Software PLR Viral Mudah Submitter Sapa nak?

zalnet

freshman
Joined
Jul 23, 2009
Messages
397
Points
16
Aku ada software ni Viral Mudah Submitter...

Ini software PLR..Software ni untuk memudahkan kita submit video,article dan sebagainya ke laman social popular. Biasanya buat clickbank pakai nilah cara cepat....

Software PLR mempunyai banner anda sendiri yang berputar secara rotate di software tersebut. Jadi jika anda menjual atau beri free kepada sesiapa sahaja ia akan menjadi viral...Tengok screenshot


Selain itu anda dapat 2 squeezepage template beserta PSD





Korang rasa berapa harga korang nak sila pm saya :D
 

zalnet

freshman
Joined
Jul 23, 2009
Messages
397
Points
16
Sy jamin anda x jumpa software ni kat mana2, baik kat blackhat ke whitehat ke, greyhat, yellowhat, pinkhat ke bluehat ke hehe
 

jemah888

freshman
Joined
Jun 13, 2012
Messages
5
Points
0
how much harga die?

and how many links die akan rotate? boleh tuka2 ke once dah jual kat org lain?

thanks
 
Top