Software For Afiliate, Network Marketing, Autosurf, HYIP

sabrinasasha

freshman
Joined
Mar 20, 2006
Messages
14
Points
1
Assalmualaikum...Sapa Boleh Bantu Untuk Dapatkan Software2 Ni...Kiranya cam saya nak buat program afiliate saya sendiri la...
 

shuth

Senior
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,936
Points
48
err.. tak berapa jelas soklan... ini tanya.. berapa RM yang kita sanggup kuarkan untuk beli software affiliate ke?

sabrina ada jual software affiliate ke? develop sendiri? ada website? boleh tgk tak?
 

sabrinasasha

freshman
Joined
Mar 20, 2006
Messages
14
Points
1
Saya baru jer nak develope...ide tu dah ada...contoh:
1.setipa yang register akan dapat replicate website (automatik)
2. member boleh tengok downline
3. member kena sahkan new member sebelum new member boleh full use of replicated website kalau tak dia boleh guna limited features jer..
3. boleh hantar email
4.tahu stistik...

admin boleh delete user dan macam-macam bende..he he he biasa la admin...

hari rabu ni kot Insya'Allah baru internet testing..nanti nak mintak warga wang cyber buat user test...

wassalam...
 

batagolek

Senior
Joined
Jan 22, 2006
Messages
1,071
Points
38
shuth, nak buat affiliates page tu kena pakai ker CGI script ke ? if so, ada tak link best2 yang boleh dishare
 

mdpai

Senior
Joined
Jan 19, 2006
Messages
422
Points
18
Age
34
em affiliate ni sy buat pakai PHP je. blh gak..
 

kidino

Newbie
Joined
Feb 2, 2006
Messages
149
Points
16
Ni mungkin pendapat aku jea ... aku rasa lately ni aku prefer solution yang dah proven dan dah diguna orang. Mungkin mahal sikit, tapi with proven solutions, risiko script tu problem rendah sikit. Sekarang ni ada banyak affiliate script. Contoh yang aku akan consider kalau aku nak buat affiliate program sendiri ...

http://myuam.com/
http://www.idevdirect.com/idevaffiliate.php
http://www.jvmanager.com/index.shtml

Kalau nak check lagi, kat HotScript ada lebih 100 untuk PHP affiliate script sahaja:

http://hotscripts.com/PHP/Scripts_and_Programs/Affiliate_Programs/index.html
 
Top