[ Software RefererX ] Jana traffik ke blog / website secara automatik.

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Ada,
Walaupun anda membeli daripada saya, anda tertakluk kepada semua terma & syarat dari pihak RefererX.

7k1azel8khtk16berm.jpg


Saya yakin anda akan mendapat return traffic selepas menggunakan RX.
Sy sudah buktikan dengan pelbagai cara, pelbagai website, newbie, mahupun PRO, semuanya berkesan.
Tidak perlu sangsi lagi kehebatan RefererX.

bro ader money back guarantee tak? :p
letih saya duk promosite blog/site saya pakai manual.

rasanya it's time to go to RX system
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
betol tu , :) sya run kat lappy , setngah hari 3k jek dpat blast . :( lpas ni nak guna vps pulak ,

VPS solution yang terbaik.. :)
Sy run di lappy yg spec tinggi pun masih gunakan VPS.
 
Top