Software For Afiliate, Network Marketing, Autosurf, HYIP

Joined
Mar 20, 2006
Messages
14
Likes
0
Points
1
Offline
#1
Assalmualaikum...Sapa Boleh Bantu Untuk Dapatkan Software2 Ni...Kiranya cam saya nak buat program afiliate saya sendiri la...
 
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,874
Likes
1
Points
48
Offline
#2
err.. tak berapa jelas soklan... ini tanya.. berapa RM yang kita sanggup kuarkan untuk beli software affiliate ke?

sabrina ada jual software affiliate ke? develop sendiri? ada website? boleh tgk tak?
 
Joined
Mar 20, 2006
Messages
14
Likes
0
Points
1
Offline
#3
Saya baru jer nak develope...ide tu dah ada...contoh:
1.setipa yang register akan dapat replicate website (automatik)
2. member boleh tengok downline
3. member kena sahkan new member sebelum new member boleh full use of replicated website kalau tak dia boleh guna limited features jer..
3. boleh hantar email
4.tahu stistik...

admin boleh delete user dan macam-macam bende..he he he biasa la admin...

hari rabu ni kot Insya'Allah baru internet testing..nanti nak mintak warga wang cyber buat user test...

wassalam...
 
Joined
Jan 22, 2006
Messages
1,053
Likes
8
Points
38
Offline
#6
shuth, nak buat affiliates page tu kena pakai ker CGI script ke ? if so, ada tak link best2 yang boleh dishare
 
Joined
Feb 2, 2006
Messages
144
Likes
0
Points
16
Offline
#9
Ni mungkin pendapat aku jea ... aku rasa lately ni aku prefer solution yang dah proven dan dah diguna orang. Mungkin mahal sikit, tapi with proven solutions, risiko script tu problem rendah sikit. Sekarang ni ada banyak affiliate script. Contoh yang aku akan consider kalau aku nak buat affiliate program sendiri ...

http://myuam.com/
http://www.idevdirect.com/idevaffiliate.php
http://www.jvmanager.com/index.shtml

Kalau nak check lagi, kat HotScript ada lebih 100 untuk PHP affiliate script sahaja:

http://hotscripts.com/PHP/Scripts_and_Programs/Affiliate_Programs/index.html
 
Top