[ Software RefererX ] Jana traffik ke blog / website secara automatik.

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
salam berjaya dpt login dah. saya share dgn adik saya accounts RX.

tengah godek2 mender alah ni.
RX xder group khusus ker dalam FB?
Tahniah, selamat datang ke kemuniti RX..
BTW kenapa adik u post forum then Forum automatic detect SPAM? guna proxy atau VPN ke?

RX xda group khas di FB, official punya belum ada. :)


berkenaan dgn cbox.. ni video saya.. http://www.screenr.com/ysZ8

saya dah install teamviewer tggu support reply email je..
Jika email ke admin, mungkin lambat sikit untuk admin reply, komunity RX ni besar, so kena tggu giliran.. :)
Sy dah lihat video tu, laju betul promotion berjalan.

Promotion method dah betul,
Active proxy rasanya itu dari Proxy yg sy berikan (guna tools yg sy share) kan? lps tu ping ke google? sebab active proxy tu lebih kurang sy punya.

Sy rasa ada masalah di Chat Message. Itu sahaja. Cuba buang semua URL didalam Chat Message, hanya masukkan Nickname & message biasa. Kemudian Blast RX.
Jika bermasalah juga, nanti kita troubleshoot lagi. :)
 

Syafiq Che Nor

freshman
Joined
Mar 18, 2011
Messages
236
Points
0
Age
28
Jika email ke admin, mungkin lambat sikit untuk admin reply, komunity RX ni besar, so kena tggu giliran.. :)
Sy dah lihat video tu, laju betul promotion berjalan.

Promotion method dah betul,
Active proxy rasanya itu dari Proxy yg sy berikan (guna tools yg sy share) kan? lps tu ping ke google? sebab active proxy tu lebih kurang sy punya.

Sy rasa ada masalah di Chat Message. Itu sahaja. Cuba buang semua URL didalam Chat Message, hanya masukkan Nickname & message biasa. Kemudian Blast RX.
Jika bermasalah juga, nanti kita troubleshoot lagi. :)[/QUOTE]


Dah cuba boss tapi masih sama jugak.. Dah lama jugak masalah ni.. X selesai jugak..
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Dah cuba boss tapi masih sama jugak.. Dah lama jugak masalah ni.. X selesai jugak..

Mungkin ada masalah dengan connection ni.
Check Active Proxy ada masalah atau tidak?

Cuba gunakan DB lain, ada masalah atau tidak?

Jika hanya DB Cbox, sy rasa mungkin masalah pada DB tersebut.

Solution :
1. Cuba pergi ke website yg tersenarai didalam DB tersebut, lihat ada atau tidak Cbox di blog mereka.
2. Jika ada, cuba post secara manual menggunakan Message yang sama seperti anda set didalam Chat Message RX.

Lihat resultnya sama ada keluar atau tidak message tersebut. Jika tidak keluar, pasti ada popup error, maka itulah penyebabnya anda FAIL sahaja.
Tetapi jika Berjaya post secara manual, cuba lagi di beberapa link yang lain (pilih secara random).
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
tumpang tanya. lepas blast agak2 kesan trafik akan nampak dalam bila agaknya? 24 jam or 48 jam lepas blast??

satu lagi cbox db byk fail. success rate sgt low. tp DB2 lain ok jer guna. proxy yang sama :)

DB Cbox, kesan traffic mungkin lebih kurang 6 Jam.
DB selain Cbox, mungkin mengambil masa 1 - 2 hari. Ianya bergantung kepada waktu owner blog tersebut online.

DB Cbox memang banyak FAIL. Ini kerana beberapa faktor dibawah :

1. Sistem security Anti Spam Cbox
- Filter IP SPAM Cbox
- URL anti spam
- Message anti spam

2. Error post
- BB Code error didalam message
- Unknown Character

Solution bagi masalah diatas adalah, banyakkan lagi active proxy. Kemudian gunakan Message yang biasa2 sahaja. Jika menggunakan BB Code didalam message, pastikan anda menggunakan BB Code yang betul. Untuk mendapat success yang tinggi, hanya perlu Repeat sahaja DB yang FAIL.
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Selepas Jam 11:59 Malam ini, saya akan menarik semula Bonus Tambahan yang saya berikan.
Jadi, grab sekarang sebelum saya menarik semula Bonus Tambahan tersebut..
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Jualan masih dibuka.
Bagi sesiapa yang masih berfikir atau tidak pasti mengenai software refererX ini,
boleh bertanya kepada saya. :)


ps: tawaran bulan july sudah tamat.
 

the zul

freshman
Joined
Jun 4, 2009
Messages
151
Points
18
Baru start main RX minggu lepas dan SX beberapa hari lepas.
produk bro Azlan memang puas hati.Support pun mantap. Kesan pun cepat. Buy with confident!

Kerja Trafik+Goda klik sudah diuruskan oleh robot.
Tugas kita sekarang cuma perlu tingkatkan kualiti contents website kita jer dan SEOkannya sehabis mungkin :)

ni SS yang tak seberapa. Yang penting play safe tu aje :)
Sqyjx.jpg
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Tahniah.. :)
Pelan2 kayuh bro..
Adsense laju sangat tu.. %CTR mesti tggi tu.. jika boleh %CTR bawah 3%.. jgn lebih.
Nanti google syak & akan membuat semakan secara manual di blog tersebut.

Jadi, pelan2 kayuh, play safe..
Jgn jadi tamak. :)

Baru start main RX minggu lepas dan SX beberapa hari lepas.
produk bro Azlan memang puas hati.Support pun mantap. Kesan pun cepat. Buy with confident!

Kerja Trafik+Goda klik sudah diuruskan oleh robot.
Tugas kita sekarang cuma perlu tingkatkan kualiti contents website kita jer dan SEOkannya sehabis mungkin :)

ni SS yang tak seberapa. Yang penting play safe tu aje :)
Sqyjx.jpg
 

the zul

freshman
Joined
Jun 4, 2009
Messages
151
Points
18
Tahniah.. :)
Pelan2 kayuh bro..
Adsense laju sangat tu.. %CTR mesti tggi tu.. jika boleh %CTR bawah 3%.. jgn lebih.
Nanti google syak & akan membuat semakan secara manual di blog tersebut.

Jadi, pelan2 kayuh, play safe..
Jgn jadi tamak. :)

thanks bro. ari tu dah tanya bro Azlan psl perkara ni.
dia suruh make sure under the radar CTR under 10%
kalau CTR lebih xper asalkan dari visitor search engine :)
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
thanks bro. ari tu dah tanya bro Azlan psl perkara ni.
dia suruh make sure under the radar CTR under 10%
kalau CTR lebih xper asalkan dari visitor search engine :)

Ok, semoga berjaya.
nasihat saya sama sahaja dengan bro azlan.

Pelan-pelan kayuh. :)
 

the zul

freshman
Joined
Jun 4, 2009
Messages
151
Points
18
Ok, semoga berjaya.
nasihat saya sama sahaja dengan bro azlan.

Pelan-pelan kayuh. :)

terima kasih. bro antara 3 orang yang banyak tolong saya dalam perkara Google adsense ni.
segala nasihat saya akan ikut. :)

skrg tgh tunggu nombor pin dari google.
payment saya setup pakai : Payment method Western Union Quick Cash.
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
terima kasih. bro antara 3 orang yang banyak tolong saya dalam perkara Google adsense ni.
segala nasihat saya akan ikut. :)

skrg tgh tunggu nombor pin dari google.
payment saya setup pakai : Payment method Western Union Quick Cash.

Diharapkan tiada masalah untuk mendapatkan PIN nanti.
Jika akaun adsense yang baru, saya memang sarankan pelan2 kayuh.

Tetapi jika akaun lama & sudah banyak kali payout, itu tidak kisah sangat jika mahu merempit.
Maklumlah google memang tegas sekarang ni.
 

the zul

freshman
Joined
Jun 4, 2009
Messages
151
Points
18
Diharapkan tiada masalah untuk mendapatkan PIN nanti.
Jika akaun adsense yang baru, saya memang sarankan pelan2 kayuh.

Tetapi jika akaun lama & sudah banyak kali payout, itu tidak kisah sangat jika mahu merempit.
Maklumlah google memang tegas sekarang ni.

acc dah lama cuma skrg ni baru berisi skit hehe
biasa kalau google ban dia kuar camne? atau dia ban sehari sebelum cashout or akhir bulan.
 
Top