Software untuk Menghasilkan Fresh Artikel Google Adsense Content,percuma untuk anda.

mayonis

Newbie
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,069
Points
38
Kawan-kawan,untuk dikongsikan bersama.Software untuk Menghasilkan Fresh Artikel Google Adsense untuk kawan-kawan semua.

Bagaimana soffware ini berfungsi:

Terdapat 3 bahagian pada software ini.Lihatlah gambar di bawah:



1:Untuk "paste" original artikel anda.

2:Untuk "paste" artikel "original" yang telah diubahsuai.

3:Cadangan bagi memperbaiki lagi artikel anda sekiranya artikel anda tidak menepati kehendak Google Search Engine dan Search Engine lain.

Selain itu kegunaan software ini adalah untuk ubahsuai PLR artikel untuk dijadikan satu content yang baru.Paling penting software ini untuk mengelakkan website anda daripada di band atau disenarai hitam oleh Google Search Engine dan Search Engine lain kerana menggunakan "duplicate" artikel.Dan lagi ianya memastikan website anda mempunyai artikel yang fresh dan baru dengan mematuhi segala "pantang larang" dan peraturan Search Engine.Senang kata HALAL laa.

Software ini akan menyatakan peratus perbandingan antara artikel original anda dengan yang artikel yang telah diubahsuai.Jadi anda akan dapat membuat perbandingan serta melakukan pengubahsuaian sekiranya software ini mengesan kesalahan yang dilakukan.Ia akan dicatatkan dalam "suggestions" punye kotak.(kotak yang ke tiga dalam gambar).Software ini juga akan beri cadangan pada anda jika ia mengesan anda tidak memenuhi piawaian yang ditetapkan oleh seach engine.

FUHHH.......Berbuih-buih mulut.........Berkeladakkkk..........

So...Ape lagi,dapatkan sekarang sebelum developer software ni pikir untuk jual software ini...Rugii wooo kalau tak dapatkan sekarang...

Copy url address di bawah,isikan detail anda dan ZAASSTT.....Anda dapat email untuk download software ini...Cube lah sendiri yee.....He.He.He.Enjoyyy.............

Claim Your FREE Software...
 

nuwa

Newbie
Joined
May 20, 2006
Messages
213
Points
16
tq for sharing.. :)
 

zyan

Senior
Joined
Jun 6, 2008
Messages
2,335
Points
38
Last edited:

aqifdg

Senior
Joined
May 3, 2008
Messages
704
Points
18
thx very much for da software bro
=)
 

mayonis

Newbie
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,069
Points
38
aduh.. sy ingat software ni untuk hasilkan artikel, rupa-rupanya untuk semak artikel.. huhu.. anyway. thanks for your sharing.. :)

sy biasanya cek artikel kat sini DupeCop - Duplicate Content Checker - check how unique your rewritten PLR articles are :rolleyes:

Yea laa...After you punye semakan tu kan maka terhasillah artikel yang "baru" dan "fresh".Betul tak??!!Kan lebih kurang je tu maksudnye.Lagipun software yang saye cadangkan ini tidak memerlukan anda untuk online bagi membolehkan kita menggunakannya.

Jadi bagi sesiapa yang tidak boleh selalu online atau waktu online yang terhad atau anda online di cybecafe sahaja, maka software ini adalah praktikal dan begitu mudah sekali digunakan.In other word,anda boleh edit atau produce artikel untuk adsense anda dan hanya publishkan di website apabila anda online.

Fuhhh....Loteh eden...:rolleyes:
 

mayonis

Newbie
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,069
Points
38

krolbiz

freshman
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,624
Points
36

Rez

Senior
Joined
Sep 23, 2008
Messages
681
Points
18
Age
28
Mana ade software yang akan buat sendiri artikelnya. Mengarut la ko nie zufar
 

mayonis

Newbie
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,069
Points
38
Top