Software untuk Menghasilkan Fresh Artikel Google Adsense Content,percuma untuk anda.

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
472
Points
16
Waaaa....kat thread ni kita dapat 2 tools berguna

secara percuma tu, best2...:)

p/s: rasa nak terkucil pun ada bila saya try translate web jualan

rasmi saya ke bahasa inggeris, broken English tahap gaban!:rolleyes:
 

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
oh nie bukn artikel rewriter ke??hm....
 

meezwan

Newbie
Joined
Sep 27, 2009
Messages
1,969
Points
38
wah lama dah cari benda ni..nak try ubah artikel plr la.. thanks bro
 

UsahawanCyber

Senior
Joined
Jul 16, 2009
Messages
891
Points
18
TQ 4 sharing bro...
 

fish

freshman
Joined
Nov 15, 2009
Messages
53
Points
0
kiranya.. klu guna software ni... kita just copy ja artikel mana2 dan dia akan ubah untuk kita?? cmtu ea?
 

PonTianaK Degil

freshman
Joined
Sep 24, 2008
Messages
652
Points
16
kiranya.. klu guna software ni... kita just copy ja artikel mana2 dan dia akan ubah untuk kita?? cmtu ea?

Tak de la, Fish.
Daripada artikel asal, kita ubah jadi artikel baru.
Then, software ni akan kire peratusan keunikan
aritkel baru yang Fish buat dengan artikel asalnya.
So, kalau tak beza sangat dengan artikel asal,
peratusan keunikannya sikit la.

Kalau salah terang, tolong betul kan ye. :D
 

tenteraangin

Senior
Joined
Oct 10, 2009
Messages
1,264
Points
38
owh... ni cam software untuk spinning jerk... tapi x taw lak melayu nyer boleh... bagus nye...

Kalo search kat pakcik google free article spinner... banyak boleh jumpa...

Google x suka duplicate content tapi spinning dia x kesa lagi..

dalam erti kata lain edit la...

P/S - Sesapa tgh belajar kat IPT mesti taiko edit2 ni... standard la... nk plagiat cara bijak.. huhuhu
 

samarkand

freshman
Joined
Nov 8, 2009
Messages
37
Points
0
Kawan-kawan,untuk dikongsikan bersama.Software untuk Menghasilkan Fresh Artikel Google Adsense untuk kawan-kawan semua.

Bagaimana soffware ini berfungsi:

Terdapat 3 bahagian pada software ini.Lihatlah gambar di bawah:



1:Untuk "paste" original artikel anda.

2:Untuk "paste" artikel "original" yang telah diubahsuai.

3:Cadangan bagi memperbaiki lagi artikel anda sekiranya artikel anda tidak menepati kehendak Google Search Engine dan Search Engine lain.

Selain itu kegunaan software ini adalah untuk ubahsuai PLR artikel untuk dijadikan satu content yang baru.Paling penting software ini untuk mengelakkan website anda daripada di band atau disenarai hitam oleh Google Search Engine dan Search Engine lain kerana menggunakan "duplicate" artikel.Dan lagi ianya memastikan website anda mempunyai artikel yang fresh dan baru dengan mematuhi segala "pantang larang" dan peraturan Search Engine.Senang kata HALAL laa.

Software ini akan menyatakan peratus perbandingan antara artikel original anda dengan yang artikel yang telah diubahsuai.Jadi anda akan dapat membuat perbandingan serta melakukan pengubahsuaian sekiranya software ini mengesan kesalahan yang dilakukan.Ia akan dicatatkan dalam "suggestions" punye kotak.(kotak yang ke tiga dalam gambar).Software ini juga akan beri cadangan pada anda jika ia mengesan anda tidak memenuhi piawaian yang ditetapkan oleh seach engine.

FUHHH.......Berbuih-buih mulut.........Berkeladakkkk..........

So...Ape lagi,dapatkan sekarang sebelum developer software ni pikir untuk jual software ini...Rugii wooo kalau tak dapatkan sekarang...

Copy url address di bawah,isikan detail anda dan ZAASSTT.....Anda dapat email untuk download software ini...Cube lah sendiri yee.....He.He.He.Enjoyyy.............

Claim Your FREE Software...

YO...aku dah download tp xleh nk guna pun,ade guide x?
 

kirua88

freshman
Joined
Aug 16, 2009
Messages
363
Points
16
.

P/S - Sesapa tgh belajar kat IPT mesti taiko edit2 ni... standard la... nk plagiat cara bijak.. huhuhu

Pergh, terase aku bile ko kate cmtu...hehehehhe
Alaa, lecture2 dulu pn same gak..diorang student jugak...hahahah
 
Top