ads bro RK ni adalah RM700 sahaja ketika itu. Dan pulangan yang saya dapat total sales servis saya ialah RM1200 dalam masa seminggu. Balik modal dalam masa seminggu, lepas tu dapat untung lagi lepas ditolak kos Solo Ads pulak tu. Lepas ni sales yang masuk memang profit 100% la kiranya saya dapat $$$ :D

Dan yang best lagi terbaik nya, bro RK siap karangkan lagi email. Saya hanya berikan poin-poin penting apa yang saya ingin sampaikan dalam email Solo Ads tersebut. Memang bro RK over-delivered la!

Apa-apa memang saya ucapkan million-million terima kasih buat RK kerana sudi buka tawaran Solo Ads ni.

Nasihat saya, kalau anda baru sahaja bina apa-apa laman web, anda WAJIB dapatkan trafik. Tanpa trafik MUSTAHIL untuk anda mampu jana income. Cara terpantas dan paling efektif untuk dapatkan trafik tersebut ialah melalui Solo Ads mailing list yang besar-besar seperti RK.

Cepat grab tawaran Solo Ads ni sebelum korang gigit jari sebab RK tutup tawaran ni!


Khairul Hazwan
Copywriter & Full-Time Internet Marketer
www.ServisSuratJualan.com
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
35
Salam Tuan RK, maaf ni baru saya berkesempatan untuk memberi review dan testimoni servis Solo Ads yang saya grab tempoh hari. Ok berikut adalah testimoni saya ....

Fuh, memang serius saya cakap, Terbaik Di Kalangan Yang Terbaik Dari Ladang!
Saya bagi 5 bintang dari 5 bintang.

Saya tempoh hari ada gunakan servis Solo Ads RK ini untuk mempromosikan laman servis copywriting terbaru yang baru saya lancarkan (http://servissuratjualan.com/). Tak sampai seminggu saya dah balik modal dan jana income 4 angka dari website yang saya mohon bro RK promote kan di list beliau tersebut. Dalam masa seminggu saya dah dapat order untuk servis copywriting saya.

Balik modal saya cakap sebab kos untuk guna Solo Ads bro RK ni adalah RM700 sahaja ketika itu. Dan pulangan yang saya dapat total sales servis saya ialah RM1200 dalam masa seminggu. Balik modal dalam masa seminggu, lepas tu dapat untung lagi lepas ditolak kos Solo Ads pulak tu. Lepas ni sales yang masuk memang profit 100% la kiranya saya dapat $$$ :D

Dan yang best lagi terbaik nya, bro RK siap karangkan lagi email. Saya hanya berikan poin-poin penting apa yang saya ingin sampaikan dalam email Solo Ads tersebut. Memang bro RK over-delivered la!

Apa-apa memang saya ucapkan million-million terima kasih buat RK kerana sudi buka tawaran Solo Ads ni.

Nasihat saya, kalau anda baru sahaja bina apa-apa laman web, anda WAJIB dapatkan trafik. Tanpa trafik MUSTAHIL untuk anda mampu jana income. Cara terpantas dan paling efektif untuk dapatkan trafik tersebut ialah melalui Solo Ads mailing list yang besar-besar seperti RK.

Cepat grab tawaran Solo Ads ni sebelum korang gigit jari sebab RK tutup tawaran ni!


Khairul Hazwan
Copywriter & Full-Time Internet Marketer
www.ServisSuratJualan.com

Terima kasih Hazwan;
Memang seorang copywriter yang hebat.
Saya takkan rasa hairan, kalau ada yang ambil servis saya selepas baca testimoni bro... :)
 

kdhamiri

Newbie
Joined
Dec 6, 2008
Messages
373
Points
18
Age
31
Salam RK boleh x saya nk tempah perkhidmatan pertengahan bulan julai nt sbb untk masa sekarang saya xde produk lagi
 

AzlanIMer

Newbie
Joined
Feb 19, 2010
Messages
1,010
Points
36
Salam Tuan RK...

Saya berminat gak nak tau ni...

Saya ada produk RR yg saya dapatkan dari bro Amirul...

Saya memang sedang mencari prospek2 yg berminat...

Boleh ke? Tuan terangkan serba sedikit tentang servis tuan ini...

Sekian, TQ..
 
Top