[Software - First Comment!™] Percuma review copy untuk 7 orang!

Joined
Sep 2, 2008
Messages
48
Likes
1
Points
8
Age
39
Offline
#41
Terima kasih Hirman kerana membeli. Cepat2 beli skrang! Beli sekarang percuma update utk version 2! (email & sms notification!)
 

hirman

freshman
Joined
May 24, 2009
Messages
558
Likes
0
Points
16
Offline
#42
dah try,
guna window 7 n feed memang xboleh save selepas closing application
 
Joined
Sep 2, 2008
Messages
48
Likes
1
Points
8
Age
39
Offline
#43
dah try,
guna window 7 n feed memang xboleh save selepas closing application
Ok thanks, saya akan check dan betulkan balik bugs ni sekali dengan version 2 :)

Buat masa ni, untuk sementara waktu, kepada sesiapa yang xbleh autosave, sebelum masukkan feed tu simpan semua link feed dalam notepad & save. So bile on software tu, paste semua balik feed yg disimpan td.
 
Joined
Apr 15, 2009
Messages
3,514
Likes
1
Points
0
Offline
#45
Salam semua...

Terima kasih kepada Blackrosezy sebab beri review copy percuma.. Memula terpikir gak ape benda software nie boleh buat kan. Lepas godek2 dan tnya TT rupa2nya software nie adalah untuk memberi kita alert kepada sebarang article yang baru saje dipublish..

Macam mana dia kasi alert?



Pop up tu keluar pada bawah kanan desktop... So kita blh cepat2 komen kat article tersebut. Memang sesuai untuk semua jenis level sama ada minat berblog ataupun tidak.

Rating 9/10

Trimas CIk blackrosezy
 
Joined
Sep 2, 2008
Messages
48
Likes
1
Points
8
Age
39
Offline
#47
Salam semua...

Terima kasih kepada Blackrosezy sebab beri review copy percuma.. Memula terpikir gak ape benda software nie boleh buat kan. Lepas godek2 dan tnya TT rupa2nya software nie adalah untuk memberi kita alert kepada sebarang article yang baru saje dipublish..

Macam mana dia kasi alert?



Pop up tu keluar pada bawah kanan desktop... So kita blh cepat2 komen kat article tersebut. Memang sesuai untuk semua jenis level sama ada minat berblog ataupun tidak.

Rating 9/10

Trimas CIk blackrosezy
Yerp, banyak lagi improvement nak buat untuk version 2. Lepas ni bleh terima ikut email & sms. Memudahkan lagi kerja. Bleh dpt email terus ke Android or IPhone :) .Utk mobile phone biasa, bleh terus dpt sms .
 
Joined
Sep 2, 2008
Messages
48
Likes
1
Points
8
Age
39
Offline
#51
Satu lagi, kepada 7 orang yang telah dapat review copy secara percuma dan kepada mereka yang telah membeli, tahniah diucapkan! Disini saya meminta kerjasama anda semua untuk berikan pendapat, apa yang perlu diperbaharui atau fungsi2 tambahan yang anda inginkan.

Semua komen, idea dan pendapat anda akan saya cuba baiki dan masukkan ke First Comment version 2! :) Terima kasih!
 
Joined
Oct 19, 2010
Messages
345
Likes
0
Points
16
Offline
#54
software nie memang terbaik.... x perlu kite check satu per satu comment kite.... kiter terus dapat alert utk comment.... thanks TT coz bangunkan software lain dari lain.... recommended software... :)
 
Joined
Sep 2, 2008
Messages
48
Likes
1
Points
8
Age
39
Offline
#59
Terima kasih saudara Afiq kerana membeli! Yang lain cepat2! Jangan terlepas peluang keemasan ini :)
 
Joined
Sep 2, 2008
Messages
48
Likes
1
Points
8
Age
39
Offline
#60
First Comment™ version 2.0 BETA sudah siap! Antara tambahan baru :
- Notification melalui email

Semua yang dah beli version 1.0 boleh dapat update percuma untuk version 2.0 BETA . Mereka yang membeli skrang dapat update percuma utk version 2.0 Full Version (RTM).
 
Top