Software Keyword XP - TERBAEKKKK ! RM20 SAHAJA!

zyan

Senior
Joined
Jun 6, 2008
Messages
2,335
Points
38
Assalamualaikum dan salam sejahtera ,

Lama saya tak pos iklan kat sini, apa khabar anda semua? sihat? :D

dengan suka citanya saya ingin menjual software keyword research yang dipanggil keyword XP :x ,


software-keyword-research.png


Software ni sangat mudah untuk digunakan, sesuai untuk semua orang.. untuk maklumat lebih lanjut berkenaan software ini anda boleh layari blog saya kat sini

http://internetmudah.com/blog/software-keyword-xp-sangat-mudah-ringan-pantas/


VIDEO DEMO

[video=youtube_share;VI7NFeSRgEo]http://youtu.be/VI7NFeSRgEo[/video]

BERMINAT UNTUK MENDAPATKAN SOFTWARE INI?

Cara nak order:
Bank in RM20 ke salah satu akaun berikut:

Maybank 564191029147 ZYAN ONLINE MARKETING
CIMB 12500070180525 AZIAN BIN USMAN



Kemudian hubungi saya menggunakan borang contact
http://internetmudah.com/blog/hubungi-saya/

Masukkan subjek bertajuk “pembelian software keyword XP ” sertakan maklumat pembayaran anda serta alamat email atau anda boleh terus hantar bukti pembayaran ke email saya azian.usman(at)gmail.com
 

GoMonsta

freshman
Joined
Nov 6, 2009
Messages
1,859
Points
0
wah dah sampai WC. Paul clifford punya kan?
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
Baru tanya "boleh tak saya jual bro?"... tup tup
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
tup tup nape bro? saya dah reply email bro..


hehehhehe.... terima kasih bagi idea.... I LIKE this software :)

Belilah weiii.... untuk newbie memang recommnded :) A++++
 

Nesh

freshman
Joined
Jan 31, 2013
Messages
204
Points
16
Berminat... PM detail
 
Top