Sokongan dan komen segera diperlukan

XploR

freshman
Joined
May 1, 2006
Messages
400
Points
16
Age
36
Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Sepatutnya saya post thread ni dalam thread Berita & Pengumuman, tp saya belum ada akses untuk bhg itu. :)

Ok begini, salah sebuah syarikat dalamSKALI Group sedang menganjurkan pertandangan membina portal menggunakan menggunakan CMS Portalxpress. Pertandingan ini terbuka kepada semua pekerja SKALI Group, termasuklah saya.

Saya baru saja dalam proses awal pembangunan. Antara kriteria yang diambil kira ialah respond dari pelawat. Jadi saya perlukan sokongan dari rakan-rakan WC untuk manjadikan portal ini tampak hidup dengan kehadiran pelawat.

Bagaimana anda boleh turut serta membantu saya untuk mendapat tempat pertama? Caranya mudah saja.

1-Anda mendaftar di sini

2-Anda buka thread di forum
(saya amat mengalu-alukan anda memberi komen di bhg Cadangan & Komen)

3-Anda mendaftar di google friend connect portal ini (di leftbar)

4-Anda berchatting di Shoutmix :)


(+) hyperlink yang anda masukkan dalam signature berpostensi untuk di lihat oleh ratusan perkerja dalam SKALI Group (6 syarikat), di syarikat tempat saya bekerja sahaja mempunyai hampir 200 pekerja.

Saya mungkin akan meng outsource beberapa kerja dalam pembangunan portal ini. Saya akan update di sini sekiranya saya memerlukan khidmat rakan-rakan WC.

*portal masih dalam peringkat awal pembangunan. Jadi banyak belum siap. ;)
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,833
Points
48
Age
34
erm, all the best.
Tak kisah apa yg kami dapat, yg penting saya doakan bro maju jaya :)
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,833
Points
48
Age
34
tahniah & moga berjaya........dan jgn lupa blanja kami mkn KFC & McD & PizaHut !(klu x boikot le hihi)
Huhu, kalau menang kena belanja MC D n Piza Hut, saya doakan dia tak menang lah...:rolleyes:
 

inspiration

Senior
Joined
Nov 20, 2007
Messages
1,200
Points
38
Anda semua boleh join, sebab skali group is one of the main players in malaysia dalam bidang IT.
 

kodin

Senior
Joined
Jul 6, 2006
Messages
968
Points
18
laa.. rupenye bro Xplore keje kat SKALI Group..

diam2 berisi gak die... :D

bolehla tolong kalau aku nk apply keje kat situ ;)
 

XploR

freshman
Joined
May 1, 2006
Messages
400
Points
16
Age
36
@paklong~insyaAllah ade trafik ke web/blog naik (kalau saye top 3)
@rajakamil~tq2
@isomnet~saya kureng sikit fastfood nih, orang kampung ler katekan.. :D
@inspiration~betul2
@kodin~sila2, jgn mintak jadik programmer dah ler. penat.

kawan2 kalau rasa nak iklankan blog secara percuma bleh ler masuk portal kat atas tu, klik IKLAN PERCUMA .Nanti saya bukak kat forum pengiklanan.
 
Top