[ Software RefererX ] Jana traffik ke blog / website secara automatik.

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
tak rugi beli sofwere nie..traffic memang meningkat :)

Cuba banyakkan lagi DB yg ada..
pasti traffic lebih banyak..

tips untuk lebih banyak traffic ;

1. Pastikan anda mampu untuk habiskan lebih banyak DB dalam masa yg singkat. Pasti % return lebih tinggi.
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
ok..cuma payah nk cari DB untuk CBOX asyik fail je..

:)
jangan mudah mengalah.. insyaALLAH jumpa nanti..
sy study cara nak buat DB ni lama, memang sukar pada mulanya, tetapi KINI, RUN & tgglkan je, hasilnya DB yg ada sekarang semakin bertambah.

Cuma sy xpasti lagi berapa jumlah sebenar pengguna Cbox.
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
nak tnye sikit..ok x rx ni? average visitor berapa sehari?database slalu pakai berapa bnyak?

Jika ditanya OK atau tidak, sudah tentu sy akan jawab OK, boleh lihat sendiri hasilnya didalam thread WC ni.. Jika tanya mengenai refererX, ramai yg dah tahu.

Average VISITOR, ini bergantung kepada seberapa kerap anda RUN RX & bergantung juga kepada jumlah serta kualiti Database yang anda gunakan.
Teknik serta tips2 menarik ada sy sedikan didalam thread RefererX Journal (Lihat dalam section MOTIVASI).
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Tawaran masih dibuka..

Perhatian!!!
Bonus Tambahan untuk Pembelian Software RefererX pada Bulan July 2012.

1. DB Blogger.com : 1 Juta URL.
2. DB WP.COM : 500K URL.
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38

adibhaha

freshman
Joined
Apr 6, 2012
Messages
125
Points
16
sy nak try pakai paypal ni....belum penah guna pun..nak belajar gune.. kenape nak send payment xboleh.. asek error
"please topup account balance" walhal dalam tu ada 89 usd... xpaham.. boleh bantu?
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
sy pun xsure kenapa xboleh.. :)

sy nak try pakai paypal ni....belum penah guna pun..nak belajar gune.. kenape nak send payment xboleh.. asek error
"please topup account balance" walhal dalam tu ada 89 usd... xpaham.. boleh bantu?
 

matheri

freshman
Joined
Feb 10, 2010
Messages
27
Points
1
sy nak try pakai paypal ni....belum penah guna pun..nak belajar gune.. kenape nak send payment xboleh.. asek error
"please topup account balance" walhal dalam tu ada 89 usd... xpaham.. boleh bantu?

agaknye masa nk send payment tu kena pilih currency USD or MYR kot...x taula..cube try test...heheee
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
agaknye masa nk send payment tu kena pilih currency USD or MYR kot...x taula..cube try test...heheee

tp katanya paypal belum verified..
dalam akaun ada baki dalam currency USD..

sy pelik jgk tu.. dulu sy guna unverified paypal account jgk, xda masalah. skg dah verified guna Maybank.
 

azlanhussain

Senior
Joined
Aug 27, 2008
Messages
1,868
Points
38
Rx ni ada keluar report tak lepas abis run semua db tu?klu keluar dlm bntuk format ape? txt ke excel?

tak ia tak kelua report dalam bentuk text file, sebaliknya report dipaparkan dalam screen berapa success/fail. Tetapi kalau bukak database website yg dilawati anda akan nampak site mana yg dah visit/fail terus. :)
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
tak ia tak kelua report dalam bentuk text file, sebaliknya report dipaparkan dalam screen berapa success/fail. Tetapi kalau bukak database website yg dilawati anda akan nampak site mana yg dah visit/fail terus. :)

:D
Owner software follow thread ni rupanya..

Tapi kita juga boleh lihat senarai website yg berjaya didalam FILE.LOG (buka menggunakan NotePad).

ps: sy ada silap bg penerangan kot, tu yg master turun padang. :D
 

MrDisc

Veteran
Joined
May 3, 2008
Messages
2,875
Points
48
Hoho! ini mcm sudah bagus..masta tgk dari jauh jek anak buah kasik promo..:D

Komisen lebih kot nie..bukan lagi 25 PERCENT nie ala 3 Abdul lagi nie..:D

:D
Owner software follow thread ni rupanya..

Tapi kita juga boleh lihat senarai website yg berjaya didalam FILE.LOG (buka menggunakan NotePad).

ps: sy ada silap bg penerangan kot, tu yg master turun padang. :D
 
Top