[ Software RefererX ] Jana traffik ke blog / website secara automatik.

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Hoho! ini mcm sudah bagus..masta tgk dari jauh jek anak buah kasik promo..:D

Komisen lebih kot nie..bukan lagi 25 PERCENT nie ala 3 Abdul lagi nie..:D

:)
komisen sama je..
hari ni belum call bro azlan lagi, nak kacau dia buat kerja.. :D

ps: igtkan hari ni nak call, selalu call mesti sebab ada sales.. mlm tadi ada buyer, katanya nak beli hari ni, sy dah online, xde pun.. belum sempat kot..
 

MrDisc

Veteran
Joined
May 3, 2008
Messages
2,875
Points
48
Hari2 call ker bro..mmg serius DEAL nie..:)

SELALU CALL ADA SALES? pergh..nak ada duit poket raya dah nie..:D

:)
komisen sama je..
hari ni belum call bro azlan lagi, nak kacau dia buat kerja.. :D

ps: igtkan hari ni nak call, selalu call mesti sebab ada sales.. mlm tadi ada buyer, katanya nak beli hari ni, sy dah online, xde pun.. belum sempat kot..
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Hari2 call ker bro..mmg serius DEAL nie..:)

SELALU CALL ADA SALES? pergh..nak ada duit poket raya dah nie..:D

entah.. kdg2 2-3 hari berturut-turut.. sampai bro azlan bercuti pon sy call.. :))
Tp all about business la.. xda la sembang kosong je..

Bro Azlan masyuk, sy pon masyuk.. sama2 untung sikit, boleh la buat duit beraya tahun ni..

skg ni nak deal untuk tambah lagi duit raya.. hope semua berjalan dgn lancar la..
 

adibhaha

freshman
Joined
Apr 6, 2012
Messages
125
Points
16
agaknye masa nk send payment tu kena pilih currency USD or MYR kot...x taula..cube try test...heheee

da cuba da cara bro td...pun xbolah gak... dia cakap dalam account xde balance..dia suruh topup.. tapi dalam tu ada balance...camne ni...:(
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
da cuba da cara bro td...pun xbolah gak... dia cakap dalam account xde balance..dia suruh topup.. tapi dalam tu ada balance...camne ni...:(

ok noted.. payment u sy ada terima,
tp maaf sy xdpt uruskan skg, sy baru habis call dgn bro azlan tadi, dia pun nak pergi ke stadium utk football match. sy pulak kena out skg..
Jadi mlm nanti lps jam 10 sy akan uruskan.

Don't worry, apa pun semuanya selamat.. :)
 

adibhaha

freshman
Joined
Apr 6, 2012
Messages
125
Points
16
tp katanya paypal belum verified..
dalam akaun ada baki dalam currency USD..

sy pelik jgk tu.. dulu sy guna unverified paypal account jgk, xda masalah. skg dah verified guna Maybank.

bro da settle da... sy da send payment da kt bro.. sy pun da email bro details sy... =]
 

adibhaha

freshman
Joined
Apr 6, 2012
Messages
125
Points
16
ok noted.. payment u sy ada terima,
tp maaf sy xdpt uruskan skg, sy baru habis call dgn bro azlan tadi, dia pun nak pergi ke stadium utk football match. sy pulak kena out skg..
Jadi mlm nanti lps jam 10 sy akan uruskan.

Don't worry, apa pun semuanya selamat.. :)

roger!..hihi..
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
roger!..hihi..

tp sy xsuka buat kerja labat2.. :D
semak email.,.. semua bonus sudah dihantar..

skg tgu email daripada pihak refererX untuk pendaftaran sahaja.. so mungkin yg ni lambat sikit sebab bro azlan baru je keluar..
 

adibhaha

freshman
Joined
Apr 6, 2012
Messages
125
Points
16
rX da dapat da.. satu ape pun xpaham...hihi..time to study user manual..:D
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
rX da dapat da.. satu ape pun xpaham...hihi..time to study user manual..:D

Baca & fahami user manual dari mula sampai habis.. semuanya dah lengkap tu..
jgn lupa tgk2 thread refererx journal sy.. ianya dapat membantu juga.
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Promo bulan July 2012...
Hanya bulan july 2012 sahaja ni.. Limited!!!

Setiap pembelian akan menerima bonus tambahan ini :-

Perhatian!!!
Bonus Tambahan untuk Pembelian Software RefererX pada Bulan July 2012.

1. DB Blogger.com : 1 Juta URL.
2. DB WP.COM : 500K URL.
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Jika ada diantara anda yang keliru atau tidak faham mengenai software refererX, jangan segan silu untuk bertanya dengan saya.
InsyaALLAH saya akan cuba menerangkan kepada anda supaya semuanya jelas nanti.

boleh hubungi saya dengan cara : Call/SMS [ O19-5140653 / O14-2672655 ] , PM di WC atau email saya..

Kedatangan anda amat dialu-alukan. :)
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Ramai juga yang bertanya kepada saya.. :)
Diharapkan semua jawapan yang saya berikan dapat membantu anda untuk memahami tentang software refererX.

Jika ada apa2, boleh PM saya.

ps: Saya masih memberikan BONUS tambahan untuk mereka yang membeli Software RefererX daripada saya untuk bulan 7 ini. Cepat grab sebelum saya tutup tawaran.
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Tinggal beberapa hari sahaja lagi sebelum saya menutup tawaran Bonus Tambahan kepada semua pembeli baru..
Cepat Grab SEKARANG!!
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Saya akan menutup tawaran Bonus Tambahan pada 31 July 2012.
Jadi lebih baik anda
BELI SEKARANG!!
 
Top