[ Software RefererX ] Jana traffik ke blog / website secara automatik.

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Anda mahukan Blog / Website anda dilawati oleh ramai pelawat dari seluruh negara?

Tetapi anda tidak mahu mengeluarkan kos yang tinggi dengan pengiklanan?

Saya ada jawapannya!!

Hanya dengan menggunakan Software RefererX anda boleh duduk rilex dan lihat traffik masuk kedalam blog / website anda tanpa henti.

Tidak perlu lagi bersusah payah komen di blog orang lain atau BlogWalking!!

Lihat hasil daripada Software RefererX ini :-


08.gif

Anda lihatlah, Pelbagai jenis website sudah saya promosikan menggunakan Software RefererX ini.

Hasilnya adalah seperti diatas.




Apa itu Software RefererX ?

Secara ringkasnya Software RefererX ini membantu anda untuk mempromosikan website atau blog anda secara automatik.




Terdapat 2 kaedah promosi yang digunakan :

Kaedah pertama : BlogWalking secara automatik. Jika anda seorang blogger, sudah pasti anda pernah nampak Chat Box Cbox[.]ws di blog-blog orang lain kan? Pernahkah anda post message di Cbox berkenaan? Dengan adanya Software RefererX ini, anda tidak perlu lagi post message secara manual, Software RefererX ini akan membantu anda untuk post message secara automatik. Anda tidak perlu lagi melawat setiap blog untuk post message, tetapi biarkan Software RefererX yang membuatnya untuk anda !!. Bayangkan jika ada 100 RIBU blog, anda mampu untuk lawat setiap satu dalam masa sehari? Sudah pasti TIDAK! Jadi dengan adanya software RefererX ini, kerja post message anda menjadi lebih mudah & yang paling seronok adalah ianya automatik!



Kaedah kedua : Memasukkan Referal URL didalam Log Statistik Traffik Blog. Anda pasti tahu apa itu statistik log, didalam statistik log traffik blog anda terdapat Referal URL yang menunjukkan dari mana sesuatu traffik itu datang. Jadi disini Software RefererX mampu untuk memasukkan URL blog / website anda kedalam log statistik tersebut. Diantara jenis log statistik yang boleh dipromosikan oleh RefererX adalah nuffnang stats, wordpress.com stats, wordpress stats (self host plugin), Blogger.com stats, Feedjit widget, WowZio, dan beberapa stats yang lain. Ianya sangat berkesan!


Tonton video dibawah!

[video=youtube;cN-mrXL6qFM]http://www.youtube.com/watch?v=cN-mrXL6qFM[/video]​

Bagaimana rupa bentuk Software RefererX dan Cara ianya bekerja?
Lihat Video ini pula.​

[video=youtube;20tJJ9H76MA]http://www.youtube.com/watch?v=20tJJ9H76MA[/video]​



Jadi jika anda mahukan traffik ke website / blog anda setiap hari,​

BERTINDAK SEKARANG!​

Harga Software RefererX​
USD 87 / RM 298​

Harga ini akan meningkat setiap kali Software RefererX diupgrade kepada Versi Terbaru.



Apa yang anda akan terima dengan pembelian Software RefererX?
  • Software RefererX
  • RefererX Members Area – untuk training & support
  • Video tutorial – Belajar bagaimana untuk menggunakan RefererX dengan sebaiknya untuk memaksimakan keuntungan
  • Support bertaraf antarabangsa – Kami berbangga kerana kami bukan sahaja berjaya menghasilkan produk mengikut kualiti antarabangsa malah dengan suport kelas pertama. Jika anda menghadapi sebarang masaalah, anda boleh hubungi email support kami dan kami akan membalasnya dengan kadar segera (biasanya dalam 24-48 jam).

Bonus Tambahan daripada saya (solehpolysas)
  • Personal support daripada solehpolysas
  • Database RefererX daripada solehpolysas (Pengguna Advance Software RefererX selama 4 TAHUN) :


  • Database Cbox 50K URL
  • Database Feedjit 50K URL
  • Database WP.COM 100K URL
  • Database Blogger.Com 100K URL
  • Database Nuffnang 50K URL
Jumlah Bonus Database Diatas adalah melebihi RM300!!



Sebarang pertannyaan, sila reply thread ini.



Ikhlas,
Mohd Salehuddin Salimin a.k.a solehpolysas
Full Time IM
Taman Perdana, 45300 Sungai Besar, Selangor.
www.soleh.my/refererx/
www.soleh.my/panduanrefererx/
www.soleh.my/proxy/
www.soleh.my/servis-trafik/
 
Last edited:

Hisham Yusof

Newbie
Joined
Sep 4, 2010
Messages
752
Points
16
beli jangan tak beli..sangat berbaloi-baloi :)

@solehpolysas : saya antara yang pernah beli RX under bro. boleh dapat bonus2 tu tak?hehe...bonus 100k database SHOUTMIX dulu tu tak boleh guna dah.huhu...
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
beli jangan tak beli..sangat berbaloi-baloi :)

@solehpolysas : saya antara yang pernah beli RX under bro. boleh dapat bonus2 tu tak?hehe...bonus 100k database SHOUTMIX dulu tu tak boleh guna dah.huhu...

eh, dah lama beli pon mau claim ke? :))
ok, PM email, nnt sy hantar Bonus baru yg tersenarai dekat atas tu.. :)
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
belilah.... seronok.... seronok bro jadi official seller kat sini..

Satu - satunya official seller refererX. :) Tanpa perlu gunakan Link Affiliate.
Ini pun diatas cadangan Bro Azlan sendiri.
 

bertong

freshman
Joined
May 30, 2010
Messages
3,387
Points
36
hohoh beli beli jangan tak beli..tapi tak tau nak guna untuk nuffnang n wp.com tu ar
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
tau yang cbox jek....

Log lain lagi senang,
Harvest URL blog yg mahu dipromosikan, kemudian nanti masa promotion, pilih je fail yg simpan URL kita tadi.
Pilih database wp.com kemudian jenis log pilih juga wp.com

RUN dan tinggalkan sampai selesai.

Apa yg jadi masalah? sy pon xtau apa yg u xtau.. :)
 

bertong

freshman
Joined
May 30, 2010
Messages
3,387
Points
36
tapi dalam 100 run satu pon tak dak lagi yang (s) semua (f)
apa masalah tu ye tt..?
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
tengk ini..semua F

2012-03-28_2309.png

Bro buat lawak la.. hehe, tegelak sy jap.. :D
Bro silap pilih Choose Promotion Method DB tu WP.COM Stats, BUKAN Wordpress Stats.

WP.COM Stats adalah yang free dari wordpress.com

Wordpress Stats adalah selfhost, plugin stats tersebut diinstall dalam blog self host.

tgk SS sy post di Blogger stats. 4 perkara yg harus dilihat betul2.

9sw6ryuox7m4ov38qfm.png
 

bertong

freshman
Joined
May 30, 2010
Messages
3,387
Points
36
huhuhu..silap tang tu jaa..tq2 boss.huhuhe
:)
 

bertong

freshman
Joined
May 30, 2010
Messages
3,387
Points
36
tu lah..saya masih baru dalam RX ni..men redah jek..
 

bertong

freshman
Joined
May 30, 2010
Messages
3,387
Points
36
satu lagi soklan..lat top jenis apa terbaik untuk run RX ni tt..?
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
tu lah..saya masih baru dalam RX ni..men redah jek..

Xpe, ramai sifu boleh tunjukkan jalan jika sesat. :)


satu lagi soklan..lat top jenis apa terbaik untuk run RX ni tt..?

Semua jenis laptop boleh. Sebab jika tidak silap sy bro azlan dah try pada laptop ATOM, pon masih boleh running.

Perbezaannya bila semakin power spec laptop anda gunakan, semakin laju & mudah RX buat kerja.
Biasanya jika laptop hanya ada 1 Core CPU, bila run RX, CPU dah tinggi, so dah xboleh guna laptop tu untuk kerja lain.

Jadi iku kemampuan u la nak mcm mana. Jika ada modal besar, boleh guna laptop Core i7. Memang TERBAIK!!
Sebab sy gunakan itu. :D
 
Top