Software untuk Menghasilkan Fresh Artikel Google Adsense Content,percuma untuk anda.

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
nak cuba lah software tersebut.... compare dengan apa yg saya guna sekarang :)
 

mayonis

Newbie
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,069
Points
38
Joined
Jan 16, 2010
Messages
122
Points
0
Thanx for Sharing :)
 

storm

freshman
Joined
Sep 15, 2009
Messages
71
Points
0

Selain itu kegunaan software ini adalah untuk ubahsuai PLR artikel untuk dijadikan satu content yang baru.Paling penting software ini untuk mengelakkan website anda daripada di band atau disenarai hitam oleh Google Search Engine dan Search Engine lain kerana menggunakan "duplicate" artikel.Dan lagi ianya memastikan website anda mempunyai artikel yang fresh dan baru dengan mematuhi segala "pantang larang" dan peraturan Search Engine.Senang kata HALAL laa.


setahu sy duplicate software xda implikasi pd google. tiada ban or penalty, cuma kalau artikel tu betul2 duplicate, google leh tau yg mna ori mna tiruan, so yg ori akan di rank atas sket dr yg tiruan. betulkan sy kalau sy salah.

ramai IM di barat sana dh bongkar myth ttg duplicate content yg direka oleh penjual2 software rewrite artikel utk mengaut keuntungan.
 

shahismail

freshman
Joined
May 4, 2010
Messages
68
Points
0
setahu sy duplicate software xda implikasi pd google. tiada ban or penalty, cuma kalau artikel tu betul2 duplicate, google leh tau yg mna ori mna tiruan, so yg ori akan di rank atas sket dr yg tiruan. betulkan sy kalau sy salah.

ramai IM di barat sana dh bongkar myth ttg duplicate content yg direka oleh penjual2 software rewrite artikel utk mengaut keuntungan.

setuju! Banyak site saya guna duplicate content..diindex cepat, tak penah kena penalti...

apa2 pun artikel yg unik + original + informatif itu yg terbaik!

Write for human then for SEs
 

mayonis

Newbie
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,069
Points
38
setahu sy duplicate software xda implikasi pd google. tiada ban or penalty, cuma kalau artikel tu betul2 duplicate, google leh tau yg mna ori mna tiruan, so yg ori akan di rank atas sket dr yg tiruan. betulkan sy kalau sy salah.

ramai IM di barat sana dh bongkar myth ttg duplicate content yg direka oleh penjual2 software rewrite artikel utk mengaut keuntungan.



setuju! Banyak site saya guna duplicate content..diindex cepat, tak penah kena penalti...

apa2 pun artikel yg unik + original + informatif itu yg terbaik!

Write for human then for SEs

Minta maaf la bro..memang btol ape yg bro katakan....tp thread ni ditulis pada 24 dec 2008...Skrg dah 20 May 2010...Dah lebih kurang setahun setengah...So keadaan banyak yang telah berubah...ilmu SEO lebih advance berbanding dahulu.... Pada ketika thread ini dibuat dulu,"myth of duplicate content" begitu terkenal sekali.

Sye upkan thread ni untuk kongsi software yg sye gune kan saje..sebagai salah satu cara forumer dapat idea bagaimana untuk create artikel yang baru dan fresh.

kalau salah minta tlg betulkan.....Just my 28 cent.... hehehehe..:rolleyes:
 
Joined
Jan 16, 2010
Messages
122
Points
0
thanks for the software
 
Top