[ Software RefererX ] Jana traffik ke blog / website secara automatik.

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Promo bulan July 2012 untuk pembelian software refererX.

Perhatian!!!
Bonus Tambahan untuk Pembelian Software RefererX pada Bulan July 2012.

1. DB Blogger.com : 1 Juta URL.
2. DB WP.COM : 500K URL.

2 user baru yg beli daripada saya sebelum ini, anda akan menerima bonus ini pada mlm ini.
saya akan hantar ke email anda nanti..

Jom beli RX pada bulan ini.. saya tambah BONUS DB kepada pembeli baru sahaja.

Gud luck guys.
 

aliff92

freshman
Joined
May 26, 2011
Messages
60
Points
0
Promo bulan July 2012 untuk pembelian software refererX.



2 user baru yg beli daripada saya sebelum ini, anda akan menerima bonus ini pada mlm ini.
saya akan hantar ke email anda nanti..

Jom beli RX pada bulan ini.. saya tambah BONUS DB kepada pembeli baru sahaja.

Gud luck guys.

Bonus tambahan ni yg tak boleh tahan... Bile la aku nk beli:p
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
aku nak tnggu ada org lelong RX diorang .. hhe

tggu la, next update v8, lebih power dari skg..
harga melambung lagi tggi.. masa tu secondhand punya pon dah mahal.. :D
 

gabot

freshman
Joined
May 19, 2006
Messages
1,176
Points
38
sape yg dah beli nie aku nak tumpang sewa jer boleh tak?
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Ya, sy masih offer sama seperti di first post.. :)
Siap ada bonus tambahan tu..

salam bro..berminat sgt nie...ape promo latest?..klu beli dapat lg ke promo2 mcm tt punye 1st post?...
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
:D
kenapa ramai yg tanya mcm tu ye?

Ok, sudah 4 tahun sy guna software refererX, untuk adsense, innity, apa2 sahaja jenis iklan yg ada.. semuanya selamat.

Anda nak tahu sama ada safe atau tidak, pastikan anda tidak melanggar TOS mereka,.

Contoh pelanggaran TOS :
1. Anda meminta orang klik iklan anda.
2. Anda menawarkan $$$ kepada mereka yg klik iklan anda.

Software RefererX hanya membawa real human traffic sahaja, tiada kena mengena dengan sebarang pengiklanan & ianya tidak melanggar TOS pengiklan.
Software RefererX hanya promosikan URL web yang anda masukkan. Jika anda masukkan URL web yang sememangnya sudah melanggar TOS pengiklan, maka memang anda akan di ban oleh pengiklan.

Ianya bukan salah software RefererX, RX hanya mengikut apa yang anda suruh. Jadi gunakan sebaiknya.

Bro ini betul2 adsense safe ke?
 

aliff92

freshman
Joined
May 26, 2011
Messages
60
Points
0
Rx ni ada keluar report tak lepas abis run semua db tu?klu keluar dlm bntuk format ape? txt ke excel?
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Rx ni ada keluar report tak lepas abis run semua db tu?klu keluar dlm bntuk format ape? txt ke excel?

Ada..
semua DB (URL) yang sudah dilawati akan disimpan dalam satu file format .log
Fail format .log ini boleh dibuka menggunakan notepad.. nanti yang anda lihat adalah senarai URL yg telah berjaya dilawati oleh RX.
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
kalau paypal belum verified boleh beli x?

Boleh, janji amaun yg di tranfer adalah PENUH mengikut harga jualan. Jika ada sebarang CAJ tambahan yang dikenakan oleh pihak paypal, pastikan CAJ tersebut anda yg tanggung.
 
Top