Solo Ad : Iklan ke 33 ribu mailing list saya !

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
36
Bismillah :

[SIZE=+2]Jika anda ingin trafik pantas untuk website baru anda atau sebarang link yang ingin anda promosikan,
teruskan membaca !
[/SIZE]

[SIZE=+3]Leverage kuasa bina mailing list dan membuat jualan melalui 21k Potential Buyer ![/SIZE]

Lihat apa kata mereka yang telah mendapat hasil daripada
servis ini !


[video=youtube;jGlFrndOgZU]http://www.youtube.com/watch?v=jGlFrndOgZU[/video]​

Salam Tuan RK, maaf ni baru saya berkesempatan untuk memberi review dan testimoni servis Solo Ads yang saya grab tempoh hari. Ok berikut adalah testimoni saya ....

Fuh, memang serius saya cakap, Terbaik Di Kalangan Yang Terbaik Dari Ladang!
Saya bagi 5 bintang dari 5 bintang.

Saya tempoh hari ada gunakan servis Solo Ads RK ini untuk mempromosikan laman servis copywriting terbaru yang baru saya lancarkan (http://servissuratjualan.com/). Tak sampai seminggu saya dah balik modal dan jana income 4 angka dari website yang saya mohon bro RK promote kan di list beliau tersebut. Dalam masa seminggu saya dah dapat order untuk servis copywriting saya.

Balik modal saya cakap sebab kos untuk guna Solo Ads bro RK ni adalah RM700 sahaja ketika itu. Dan pulangan yang saya dapat total sales servis saya ialah RM1200 dalam masa seminggu. Balik modal dalam masa seminggu, lepas tu dapat untung lagi lepas ditolak kos Solo Ads pulak tu. Lepas ni sales yang masuk memang profit 100% la kiranya saya dapat $$$ :D

Dan yang best lagi terbaik nya, bro RK siap karangkan lagi email. Saya hanya berikan poin-poin penting apa yang saya ingin sampaikan dalam email Solo Ads tersebut. Memang bro RK over-delivered la!

Apa-apa memang saya ucapkan million-million terima kasih buat RK kerana sudi buka tawaran Solo Ads ni.

Nasihat saya, kalau anda baru sahaja bina apa-apa laman web, anda WAJIB dapatkan trafik. Tanpa trafik MUSTAHIL untuk anda mampu jana income. Cara terpantas dan paling efektif untuk dapatkan trafik tersebut ialah melalui Solo Ads mailing list yang besar-besar seperti RK.

Cepat grab tawaran Solo Ads ni sebelum korang gigit jari sebab RK tutup tawaran ni!


Khairul Hazwan
Copywriter & Full-Time Internet Marketer
www.ServisSuratJualan.com



Assalamu'alaikum dan salam sejahtera...

Saya telah dapatkan servis Tuan RK, dalam masa tidak sampai 24 jam, Produk Rahsia Duit Digital saya Berjaya mengumpul 286 orang subscribers dan ketika testimoni ini ditulis jumlah subscribers terus meningkat…terbukti walaupun tanpa mailing list sendiri dan belum dikenali,kuasa emel marketing memang hebat... Servis yang terbaik dari Tuan RK buat saya ‘tergoda’ :Duntuk menempah Solo Ad lagi dengan Tuan RK! Semoga Tuan RK dapat memberikan yang terbaik di masa2 akan datang dan terima kasih...

Ikhlas,

Nasran Rahim
RahsiaDuitDigital.com

solo_ad_testimoni.jpg


Lagi feedback positive daripada mereka yang telah dapatkan service ini :

http://www.wangcyber.com/forum/serv...-21-ribu-mailing-list-saya-12.html#post849372

http://www.wangcyber.com/forum/serv...-mailing-list-saya-post851859.html#post851859

http://www.wangcyber.com/forum/serv...-21-ribu-mailing-list-saya-13.html#post853409

http://www.wangcyber.com/forum/serv...-21-ribu-mailing-list-saya-13.html#post854418

http://www.wangcyber.com/forum/serv...-21-ribu-mailing-list-saya-14.html#post865238

Ada siapa-siapa yang berminat hendak beriklan ke 21k+ mailing list saya?

Berikut adalah skrinshot autoresponder saya.

P4g9C.png


D6auO.png




Sila hubungi saya jika berminat.

TESTIMONI :

Lupa lak nk bg testimonial kat sini...saya promosikan squeeze page saya sekolah perniagaan internet dan dalam dua hari saya dapat kumpul 254 list....dan klik bersamaan 500++...1 jualan OTO RM20...(sbb sy punyak OTO tak berapa bagus,jadi sebelum nak promosikan upah or buat salesletter power2)

Assalamu'alaikum dan salam sejahtera...

Saya telah dapatkan servis Tuan RK dan seperti yang telah dijanjikan, dalam masa 3 hari, jumlah klik telah mencecah 500++! Sehingga testimoni ini ditulis, jumlah klik terus meningkat dan jualan turut terhasil walaupun tanpa mailing list sendiri dan belum dikenali :) ... Servis after sale juga sangat bagus. Tuan RK telah memberikan banyak tips2 yang membina utk meningkatkan lg kadar conversion dalam mendapatkan subscriber dan seterusnya dapat menghasilkan jualan... Servis mmg terbaik! Semoga Tuan RK dapat memberikan yang terbaik di masa2 akan datang dan terima kasih...

UPDATE :
1.Jumlah mailing list telah meningkat ke :
33k....

2.
-Harga : RM2588 sekali blast atau dapatkan
-harga diskaun dengan DAFTAR di sini..... http://bit.ly/mTXbQ5

Jika berminat dengan harga ini, sila email saya di rajakamil(at)rajakamil.biz

3. Dalam seminggu, saya blast tak lebih 2 kali sahaja untuk Solo Ad ini, harap maklum.

4. Hasil terbaru yang saya perolehi daripada blast tadi.
Ada dua kali blast sebab ada dua produk.
Blast pertama kepada 97 mailing list.
Blast kedua kepada 700 lebih mailing list.

Kalau nak tahu rahsia mengungguli kebanyakan cabaran affiliate,
ialah, saya blast ke SEMUA mailing list saya.

zZKP8.png

==
UPDATE : jumlah subscriber sekarang 33 ribu
 
Last edited:

fathaz

Newbie
Joined
Oct 4, 2008
Messages
925
Points
16
Age
37
terbaik bro... Good luck =) up thread..
 

abutalib

Senior
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,058
Points
0
Berapa bayaran yang dikenakan RK :D
 

Dr. Peace

Newbie
Joined
Dec 17, 2009
Messages
1,751
Points
36
sampai bila available ni?
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
36

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
36
Kepada yang PM saya, saya minta maaf.
Tadi tahun saya tertulis 2010, sepatutnya 2011.

Maaf ye.
 

faiz_sufi

freshman
Joined
Sep 11, 2009
Messages
435
Points
0
nak tau gak nih....minat lama dah.
 

szahiran

freshman
Joined
Oct 20, 2008
Messages
64
Points
6
Age
46
Saya pun nak berminat nak tahu jugak. berapa kosnya
 

Tengku Faris

Newbie
Joined
Oct 8, 2009
Messages
2,796
Points
36
PM saya jugak bro RK.. Sy pun ade list lebih kurang bro RK nih..

Nak tahu gak harga yg bro tawarkan.. :) :)
 

jad

freshman
Joined
Feb 22, 2010
Messages
121
Points
0
Salam bro
Saya berminat,tolong bagi harga dan syarat2 iklan sekali.
 
Top