[ Software RefererX ] Jana traffik ke blog / website secara automatik.

Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
Sekiranya tidak dpt login, web refererx down, berkemungkinan server mengalami masalah & sedang dibetulkan.
Tetapi sekiranya website rx boleh dibuka, tetapi tidak dpt log in rx, sebaiknya anda hubungi support@refererx.com
Mungkin ada masalah dengan akaun anda.
 

Manbai

freshman
Joined
Mar 11, 2012
Messages
26
Likes
0
Points
0
Offline
Assalamualaikum Tuan,saya dah buat pembelian sofware refererX dari tuan..mohon utk pengaktifan...Terima Kasih!!:D
 
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
tt.. oooo tt.. mana tt ni, pm dah.. sms dah... nak beli niii.... :D
Hehe, sorry bro sebab xreply dkt sini.
Bro SMS td waktu sy tgh berbincang dgn bro azlan di KL.

Apa pun sy dah proses semuanya.. Thanks bro diatas pembelian.
Semoga berjaya. Jika ada apa-apa soalan, boleh tanya disini.
 
Joined
Apr 1, 2013
Messages
60
Likes
0
Points
0
Offline
saya berminat, tapi saya takde wordpress, blogger and etc... hanya ada website dan facebook fans page

url:www.77m.me

apa yang saya boleh buat? atau ada apa2 service lain daripada u
 
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
Selamat datang sy ucapkan kepada saudara daus yang baru sahaja menjadi salah seorang ahli komuniti RX.
Terima kasih diatas pembelian, sekiranya ada apa-apa masalah, jangan malu untuk bertanya. :)
 
Joined
Aug 17, 2010
Messages
38
Likes
0
Points
0
Offline
selalu nampak iklan software ni.. tapi apa fungsi sorfware ni? kalau tak nk beli software tu tp nk guna servis software tu ada tak..?
 
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
Fungsi software adalah utk menarik trafik (real human).
Buat masa ni xda lagi servis dari software ni..


selalu nampak iklan software ni.. tapi apa fungsi sorfware ni? kalau tak nk beli software tu tp nk guna servis software tu ada tak..?
 
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
ya betul..
Keyword ini digunakan untuk mencari database mengikut nich yg kita mahu.
RX memerlukan keyword utk membina database.

BTW sy dah terangkan dalam email sebelum ini.
Jika masih tidak faham, boleh bertanya lagi.
Pastikan baca & tonton semua tutorial yg telah disediakan.
Ini dapat membantu untuk u memahami tentang RX.

apa fungsi keyword yang banyak?adakah untuk cari web yang sama niche dengan kita?
 
Top