Software untuk Menghasilkan Fresh Artikel Google Adsense Content,percuma untuk anda.

kay_amx

freshman
Joined
Dec 22, 2009
Messages
10
Points
0
x leyh nak download pown... x der link @ email yang dihantar pown.. ader sesaper boleh kongsi? mediafire link
 

daelim

freshman
Joined
Sep 30, 2009
Messages
42
Points
0
Klu Software untuk Menghasilkan Fresh Artikel Google Adsense Content kita dah tahu secara percuma, kat mana pulak nak dapatkan PLR artikel yang percuma?Harap2 yg ni pun ada kawan2 yg share.

p/s: aku takda lg PLR artikel.huhuhu.....
 

shaifulazhan

Senior
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,705
Points
38
Huhuhu bro,x apat download la huhuhu sedihnya..
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
kalau 40 hingga 50 percent unique, adakah masih dikira unik dan takkan di pandang hina oleh gugel?

p/s: ader software utk spin article harga serendah usd7
 

mayonis

Newbie
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,069
Points
38
Huhuhu bro,x apat download la huhuhu sedihnya..

Knp yek???....link ok je kot.......

kalau 40 hingga 50 percent unique, adakah masih dikira unik dan takkan di pandang hina oleh gugel?

p/s: ader software utk spin article harga serendah usd7

Sllau saye buat sampai 100 percent..puas hati...:rolleyes:
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
alahai asal r ak lmbt jmpe thread ko neh..
nice sharing brO.. thanx!!!
 

couldduze

freshman
Joined
Jan 11, 2010
Messages
51
Points
0
aku share satu kaedah biasa2 yg aku slalu guna kalo nk buaut fresh content ni

1. pegi kat google translator


2.translate article anda ikut urutan berikut
english - french - spanish - english balik

3. check originality dgn software kt page pertama

thx...aku dah try dpt 70% content unique and grammar die pun aku tgk ok..lps ni dah x berpeluh2 lg la aku nk buat fresh article...thx for sharing..
 

hamizi

Newbie
Joined
Oct 9, 2007
Messages
243
Points
16
Age
44
Kalau pakai Instant Article Wizard ok tak untuk buat article?
Ada sesiapa dah pernah guna?
 
Top